4904
  • Shiwo
    beelőztél :)
  • Shiwo
    ebben a kommentben levan írva, hogy mik vannak a kazamatába, csak a megnevezésük más (gondolom az angol neveket fordította le valaki, és nem a játékbéli megnevezéseket vette át)
  • Burdi
    ezt ki kéne tenni BAnner alá!!

amúgy köszi a válaszokat:)
  • toysoldier
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1279439039&no=467
  • watto
    Ammugy 2. kazamata első ellenfele olyan erős mint az 1. nek az utolsó? Vagy ez hogy megy?
  • Fabio Capello
    én csak lev33-n kaptam meg a kulcsot, nyugi be fogja adni :)
  • Maximus4
    Random dobálja a kulcsot.Én is csak 22-es szinten kaptam meg a 2.-at.
  • Burdi
    ilyen hogy lvl 32 varázsló, és még nem jött a 3. kazamata kulcs... :@ ez miért, hogy van? :/
  • Maximus4
    Tudom,hogy az a fontos.Másra nem is gyúrok.
  • Fabio Capello
    egyrészt TÉK

másrészt: mage kasztnál a legfontosabb a kitartás és az értelem fejlesztése. Lassan eljutok oda én is, hogy kiforr a karakterem, level 40-45ös harcosokon, felderítőkön elég komoly sebzéseket viszek be, főként ugye annak köszönhetően, hogy a mage minden ütése betalál. Kitartás és értelem feltolva, plusz egy kevés a szerencsére, és garantált a jó sebzés.
  • Maximus4
    Ezt tanúsíthatom.LVL 24-es vagyok a varázslóval és 14ezer az életerőm:)
  • Sir Quno Jedi
    Nekem sem jött be a másodharcosom. Ámde szoktam találkozni olyan harcosokkal, akiknek több az értelmük, mint a varázslómnak és bizony azokon kúva keveset tudok ám sebezni, nekik meg kúva sok hpjük van.
  • darkerlomy
    hát feljődj dolgozz és ami pénzt keresel azt felhasználhatod arra hogy fejleszd a:
    sebzést
    hp-t stb.

És így egy idő után képes leszel legyőzni a kazamata szörnyet :)
  • precision
    játssz, fejlődj
  • watto
    és addig mti csináljak?:D
  • precision
    nem volt az rossz választás
    egy idő után kiegyenlítődnek az erőviszonyok

mindegyiknek megvan a saját előnye és hátránya, ez így van jól, hisz akkor miért lennének külön kasztok :D
    mágusnak pl nevetségesen kevés a hp -ja :)
  • darkerlomy
    nem rossz választás! Hidd el mindenki jó a maga csoportjában maximum később (úgy 40.szint körül) forsz ki! Én is harcos vagyok és nagyon jó karakter! Hidd el ha mage-l lennél az elején ő is ugyanolyan gyenge lenne!
  • watto
    Kazamatában a 4. bosst nem tudom emgölni :(
    lvl 16 warrior vagyok 15000hp , 380-600dmg.
    Elég rossz választás volt ez a karakter, mage sokkal erősebb.
  • darkerlomy
    azám vasárnapi céh XD
  • Narxis
    lol :D
  • Maximus4
    Itt egy vasárnapi céh:P

Név:Legjobbak

"Adóval kapcsolatban: heti arany/szint*8
    Vasárnapi szinthez kell számítani és van rá egy hét, hogy a vasárnapi szintednek megfelelő adó 8-szorosát következő hét vasárnapjáig kifizesd. Utána az azon levő vasárnapi szint 8-szorosát kell kifizetni következő hét vasárnapjáig és így tovább."
  • Kiado
    Köszi, azért ez is valami :P
  • Shiwo
    10 percnyi keresgélés után ezt találtam.. hát itt sincs sokkal több rész fent...
  • Kiado
    Senki nem vágja hol lehet angolul megnézni S&F képregényt?:D
    Magyarra csak 49 részt fordítottak le.
  • Shiwo
    feltalálni ?!? hírből ismeri csak
  • precision
    ácsi... :)
    nem a wow találta fel az rpg -t :)
  • shaba23 #783
    Mindenki, többek közt a Blizzard is tudja, hogy a WoWról szól a S&F. Nekik nem kellett bele az UD és a tauren, nem tudhatjuk mi áll a háttérben.
  • Shiwo
    jó, magában az undead-ért nem, de ha már úgy használnák, hogy Forsaken...

meg gondolom nem csak a megnevezés a lényeg, úgy messziről lerína róla, hogy wow koppintás (mert hát az is, annak a parodiája) és hát ki tudja, hogy a blizz mennyit engedne...
  • watto
    Azért hogy undead?:D Akkor más faj se lenne, de mennyi játékban van undead? Mind1ik blizzardnak fizet?:D
  • Shiwo
    a játékban gondolom azért nincs benne, mert nem akartak egy csomó lét perkálni a blizzardnak a jogokért
  • Kiado
    Köszi és angol nyelven valahol nem lehet olvasni?
  • Monoton
    Igen, német.
  • Kiado
    Eredeti nyelven hol lehet utánaolvasni, mert a http://www.shakesandfidget.com/ on németül írják :(
    Vagy eredetileg nem is angol, hanem német? :O
  • watto
    Amugy ez a harcos elég gyenge :( 11.es mage bever mikor 13as vagyok :S MEg kazamatába se jutottam túl sokáig.
  • Sir Quno Jedi
    A játékban még a Télapó maga is benne van ellenfélként.
  • watto
    de a játékban :D
  • 38tibi38
    De undeadot láttam,az a tolvaj aki kiakarja nyirni őket:D
  • watto
    tauren és undead kapásbol nincs :D
  • 38tibi38
    Állati:D
  • BuriP
    Ezt nem olyanra csinálták, hanem a képregény maga wowparódiának készült eredetileg.