4904
-
#809 beelőztél :) -
#808 ebben a kommentben levan írva, hogy mik vannak a kazamatába, csak a megnevezésük más (gondolom az angol neveket fordította le valaki, és nem a játékbéli megnevezéseket vette át) -
#807 ezt ki kéne tenni BAnner alá!!
amúgy köszi a válaszokat:) -
#806 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1279439039&no=467 -
#805 Ammugy 2. kazamata első ellenfele olyan erős mint az 1. nek az utolsó? Vagy ez hogy megy? -
#804 én csak lev33-n kaptam meg a kulcsot, nyugi be fogja adni :) -
#803 Random dobálja a kulcsot.Én is csak 22-es szinten kaptam meg a 2.-at. -
#802 ilyen hogy lvl 32 varázsló, és még nem jött a 3. kazamata kulcs... :@ ez miért, hogy van? :/ -
#801 Tudom,hogy az a fontos.Másra nem is gyúrok. -
#800 egyrészt TÉK
másrészt: mage kasztnál a legfontosabb a kitartás és az értelem fejlesztése. Lassan eljutok oda én is, hogy kiforr a karakterem, level 40-45ös harcosokon, felderítőkön elég komoly sebzéseket viszek be, főként ugye annak köszönhetően, hogy a mage minden ütése betalál. Kitartás és értelem feltolva, plusz egy kevés a szerencsére, és garantált a jó sebzés. -
#799 Ezt tanúsíthatom.LVL 24-es vagyok a varázslóval és 14ezer az életerőm:) -
#798 Nekem sem jött be a másodharcosom. Ámde szoktam találkozni olyan harcosokkal, akiknek több az értelmük, mint a varázslómnak és bizony azokon kúva keveset tudok ám sebezni, nekik meg kúva sok hpjük van. -
#797 hát feljődj dolgozz és ami pénzt keresel azt felhasználhatod arra hogy fejleszd a:
sebzést
hp-t stb.
És így egy idő után képes leszel legyőzni a kazamata szörnyet :) -
#796 játssz, fejlődj -
#795 és addig mti csináljak?:D
-
#794 nem volt az rossz választás
egy idő után kiegyenlítődnek az erőviszonyok
mindegyiknek megvan a saját előnye és hátránya, ez így van jól, hisz akkor miért lennének külön kasztok :D
mágusnak pl nevetségesen kevés a hp -ja :) -
#793 nem rossz választás! Hidd el mindenki jó a maga csoportjában maximum később (úgy 40.szint körül) forsz ki! Én is harcos vagyok és nagyon jó karakter! Hidd el ha mage-l lennél az elején ő is ugyanolyan gyenge lenne! -
#792 Kazamatában a 4. bosst nem tudom emgölni :(
lvl 16 warrior vagyok 15000hp , 380-600dmg.
Elég rossz választás volt ez a karakter, mage sokkal erősebb. -
#791 azám vasárnapi céh XD -
#790 lol :D -
#789 Itt egy vasárnapi céh:P
Név:Legjobbak
"Adóval kapcsolatban: heti arany/szint*8
Vasárnapi szinthez kell számítani és van rá egy hét, hogy a vasárnapi szintednek megfelelő adó 8-szorosát következő hét vasárnapjáig kifizesd. Utána az azon levő vasárnapi szint 8-szorosát kell kifizetni következő hét vasárnapjáig és így tovább." -
Kiado #788 Köszi, azért ez is valami :P -
#787 10 percnyi keresgélés után ezt találtam.. hát itt sincs sokkal több rész fent... -
Kiado #786 Senki nem vágja hol lehet angolul megnézni S&F képregényt?:D
Magyarra csak 49 részt fordítottak le. -
#785 feltalálni ?!? hírből ismeri csak -
#784 ácsi... :)
nem a wow találta fel az rpg -t :) -
#783 Mindenki, többek közt a Blizzard is tudja, hogy a WoWról szól a S&F. Nekik nem kellett bele az UD és a tauren, nem tudhatjuk mi áll a háttérben. -
#782 jó, magában az undead-ért nem, de ha már úgy használnák, hogy Forsaken...
meg gondolom nem csak a megnevezés a lényeg, úgy messziről lerína róla, hogy wow koppintás (mert hát az is, annak a parodiája) és hát ki tudja, hogy a blizz mennyit engedne... -
#781 Azért hogy undead?:D Akkor más faj se lenne, de mennyi játékban van undead? Mind1ik blizzardnak fizet?:D -
#780 a játékban gondolom azért nincs benne, mert nem akartak egy csomó lét perkálni a blizzardnak a jogokért -
Kiado #779 Köszi és angol nyelven valahol nem lehet olvasni? -
Monoton #778 Igen, német. -
Kiado #777 Eredeti nyelven hol lehet utánaolvasni, mert a http://www.shakesandfidget.com/ on németül írják :(
Vagy eredetileg nem is angol, hanem német? :O -
#776 Amugy ez a harcos elég gyenge :( 11.es mage bever mikor 13as vagyok :S MEg kazamatába se jutottam túl sokáig. -
#775 A játékban még a Télapó maga is benne van ellenfélként. -
#774 de a játékban :D -
38tibi38 #773 De undeadot láttam,az a tolvaj aki kiakarja nyirni őket:D -
#772 tauren és undead kapásbol nincs :D -
38tibi38 #771 Állati:D -
#770 Ezt nem olyanra csinálták, hanem a képregény maga wowparódiának készült eredetileg.