4904
  • Shiwo
    s2-ön mondjuk a céhbe amibe vagyok, vannak ilyen kikötések, de nem foglalkozom vele...pénzbe csak 3 arany a kötelező, azt simán beteszem minden nap (még a tripláját is), ha meg céh-társ jön ki az arénába, akkor így járt..ha értelmes, meg tudom vele beszélni, ha hülye, akkor meg akar a kutya egy céhben lenni vele
  • Sir Quno Jedi
    mi direkt szoktuk egymást támadni céhtársakkal, mert kiváló erőfelmérés/edzés
  • Shiwo
    nah,ilyen idióta céhekbe se csatlakoznék (jó pár kérdés nélkül meghívott annó)

angol szerveren is inkább csináltam sajátot..lehet csak 3man vagyunk benne, de legalább mentes az idiótáktól..

az s1-en meg haver céhében vagyok, ott sincs megkötés..mindenki annyit ad, amennyit akar, nincs kötelező beadás, mégis elég szépen fejlesztgetjük a dolgokat, és kényszer nélkül beteszünk egy csomó gp-t
    az egyik céhtársam meg az asszony uncsitesója, vele 1 szinten állunk, és előszeretettel versengünk azon, hogy épp melyikünk a jobb, gyepáljuk egymást, mint a répát :)

meg eleve a "nem támadunk céh-társat" dolgot hülyeségnek tartom....az aréna is simán besorsolhatja, és van, hogy nem is nézem, kit támadok, csak ráeresztem a fenevadat...oszt vagy nyer, vagy nem...
  • Shiwo
    jelszó ? tudtommal egyáltalán nem kér jelszót... a meghívót hol kaptad ? mert elvileg ingame kellene levélben..ha emílben kaptad, az gyanús, lehet keyloggeres oldalra küldtek
  • Maximus4
    Én bármit próbálok,mindegyikkel szarakszik.Sőt,néha a 2-es is.
  • Monoton
    Probald mas bongeszovel, nekem neha chrome-al nem megy.
  • Fabio Capello
    csak nálam nem megy az s1?
  • Tatyla
    ehehhehehe
  • shaba23 #601
    Hosszú távra terveznek, ha minden hónap végén akarnak építkezni:)
  • Monoton
    Ezeket az ilyen átlag 10 év alatti gyerkőcök csinálhatták :D
  • shaba23 #599
    Sziasztok
    Ez a céh felvesz bármilyen szintüt de erős legyen.Ha valaki Tisztviselő lesz ne rugjon ki senkit se a kérdezésemnélkül és nem építhet sem bónuszokat és Erődöt sem csak ha engedélyt adok rá , embereket hívhat meg.Van ADÓ!!!!!! Az adó hetente 7 arany lesz de hogy ha van feleslleg azt is beadhattyátok.
    Jelentkezzetek bátran .

Mostantól va egy új szabály az hogy minden hónap végén épitünk Arany bónuszt és Tapasztalati bónuszt vagy Erődöt meg céharcozni akkor fogunk.

Enyiszer nyertünk:4 Arany bónusz:18% Tapasztalati bonusz:8%

A céhtársak ne támadják meg egymást mert az ki lessz rúgva !!
  • shaba23 #598
    Tök jó szórakozás, ha a Céhek bemutatkozó szövegét olvassa az ember, sokat elárul a megírójuk mentalitásáról :)

Csá! Ez a (de jó fej vagyok, nem írom be a nevüket) szövetség!

1. Szabály: Csak olyanok léphetnek be akiket mind ismerünk!

2. Szabály: Minden nap legalább 20 aranyat kell beadni minden embernek különben KIRUGOM!

3. Szabály: Este mielőtt kilépnél a játékból 10 órát kell dolgozni hogy legyen pénz a
    céhbe!

4.Szabály : a harca mindenkinek jönnie kell!
  • Narxis
    Csatlakozni akarok egy céhez, kaptam meghívót és azt írja a jelszó nem megfelelő... milyen jelszó kell?
  • Bianka90
    Sziasztok!
    One Clan For Best
    Frissen alakult klánnál tagfelvétel van!
    Jelentkezni itt, vagy Bianka90-nél a játékban, egyes szerver.
  • PesSim
    Valóban, köszi.
  • Shiwo
    az l az lehet L -betű, nagy i vagy 1-es is, tökre ugyanúgy néz ki a 3
  • PesSim
    Hogy lehet, hogy egy loneer nevezetű izéke 2 órája cseszteti a karakterem, de egyébként nincs ilyen nevű játékos ?!
  • SaGa Jr
    A levél falu céh (s1 szerveren) tagokat keres.

Friss céhről van szó kevés jelenelgi taggal. Pillanatnyilag 26% kincs bonuszt és 16% tapasztalat bonuszt kínál. De ez folyamatosan bővül.
    Napi várt hozzájárulás tagoktól 10 arany.

Érdeklődők narut-nak vagy Gaal-nak írhatnak ezügyben.
  • Maximus4
    Köszönöm:)
  • Shiwo
    tutorialhoz nem tok már pontosan, de a következő kulcsszavakkal próbálkoztam akkortájt a böngészőben:

flash, fade, slideshow

amúgy sem teljesen tutorial, inkább valami help-szerűség, példa fla-val, amit próbáltam értelmezni, módosítgatni...3-4 különböző verzióval is próbálkoztam, egyelőre ezzel jutottam valamire

a progi meg az Adobe Flash CS 5
  • Maximus4
    Ha lehet akkor a tutorialokhoz adj linket és a pogihoz amivel csinálod:D
  • Shiwo
    linkek:

http://shiwo.atw.hu/banner/snf_banner/snf_banner.html
    http://shiwo.atw.hu/banner/snf_banner/images.xml
    http://shiwo.atw.hu/banner/snf_banner/snf_banner.fla
    http://shiwo.atw.hu/banner/snf_banner/snf_banner.swf

illetve van ugyanitt egy image mappa, abban vannak a képek (de az úgyis megadható az xml-ben)
    amúgy úgy vettem észre, hogy a png-t nem szereti..

amit majd hosszabb távon el akarok érni (nem tom, hogy sikerülni fog-e) hogy random kép előtt egy másik, kisebb random kép (egymástól függetlenül cserélődve)
  • papi08
    Nagyon jóó!
    Nekem is el tudnád küldeni a program nevét + a linket(linkeket)?:D
  • Cat 02 #586
    Rakd át utf-8ba (BOM nélkül) és jó is lesz. Ám simán mehet iframe vagy a szokásos flash beszúrás.
  • Maximus4
    Jó lett

Pm-be átküldenéd a program nevét és a tutorial oldal címét?Kipróbálnám én is:)
  • Shiwo
    elkezdtem ismerkedni a flash-készítés rejtelmeivel, és pár tutorial alapján a kövöt sikerült összehozni

link

azt ne kérdezzétek, hogy kell betenni bannerbe, ahhoz valami tapasztaltabb guru kell (még..)
  • mzoleeeex
    Az Puruttyák céh embereket keres

Az 1-es szerveren játszunk, 19 vagyunk jelenleg a céh-be
    Amit ajánlani tudunk 46%-os kincs és 50%-os tanító bónuszok
    Jelentkezni lehet Dreb-nél ,Alton-nál , Colman-nél és Zolix-nál
  • Tatyla
    igen
  • Maximus4
    Másnak is szarakszik néha az 1-es szerver?
  • Cat 02 #580
    43ason levertem 48as kazamatát, de rossz drop és kevés xp volt :/
  • toysoldier
    véégre levertem :D
  • Hoz_Hun
    Előző oldal #467 hozzászólásában megtalálod :)
  • Sir Quno Jedi
    Indítottam kettes szerón is egy karit, alig két óra és level 9 lett. Van klánunk is már ott is. Ő most egy harcos. A másik karim az egyes szerón level 22-es, ő vari.

Éjjel is volt céhharc, kuva jó volt, már a negyedik győzelmünk (vagy ötödik ??? fene se számolja).
  • toysoldier
    köszi

hát ahogy elnézem egy ideig még nem fogom leverni :D
  • Shiwo
    tegnap reggel sikerült leverni, azóta pakolgattam főértékre, úgyhogy kábéra tudom csak:

~230 erő
    ~265 kitartás
    ~145 szerencse
    17. szint
    sebzés ~730-1000
    páncél 998

de sok életerőm nem maradt, szóval cinkes volt a dolog
  • Maximus4
    Szerintem sok az az 5 szint különbség.Nálam a 8. van,hogy 22ezret sebez rajtam:(
  • toysoldier
    ha van itt olyan harcos, aki leverte az első kazamatában a szirént az elmondaná, hogy kb milyen stattal? :D

rajtam ilyen 2-3-4ezreket sebez folyton, a harc végén meg akár 15ezret is :D
  • Shiwo
    ah so..köszi
  • SaGa Jr
    A 25. szintű céh épületek azok amikhez még nem kell gomba. Utána viszont minden újabb szinthez a pénz mellett gomba is kelleni fog (minden szinthez 5-el több mint előzőleg, szóval 26-os szinthez 5, 27-eshez 10, 28-ashoz 15 és így tovább egészen az 50-es szintig ahol 125 gomba kell).

• WNW
    Majd kell az epuletekhez gomba is....