4904
  • Sir Quno Jedi
    Én töröltem mindkét szerveren az account-omat. Jó játék volt. Nektek is kívánok további jó játékot.
  • Fabio Capello
    Nagyon nem megy ma a szekér, 20 küldiből egy gomba sem esett :/
  • Maximus4
  • Shiwo
    nyah, bent a flash-banner
  • Narxis
    lol
  • precision
    ah bazzeg...
    2. kazamata kulcsért való questen lenyomott az ellen, úgy hogy 20 hp -ja maradt...
    most várhatok ki tudja mennyit hogy újra beadja a kulcsot :|
  • shaba23 #723
    "Sziasztok
    ez a tengerpart nevű céh jó céh.
    És a tagoknak szeretném ezt mondani:
    figyeljetek próbálok több embert toborozni és sajnálom hogy még ilyen kevesen vagyunk."
  • Fabio Capello
    Már bennvagyok, tegnap kaptam tamastol meghívót :)
  • Cat 02 #721
    Ggabika nak írj
  • Shiwo
    ezen én is filóztam...de elképzelhető, hogy a szinthez mérten adja..egyik szerveren direkt olyan karival próbálkozom, amely a minél gyorsabb szintlépésekre hajt... a kazamata-lényeket nem 4-6 szinttel kisebben verte le, mint a másik szerveren az, amellyel a pénzre hajtok (és főérték-tuningra) viszont azonos szinten már általában leveri őket és eddig mindig jobb cuccokat kapott, mint a másik..ráadásul 4 nappal később kreáltam, és már beérte szintben (amivel 1 napon készítettem, arra meg már 7 szintet rávert, pedig még csak 24-es)
  • Sir Quno Jedi
    Jah, azóta én is ráleltem, meg végigolvastam a felderítős tátyikot a fórumon.

Na, azé az 50% még mindig jobb, mint a pajzs. Igaz a páncélozottság meg asszem csak 25%-ig mehet, míg a harcosnak 50%-ig.
  • Fabio Capello
    GYIK:

2. Kitérés:
    Ha egy felderítő elérte a 10. szintet akkor a kitérési esélye fix 50%-ra áll be. Varázslók támadásai elől nem lehet kitérni.
  • Sir Quno Jedi
    Nohát, nekem nem ezt mondták, még az 50-es felderítőnk senem. DE attól még lehet hogy így van, hol írják ezt pontosan?! (mer magam is utánanéznék)
  • Kiado
    Nem akarlak elkeseríteni, de a felderítőknek 10. szint után a kitérése beáll 50% ra, ezt az értéket semmi más nem befolyásolja.
  • shaba23 #715
    Harcosommal lvl20-on nem a kulcsos küldetést választottam (komoly fegyver upgrade volt a másik rewardja), azóta nem akarja beadni... szeméccség... a csontváz meg egyenlőre frankón elpicsáz:)
  • Fabio Capello
    azzal nem lesz gond ;) :P
  • xXtamasXx
    ment a meghívó, de egy feltétellel: fejlődj rendesen :D
  • Fabio Capello
    GGabikának írtam :)

amúgy lev 27-es vagyok, ingame nickem DonCap :]
  • xXtamasXx
    kinek írtál? am eddig nem volt hely de most már van

Ethernal céhben (s1) kiadó egy hely jelenleg 26-an vagyunk, D.CS-ben 21.ek de ez ugye ingadozik attól függ, h betámad- e egy olyan céh ami televan 60-70 esekkel :D, kincs 56% tanító 62%, az adók elég kemények (szerintem :P) de kiváltható gombával...mostmár úgyis mindenhez az kell

Írjatok ingame nekem, GGabika-nak, rakfejnek vagy Henricusnak
  • darkerlomy
    remélem úgy van bár lehet úgy gondolták hogy óóó hát akkor milyen egyszerű lenne jó cuccot szerezni ... szerintem van benne valami csavar biztos!
  • Demila
    a kazamata szörnyek a karakter szintjéhez mérten dob epic cuccost (,vagy a saját szintjükhöz mérten...) ? , mer,ha így van ez tökre nem logikus , bejövök 100-on az 50es boss-oz ami tutira ad cucccot , egy ütésből leszedem és adja a jó cuccot 100-ra ?
  • Sir Quno Jedi
    Ez mindjárt helyből nem igaz. Mivel a mágusnak is kell életerő és szerencse a kritikálokhoz.

Aki igazán tápos, az felderítő, mivel ugyanaz kell neki a támadáshoz, ami a kitéréshez. EZ bődületes előny (ha nem lennének mágusok, akkor a magasszintű felderítőket nem lehetne szinte megütni).
  • Rundstedt17
    nah kipróbáltam ellehet vele szórakozni de elég sok időbe kerül napi szinten.
    nem csalódtam a mágus kariban eléggé unbalanced(lévén minden az értelemre a többinek azért más is kell) arénába minden ellenfelemet kiütöttem eddig
  • Fantusz
    Időnként a játszhatatlanság határán táncol a játék
  • darkerlomy
    ja azt már észrevettem volt olyan asszem szirénnél hogy ő kezdte maradt 12000 élete ha én kezdtem akkor meg csak 5000 vagy vmi ilyesmi de szerencsére ma már sokkal erősebb elenfelek jönnek :D
  • Sir Quno Jedi
    Szerencse gondolom. Egy-egy kritikal el is dönt egy csatát, nomeghogy ki kezdi (főleg mágusoknál).
  • Fabio Capello
    Ethernaltól még csak választ se kaptam :(
  • Maximus4
  • darkerlomy
    amúgy valaki a kazamatákba eljutott saját magáig? Ha igen hogy tudtátok legyőzni? :D
  • shaba23 #700
    Hát ez az...nem voltak erre felkészülve az üzemeltetők:)
    Most egész eddig fürge volt, amíg végig nem ment egy 10 perces "quest"
  • Fantusz
    Hatalmas a lagg, időnként szinte kifagyással egyenlő a "játékélmény" most
  • Fantusz
    Engem nem érdekel különösebben, miféle elnevezéseket találsz ki a karaktereidnek, mindössze arra hívtam fel a figyelmed, hogy meglehet az elnevezések miatt nem akarnak a céhed tagjai lenni mások
  • shaba23 #697
    Mostanában egyre betegebb a játék:( Alig lehet egyik helyről átmenni másikba...lehet beállíthatnának még egy-két szervert a fiúk.
  • darkerlomy
    és milyen alapon? komolyan ez a legnagyobb gond hogy viccesen neveztem el a karakterem. Miért jön mindenki ezzel idegesítő... ez csak egy név könyörgöm! Csak azt ne mond hogy ez tükrözi a személyes beállítotságodat, vagy mi a fenét
  • Fantusz
    Talán azért nem ment senki, mert enyhén szólva bizalmatlanok a karaktereid elnevezését látván.
  • darkerlomy
    kiküldtem a meghívót menj fel és csatlakozz :D
  • darkerlomy
    1es szerón vagyok és kicsiket is felveszek úgyhogy jöhetsz!! :)
  • ricsa008
    ha az 1es szerón vagytok és kicsiket is felvesztel van egy kis karim (mágus) derce néven
  • darkerlomy
    valakinek nincs kedve a céhünkbe jönni?
    név: world of warriors majdosszeszaromagam

Céh adatok:
    Arany bónusz: 40%
    Tapasztalati bónusz: 28%
    Erőd: lvl 11

tudom már írtam de nem jött senki!! valaki jöjjön már olyan szépen kérem xD
  • Tatyla
    három 30 fölötti karakternek tudok helyet biztosítani a Dögevők céhben

erőd 17 fő
    arany 34%
    tanító 34%

adó 10 arany de a 30 fölöttiek már 20-at adnak be ami nem kötelező jellegű,sőt vannak akik jóval többet de ez nem ide tartozik...