4904
-
#609 s2-ön mondjuk a céhbe amibe vagyok, vannak ilyen kikötések, de nem foglalkozom vele...pénzbe csak 3 arany a kötelező, azt simán beteszem minden nap (még a tripláját is), ha meg céh-társ jön ki az arénába, akkor így járt..ha értelmes, meg tudom vele beszélni, ha hülye, akkor meg akar a kutya egy céhben lenni vele -
#608 mi direkt szoktuk egymást támadni céhtársakkal, mert kiváló erőfelmérés/edzés -
#607 nah,ilyen idióta céhekbe se csatlakoznék (jó pár kérdés nélkül meghívott annó)
angol szerveren is inkább csináltam sajátot..lehet csak 3man vagyunk benne, de legalább mentes az idiótáktól..
az s1-en meg haver céhében vagyok, ott sincs megkötés..mindenki annyit ad, amennyit akar, nincs kötelező beadás, mégis elég szépen fejlesztgetjük a dolgokat, és kényszer nélkül beteszünk egy csomó gp-t
az egyik céhtársam meg az asszony uncsitesója, vele 1 szinten állunk, és előszeretettel versengünk azon, hogy épp melyikünk a jobb, gyepáljuk egymást, mint a répát :)
meg eleve a "nem támadunk céh-társat" dolgot hülyeségnek tartom....az aréna is simán besorsolhatja, és van, hogy nem is nézem, kit támadok, csak ráeresztem a fenevadat...oszt vagy nyer, vagy nem... -
#606 jelszó ? tudtommal egyáltalán nem kér jelszót... a meghívót hol kaptad ? mert elvileg ingame kellene levélben..ha emílben kaptad, az gyanús, lehet keyloggeres oldalra küldtek -
#605 Én bármit próbálok,mindegyikkel szarakszik.Sőt,néha a 2-es is. -
Monoton #604 Probald mas bongeszovel, nekem neha chrome-al nem megy. -
#603 csak nálam nem megy az s1? -
#602 ehehhehehe -
#601 Hosszú távra terveznek, ha minden hónap végén akarnak építkezni:) -
Monoton #600 Ezeket az ilyen átlag 10 év alatti gyerkőcök csinálhatták :D -
#599 Sziasztok
Ez a céh felvesz bármilyen szintüt de erős legyen.Ha valaki Tisztviselő lesz ne rugjon ki senkit se a kérdezésemnélkül és nem építhet sem bónuszokat és Erődöt sem csak ha engedélyt adok rá , embereket hívhat meg.Van ADÓ!!!!!! Az adó hetente 7 arany lesz de hogy ha van feleslleg azt is beadhattyátok.
Jelentkezzetek bátran .
Mostantól va egy új szabály az hogy minden hónap végén épitünk Arany bónuszt és Tapasztalati bónuszt vagy Erődöt meg céharcozni akkor fogunk.
Enyiszer nyertünk:4 Arany bónusz:18% Tapasztalati bonusz:8%
A céhtársak ne támadják meg egymást mert az ki lessz rúgva !! -
#598 Tök jó szórakozás, ha a Céhek bemutatkozó szövegét olvassa az ember, sokat elárul a megírójuk mentalitásáról :)
Csá! Ez a (de jó fej vagyok, nem írom be a nevüket) szövetség!
1. Szabály: Csak olyanok léphetnek be akiket mind ismerünk!
2. Szabály: Minden nap legalább 20 aranyat kell beadni minden embernek különben KIRUGOM!
3. Szabály: Este mielőtt kilépnél a játékból 10 órát kell dolgozni hogy legyen pénz a
céhbe!
4.Szabály : a harca mindenkinek jönnie kell! -
#597 Csatlakozni akarok egy céhez, kaptam meghívót és azt írja a jelszó nem megfelelő... milyen jelszó kell? -
Bianka90 #596 Sziasztok!
One Clan For Best
Frissen alakult klánnál tagfelvétel van!
Jelentkezni itt, vagy Bianka90-nél a játékban, egyes szerver. -
#595 Valóban, köszi. -
#594 az l az lehet L -betű, nagy i vagy 1-es is, tökre ugyanúgy néz ki a 3 -
#593 Hogy lehet, hogy egy loneer nevezetű izéke 2 órája cseszteti a karakterem, de egyébként nincs ilyen nevű játékos ?!
-
SaGa Jr #592 A levél falu céh (s1 szerveren) tagokat keres.
Friss céhről van szó kevés jelenelgi taggal. Pillanatnyilag 26% kincs bonuszt és 16% tapasztalat bonuszt kínál. De ez folyamatosan bővül.
Napi várt hozzájárulás tagoktól 10 arany.
Érdeklődők narut-nak vagy Gaal-nak írhatnak ezügyben. -
#591 Köszönöm:) -
#590 tutorialhoz nem tok már pontosan, de a következő kulcsszavakkal próbálkoztam akkortájt a böngészőben:
flash, fade, slideshow
amúgy sem teljesen tutorial, inkább valami help-szerűség, példa fla-val, amit próbáltam értelmezni, módosítgatni...3-4 különböző verzióval is próbálkoztam, egyelőre ezzel jutottam valamire
a progi meg az Adobe Flash CS 5 -
#589 Ha lehet akkor a tutorialokhoz adj linket és a pogihoz amivel csinálod:D -
#588 linkek:
http://shiwo.atw.hu/banner/snf_banner/snf_banner.html
http://shiwo.atw.hu/banner/snf_banner/images.xml
http://shiwo.atw.hu/banner/snf_banner/snf_banner.fla
http://shiwo.atw.hu/banner/snf_banner/snf_banner.swf
illetve van ugyanitt egy image mappa, abban vannak a képek (de az úgyis megadható az xml-ben)
amúgy úgy vettem észre, hogy a png-t nem szereti..
amit majd hosszabb távon el akarok érni (nem tom, hogy sikerülni fog-e) hogy random kép előtt egy másik, kisebb random kép (egymástól függetlenül cserélődve) -
#587 Nagyon jóó!
Nekem is el tudnád küldeni a program nevét + a linket(linkeket)?:D -
Cat 02 #586 Rakd át utf-8ba (BOM nélkül) és jó is lesz. Ám simán mehet iframe vagy a szokásos flash beszúrás. -
#585 Jó lett
Pm-be átküldenéd a program nevét és a tutorial oldal címét?Kipróbálnám én is:) -
#584 elkezdtem ismerkedni a flash-készítés rejtelmeivel, és pár tutorial alapján a kövöt sikerült összehozni
link
azt ne kérdezzétek, hogy kell betenni bannerbe, ahhoz valami tapasztaltabb guru kell (még..) -
mzoleeeex #583 Az Puruttyák céh embereket keres
Az 1-es szerveren játszunk, 19 vagyunk jelenleg a céh-be
Amit ajánlani tudunk 46%-os kincs és 50%-os tanító bónuszok
Jelentkezni lehet Dreb-nél ,Alton-nál , Colman-nél és Zolix-nál
-
#582 igen -
#581 Másnak is szarakszik néha az 1-es szerver? -
Cat 02 #580 43ason levertem 48as kazamatát, de rossz drop és kevés xp volt :/ -
#579 véégre levertem :D -
Hoz_Hun #578 Előző oldal #467 hozzászólásában megtalálod :) -
#577 Indítottam kettes szerón is egy karit, alig két óra és level 9 lett. Van klánunk is már ott is. Ő most egy harcos. A másik karim az egyes szerón level 22-es, ő vari.
Éjjel is volt céhharc, kuva jó volt, már a negyedik győzelmünk (vagy ötödik ??? fene se számolja). -
#576 köszi
hát ahogy elnézem egy ideig még nem fogom leverni :D -
#575 tegnap reggel sikerült leverni, azóta pakolgattam főértékre, úgyhogy kábéra tudom csak:
~230 erő
~265 kitartás
~145 szerencse
17. szint
sebzés ~730-1000
páncél 998
de sok életerőm nem maradt, szóval cinkes volt a dolog
-
#574 Szerintem sok az az 5 szint különbség.Nálam a 8. van,hogy 22ezret sebez rajtam:( -
#573 ha van itt olyan harcos, aki leverte az első kazamatában a szirént az elmondaná, hogy kb milyen stattal? :D
rajtam ilyen 2-3-4ezreket sebez folyton, a harc végén meg akár 15ezret is :D -
#572 ah so..köszi -
SaGa Jr #571 A 25. szintű céh épületek azok amikhez még nem kell gomba. Utána viszont minden újabb szinthez a pénz mellett gomba is kelleni fog (minden szinthez 5-el több mint előzőleg, szóval 26-os szinthez 5, 27-eshez 10, 28-ashoz 15 és így tovább egészen az 50-es szintig ahol 125 gomba kell).
-
WNW #570 Majd kell az epuletekhez gomba is....