4904
-
38tibi38 #769 Köszi. Bakker eztt oylanra csinálták mint a WoW-ot:D Van benne tauren,horda,szövetség,undead,törp,griff amik teljesen ugy néznek ki mint a wow ba. -
#768 Shakes&Fidget magyarul -
#767 Írd be a keresőbe, hogy Shakes and Fidget, és megtalálod... De a link. :D
Képregény -
38tibi38 #766 Még1 kérdés. Ez a game egy képregényre épült,ugye? Honann tudnám online olvasni a részeket? Vagy meglehet valahol rendelni? Mert nagyon kiváncsi vok a történetre:D -
#765 Nekem 2 kulcsom is van / volt az első kazamatához... :D Megcsináltam a kazamata küldit, de nem mentem le azonnal hanem küldetésezgettem. Erre bead egy küldit, ahol kulcs a nyeremény. Azt gondoltam, hogy a második szint kulcsa... Azóta van egy kulcsom a hátizsákomban. -
#764 nekem meg kétszer is "eltűnt" már a kulcsom..legalább is meg mernék rá esküdni, hogy megnyertem a kulcsos küldit, de utána még sem volt meg a kulcs... mintha mindkét esetben az lett volna, hogy nem mentem a kazamatákba egyből kinyitni, hanem újra küldire küldtem volna a karit, és utána már nem volt meg..persze lehet hülye vok, és mindkét esetben kikaptam -
#763 klántársam háromszor választotta a kulcsos küldit ami 4. kazit nyitja és a végén baszta beadni.... -
38tibi38 #762 Értem. -
#761 Kulcsot általában elég hamar, 10-es szinten felajánlja a játék.
Olyankor szokott gond lenni, ha a játékos elbukja a küldetést, vagy nem a kulcsot választja.
A megszerzett kulccsal azonnal lehet menni a kazamatába, ne foglalja a helyet.
-
38tibi38 #760 Oké köszi. -
Cat 02 #759 Küldetések adják random -
38tibi38 #758 Hali. A kazamatákba vezető kulcsokat honnan tudom beszerezni? -
#757 Kulcsos küldit csináld meg, Kazamatában vesztenivalód nincs, ha elbukod a harcot nézd meg az ellenfeled statjait, s kb be tudod tájolni, mikor lesz esélyed a győzelemre (de ismétlem nincs vesztenivalód a kazamatákban)
Az első ellenfél viszonylag könnyen leverhető, a későbbieknél is inkább a szintkülönbség miatt van előnyük (pl. 17-es sszinten hiába erőlködsz a 24-es Szirén ellen - most csak mondtam valamit, nem néztem utánna milyen szintűek a kazamata lények) -
#756 ilyen névvel nem lepődtem volna meg, ha napi helyett nemi -t írsz... -
#755 Okés, köszi:) -
#754 mindenképp próbáld meg a kulcsos küldetést, kinyitod vele a kazamatát és annyi
utána meg óránként 1x lemehetsz kazamatába, ezzel a stattal 1 v 2 szintet tudsz is teljesíteni szerintem
próbát megér mindenképp
kulcsos küldetéseket meg meg kell csinálni akkor amikor felajánlja, mert ki tudja mikor adja be újra -
#753 Hali!
10es warroprral, 150-200dmg meg 4700hp+272armoral van esélyem az 1. kazamatában? Vagy meg se próbáljam a kulcsos küldit... -
#752 Hüvelygomba :DDDDD -
#751 Hali!
S1-en a Hüvelygomba céhbe van még pár hely :)
Elvárások:
- Megfelelő napi aktivitást várunk el, azaz jelentkezz a harcokra, használd el a kalandpontjaidat.
- Legyen minimum 30%-os hátasod.
- 40. szint alatt sajnos még spórátlan vagy, ne fáradj a jelentkezéssel
- 41. és 55. szint között 25 db saját termesztésű gombával jelentkezz a gazdasági osztályon
- 56. szinttől egyből a hadi raktárban jelentkezz a spóraszóródért
Tények:
- kincs 88%
- tanító 100%
- napi adó 9 órányi őrség bevétele
-
Monoton #750 Ha jól tudom naponta egyszer van reset, mégpedig éjfélkor. -
#749 Hali,tegnap kezdtem el játszani a játékkal, és kalandvágyam lement 2re. Kérdésem hogy mikor töltődik újra fel?:D -
Cat 02 #748 Egyébként Jedi, azért kérnek 50 gombát, mert annyiba fáj nekik fejleszteni a férőhelyet :p -
#747 AranyHorda céhbe 48%/44% kicsiket, nagyokat és mégnagyobbakat szivesen látunk:) Ha valakit érdekel irjon ayay-nak. -
#746 Boldog szülinapot -
#745 hát ja már én is kezdem megunni egy kicsit de amíg
még vannnak kazamata szörnyek
addig nekem fun marad :D -
#744 két 30 fölötti karakternek tudok helyet biztosítani a Dögevők céhben
erőd 17 fő
arany 40%
tanító 38%
-
#743 Hohó, mindkét szerón tolom az eredeti klánomban. Ezé jó tisztázni a félreértéseket (ami nem is volt az). Most powerleveling lesz/van. -
#742 de a 100 az még fun
-
Cat 02 #741 Ez a fun szó olyan vicces :D Mi az, hogy fun ? Nem nyomod el a 100 bódocságot? -
#740 Végül is az s2-s céhünk az MÉG fun céh, abba bekéredzkedek újra (így is beletettem egy valag aranyat), már ha a céhvezető bevesz. -
#739 én 42.es vagyok de énsem költöttem gombára meg nemhiszem hogy fogok egy játékért sem fizetnék mármint úgy értve havonta stb ... -
#738 Így korrekt. -
#737 En 40es vagyok de sosem fogok gombara kolteni,ezt tudja a klan is.Van 2-3srac aki kolt ra es fejlesztget de 50%folott mar nyogvenyelos persze.Hiaba vagyunk sokan magas szintuek,csak ok koltenek ra irl penzt.Senkit nem kenyszeritenek,csak adot kell fizetni ami kb 3kuldi ara.
Szal embere valogatja,funolni szerintem igy is boven jo.Senki sem vagyik a top10klanok,vagy emberek baberjaira.Ha megis elvaras lenne,egyszeruen kilepek es keresek egy masik casual klant. -
#736 Most amúgy puszta szórakozásból elkezdtem egy új karit az s2-n, de ezt nem ismerik. Így még fun. -
Kiado #735 Ha magas szintű vagy, akkor bevesznek 100/100 as céhbe gomba nélkül, csak ugye mire oda eljutnál, akkor meg ahhoz kell sok gomba... -
#734 De én számítottam erre, tudtam, hogy eljön a pillanat, mikor abba kell majd hagyni. Most jött el. Ugye, ha van egy bűbájos kis kurva, akit jó cuccolni, attól is simán, szó nélkül lelépsz, ha előáll azzal, hogy mosmá ugyan vedd feleségül, meg teherbe akar esni tőled...AZ már nem játék! :D -
#733 Már mind1, töröltem magam mindkét szeróról. Előbb-utóbb gomba kell a céh fejlesztéseihez, így nem úszható meg a fizetősdi. Van ahova fel sem vesznek, amíg be nem fizetsz 50 gombát. Ez van, ez egy ilyen gamma. de pl. a Travian sem jobb...
Akinek ez bejön, az tolja nyugodtan. Én lev 36-ig bírtam, onnan már... -
#732 miért nem mész át olyan céhbe, ahol ez nem módi/dobjátok ki azt aki ezzel próbál előjogokat szerezni? -
#731 nem -
#730 na miaz? meguntad? :)