4904
-
Kiado #649 Céh támadása csak aranyba kerül.
Egy idő után a céh épületekhez nem csak arany kell, hanem gomba is, ha fejleszteni akarjátok. -
#648 Az elején csak 150 aranyba:) -
#647 Másik céh megtámadása egy gombácskába kerül.
-
#646 gombát dobok a CÉH-be az mire jó ? -
Kiado #645 Ott az új áruk gomb, rákattintasz és egyből frissül, bár én "gombás" vagyok, de erre még sose költöttem... -
#644 Ez pedig így van,mindenki külön kap cuccokat.Ezért nem értem mi közünk van azokhoz akik gombáznak. -
Hoz_Hun #643 Mi? Ki tudják vásárolni a cuccot a boltból? Ez új. Azt hittem, mindenki külön palettát kap. -
#642 Sejtettem,hogy erről van szó,de attól még nekem is adhatna néha cuccokat,akár a fegyverboltba vagy a kalandozások alatt. -
SaGa Jr #641 Akik sok gombával rendelkeznek (mert vettek) és így több lehetőségük van számtalan dologban (többet kalandozhatnak így több zsetont és XP-t gyűjthetnek, a boltok kínálatát tudják számtalanszor frissíteni így kerítve elő ritka és jó cuccokat). -
#640 Gombások alatt kit értesz? -
#639 Ez a gombások miatt van. Mivel ők tudják frissíteni a boltot, meg kalandvágyat is +200%-ot betolnak, meg megveszik a méregdrága italokat stb. EVVAN! Szokni kell, néha nehéz, monoton, uncsi és frusztráló.
Ilyenkor érdemes csak expre menni, míg meg nem nőssz eléggé, hogy jó tárgyak és sok píz essék. -
#638 Visszatérve az eszmefuttatásodra,mostanában küldetéseknél rettenetesen kevés cucc van,és ha akad valami,számomra használhatatlan.A fegyverboltról már nem is beszélve.Szóval elég nehezen tudok fejlődni pénz nélkül. -
#637 Nem csak a szint számít, bár sokat számít az IS. -
#636 Hát én nem veszem ennyire komolyan,bár nagyon tetszik a játék.Most ugyan eléggé elvette a kedvem a kazamata,mert egyik ellen sincs esélyem és egy darabig nem is lesz:( Elég nagy a szintkülönbség még. -
#635 Ugyan. Céhvezetőnk mindent táblázatosan kezel, ellenőriz, kiszámol és algoritmizál. Mindent csak pontosan. :D
Meg amúgy nehéz versenyezni a gombásokkal, de azé lehet. Már voltunk 56.-ok a céhranglistán és nálunk lényegesen erősebb céhek fog is belénktört már, pedig sokan csak nagyon lájtosan tolják nálunk is. -
#634 Te nem kicsit bele vagy gyógyulva ebbe a játékba:P
Hozzáteszem,végigolvastam amt írtál és elgondolkodtam.Ha elkezdek egy új karakterrel valahol akkor tuti követem az álltalad leírtakat,köszi! -
#633 Nodepláne nem kell pénz a fejlődéshez. 20-ig egyáltalán nem.
- Veszel egy griffsárkit ez 25 gomba, amit email visszaigazolással meg is kapsz az elején automatikusan. Ez így 50%-al gyorsabb fejlődés 14 napra.
- Elég ha gyorsan lépsz szintet és 10től/20tól kazamatázol, illetve felveszed ami küldikből esik.
- Sok apró küldit kell csinálni (sok küldi több bónuszt is ad, bizonyos számonként), amikből így jobban esik gomba, azt beteszed kalandvágyba és főleg az exp-re mész, vagy vegyesen, jó exp, jó pénz.
- Minden pénzt betolsz a céhbe, így két kari is fel tudja húzni a céhet 20-ig olyan 20-30% jöré exp és pénz is. Ha többen vagytok értelemszerűen jobban is megy.
- Ha nagyon elhúznak tőled a szörnyek, akkor megállsz pénzt termelni és fejlődsz kicsit, de erre a legritkább esetben lehet szükség 20-ig.
- Mindig arénázol is, amikor csak lehet, mert esik pénz is és aréna győzelmekért fejlődsz is bizonyos számú győzelmeknél.
- Kazamatázni amikor csak lehet, jön exp, pénz (amit betolsz a céhbe) és tárgyak.
- Alacsony szinten nincs értelme tárgyakat venni, mert alacsony szintű szarok és pár óra alatt kinövöd őket.
- Alacsony szinten KEVÉS pénz esik, magas szinten egy 2x10 órás melóból több eshet, mint amit addig kerestél napokig.
- Sose legyen nálad pénz, mindent tolj be céhbe, csak úgy arénázz.
- Minden nap 2x10órát dolgoztatod a karidat, pénzt meg tolod a céhbe.
- Sok melóért is lehet fejlődni, mert mind a munkaórák, mind a megszerzett arany után kapsz plusz képesség pontokat bizonyos számonként.
Ha így eljutsz 20 fölé, ott opcionális pihenő, majd uccu neki újra tovább. Lényeg, hogy jól használd ki a 14 napos griffedet, mert sose lesz többé rá gombád. Ha kimúlt, jöhet a kéktigris, egy gombát úgyis fogsz rá találni. -
#632 "lev30-ig olyan 3000 aranyat illik befizetni"
És akkor,hogy a túróba fejlődsz???? -
#631 majdosszeszaromagam :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#630 De pl. kötelező adó az nincs is. Aki nem tud, vagy nem akar fizetni, azt is megtűrjük, amíg jól szerepel a céhháborúkban stb. Meg ha az ember a barátival/haverjaival/családtagjaival/ismerőseivel játszik, mégsenem követelhet rajuk adót. Nem is kell. Elég szégyen az neki, ha látja, hogy te befizetsz naponta annyit, amit ő havonta sem.
Így lehet veresngeni, ki tesz többet a céhért. Van, hogy 3 napig minden keresetemet befizetem folyamatosan, aztán pihi/tápolás és csak a a nagyobbik részét fizetem be, aztán megint mindent.
Lényeg, hogy fejlődjön a céh. Mi most vagyunk íppeg 50%/50%-nál, így van aki gombát is tol(t) bele, hogy lépjünk tovább. -
#629 Jah, lev30-ig olyan 3000 aranyat illik befizetni (lev20-ig meg 1000-et, 40-ig 10-12000-et). Nálunk a céhvezető néha kiírja, hogy ki mennyi százalékát fizette be az összes megszerzett aranyának. Ha siralmas az eredmény, akkor mész a lista aljára. -
Hoz_Hun #628 Ennyi aranyat naponta kéne szedned, nem hetente. És még úgy sem sok. -
#627 10.szintig könnyű fejlődni az igaz csak 30 után kezd el nehezedni én meg most 38 as vagyok szóval már most nehéz fejlődnöm :) -
#626 10. szint az kb. másfél óra az első napon, bénáknak 2, céh nélkül is. Nem a levegőbe beszélek, nálunk mindenki megcsinálja/ta (többször is). -
#625 1-10 szintig heti öt arany -
#624 Ja az Adó:
10-15 szintig 10 arany hetente
15-20 szintig 20 arany hetente
20-30 szintig 35 arany hetente
30-40 szintig 50 arany hetente
és a céh neve: world of warriors! -
#623 Íme a céhem, tagokat keresünk!
Céh adatok:
Arany bónusz: 30%
Tapasztalati bónusz: 28%
Erőd: lvl 11
Bárki jelentkezhet szintől függetlenül amúgy keressétek a céhvezetőt: majdosszeszaromagam-ot aki történetesen én vagyok.. :D -
#622 LOL és tényleg, amint egy egyszerűbb jelszóra váltottam már be is tudtam lépni céhbe.... -
WNW #621 Az uj adobe frissites ota nekem is osszeomlik neha a flashplayer.. Valahol bugzik valami.. Vagy az adobe oldalarol, vagy a jatek oldalarol.. -
#620 Asszem sejtem mi lehet a baj, 32 karakteres, szimbólumokkal tarkított erős jelszavam van... :D Nem lehet, hogy ez miatt írja, hogy hibás jelszó? -
#619 Srácok,ez mitől lehet?
"adobe flash plugin has crashed"????
És ettől teljesen leáll a játék.Mit kellene újra telepítenem? -
#618 nekem meg lehet a 2. kazamata kulcsa ment a levesbe...megcsináltam a küldijét, bennem tök az van, hogy nyertem, de nem kaptam meg a kulcsot, és ki se nyílt a kazamata...persze lehet, hogy hülye vok, és kikaptam, de azóta még nem ajánlotta fel questben újra(szombat óta) -
#617 Biztos nem vírus, megnéztem, a flash player lehet bár semmilyen hibát nem tapasztaltam más flash playert használó oldalaknál. Írok inkább a játék fórumra. -
#616 Nekem is szarakodik 2napja kb.Kijelentkezik kaland kozben,beall az egesz bongeszo,olyan is volt mikor a kalandot sem mutatta,csak hozzaadta a penzt es xpt.Sot tegnap hiaba csinaltam meg egy kalandot sikeresen,nem kaptam erte semmit.Szal eleg fura,arrol nem is beszelve hogy klan csetboxon osszevissza sorrendben mennek a sorok,beszelgetesek.De elertunk vegre oda hogy 52%os arany/42%xp bonus van.Most lesz erdekes,mert kevesen fizetnek be azert hogy gombazzanak :)
-
#615 érdekes dolog
tippek:
vírus keresés
lehet szarozik a flash-ed (telepítsd újra)
meg biztos amit biztos, vírker (és valami spyware) futtatása után cserélj passwordot is
én ezekkel próbálkoznék első lépésben -
#614 Jah, de magától is kilogoltat néha. -
#613 próbáltad, hogy kilogolsz és vissza ? -
#612 De én még egy céhbe se tudtam ez miatt belépni... :D Akárki hív meg és a csatlakozásra kattintok akkor kiírja, hogy rossz jelszó. De hogy milyen jelszóról van szó azt nem tudom... :S Lehet valami bug. -
#611 Ír az minden szart. Néha olyan hibaüzeneteket, hogy beszarsz. Aztán csak a túlterheltségük miatt van. -
#610 Ingame kaptam Meghívó céhbe című levelet, ráklikkelek, hogy csatlakozás és alul pirossal ír egy olyat, hogy rossz jelszó. :S