4904
  • darkerlomy
    én nem hisztiztem csak nem értem hogy most elnevezem valahogy a karakterem és már egyből hülye vagyok? Hidd el nincs kedvem vitatkozni! úgyhogy én befejezem
  • shaba23 #688
    Jó vagy!
    Nem értem miért hisztizel...elnevezted a karakteredet, ebből le lehet vonni egyfajta következtetést a szintedről (mármint értelmi). Ezt megtettem. Most vagy okulsz a történtekből, vagy próbálsz válaszként valami ütőset beszólni, teljesen sikertelenül. Természetesen nem haragszom rád, sokan jártak hasonló cipőben anno Bneten is, az ilyen kaliberű playerek jól tudtak klikkesedi, szóval nem maradsz barátok nélkül. Majd kinövöd, vagy kigyógyulsz belőle, nem tudom.
    Részemről a téma lezárva.

Ethernal folyamatosan bővül, lehet próbálkozni, bár most épp megtelt.
    arany 56%, TP 62% GGabikát lehet zargatni. Adó van, nem is túl kevés, de gombával kiváltható
  • darkerlomy
    amúgy tényleg vannak ilyen játékosok nem csak káromkodtam... különben meg a neten keltheted azt a benyomást másokban hogy hülye vagy, vagy azt hogy te egy zseni vagy ahogy a hozzászólásodban olvastam aztán közben lehet 6 éves vagy éppen most tanultál meg írni aztán csak ki akarod próbálni hogy milyen beszólni a nagyoknak ...
  • Narxis
    XD
  • Kiado
    Csataszimulátor

Bár sok értelme nincs, mert krit elég sokat változtathat a végeredményen.
  • Fabio Capello
    elvileg van most, ráírtam a céhvezetőre, hátha :]
  • Sir Quno Jedi
    Lehet 1-es szerón be tudunk venni, csak bővíteni kell, mert már 20 hely teli.

Mi a neved, ha a vezetőnk rábólint meghívunk?! (nálunk 50%kincs, 54%tanító van épp most)
  • Kiado
    Kis szinten magasabb céhbe szerintem csak gombaadakozással lehet bekerülni...
    De így is teljesen megéri, ha 100+100% bónuszokat kapsz.
  • Cat 02 #681
    Ethernal(s1) szokott tagokat keresni, itt is fórumon. Bár mostanában nem tudom, hogy van a belépés, ki kell-e fizetni a bővítésre való pénzt. Bár az is lehet, hogy van hely :)
  • Monoton
    Lvl 25 vagyok céh nélkül szintén, mondjuk elég jól fejlődök.
  • Fabio Capello
    Jó lenne bekerülni vmi nagyobb céhbe... :/
  • darkerlomy
    minket is mindig a nagyobb céhek támadnak pedig 200. körül vagyunk asszem...
  • Cat 02 #677
    Mi 15.-ek vagyunk most, bár ha betámad egy céh ahol van egy 60-as akkor parás.
  • shaba23 #676
    most már minket is támadnak, de azért mi is próbálkozunk:) Asszem 14. helyen vagyunk, legalábbis tegnap este ez volt a helyzet.
    Harcosomnak esett egy páncél, Az Ismeretlen Hős Jelmeze. Superman jelmez:) elég beteg:)
    Mondjuk most vettem észre, hogy a fegyverboltban hátul ott áll batman ruhája.
  • Sir Quno Jedi
    Mi voltunk 56. is. De mosmá' mindig a környéken tanyázunk, bár néha levernek minket 100 alá, de felszivárgunk azonnal.
  • Tatyla
    felkerültünk a 159. helyre naponta támadnak minket most már de persze mindig nagyobb létszámú erősebb céhek,így kell ezt :P
  • Cat 02 #673
    Nálam csak gyengélkedett :p
  • Demila
    nálam behalt a szerver
  • shaba23 #671
    ...és a tétel bizonyítást nyert szavaid által!
  • darkerlomy
    amúgy meg akkor mit szólsz a suna,p*na,f@sz nevekhez?
    mert azért szerintem a majdosszeszaromagam az nem olyan vészes
    professzor úr!
  • darkerlomy
    hát akkor te biztos professzornak készülsz ... -.-" mi a neved shakes és figdet-en DR. Balogh Béla vagy mi? ...
  • shaba23 #668
    szerintem a kultúrához és az életkorhoz van köze....
  • Narxis
    :DDDD
  • darkerlomy
    én gondoltam levédetem a nevem a majdosszeszaromagam, de akkor v2-n is le kéne védetnem a cifrakakiszag-ot :D és a kettő úgy már sok lenne XD amúgy ne kérdezzétek honnan jönnek ezek a nevek mert én sem tom! XD
  • Maximus4
    Én speciel az említett taggal harcoltam az arénában és mivel igen megnyerő a neve rákerestem:)
  • xXtamasXx
    ezeket honnan szeditek? random a dicsőség csarnokából?
  • Maximus4
    Ezek is értelmesek:)

A Basszájbáék

Nomen est omen. Aki akar, csatlakozzon, szabályok és egyebek nincsenek - de azért a minimális intelligencia és a 20. szint alapvető elvárás. A kifejezetten rosszarcú brigantik előnyben.

Gombászoknak köszi az érdeklődést, de menjenek inkább az erdőbe Canestent szedni.

Bréking: mi lettünk a szöszök, a szöszölők beáraztak. megesik.

Az egyik taguk:Szánalmas aljadék
  • Narxis
    Ezek szívnak valamit... :D
  • Cat 02 #661
    xDDDD
  • darkerlomy
    szia ricsa Gyere a world of warriors-ba kevesen vagyunk 20-as szintűek de szivesen felveszünk kisebbet írj ha küldjek meghívót (ne aggódj külön szabályunk van a kisebb játékosokra tehát nem kell beraknod hatalmas mennyiségü aranyat naponta :)
  • wolf magic
    ez se rosz
    Magic club klán

Sziasztok!!!!

Varjuk a varazslokat a MAGICCLUBBA,
    varazsoljuk el egyutt a vilagot!!!!!!:)))
    Varazsloknak a belepes ingyenes,legyunk minnel erosebbek!Napi leado nincs ,de varazsoljatok minnel tobbet ha megtehetitek!!!!:)))))
    PEACE VARAZSLOK!!!!!:)))))
  • Demila
    a jamaikaijamaikaiaké
  • Narxis
  • precision
    Jamaika pedig a jamaikaiaké!!!
  • ricsa008
    üdv
    1es szerveren keresek egy kezdőket toborózó céhet
    jelenleg lvl 10-en járok ricsa néven
  • shaba23 #654
    Céhleírás

"Ide Csak Magyar Emberek jelentkezzenek mert mást úgy sem veszek fel.Ez itt Magyarország ami a magyaroké."
  • Demila
    okés köszi a válaszokat
  • Kiado
    Itt egy táblázat a céhfejlesztés költségeiről, hogy hanyas szint mennyibe kerül.
    26 tól kell gombát is költeni az épületekre:

Link
  • Fantusz
    Gombát horribilis összegért lehet venni, ámde nem kötelező...
    Azok a játékosok, akik viszont nem költenek gombára középszerűnél jobb karaktert aligha hozhatnak így össze - ez az ingyenjáték ára
  • Kiado
    Most írták nálunk, hogy 25 ezer arany egy támadás, az ellenség erődjének a szintjétől függ a támadás költsége.