4904
  • xXtamasXx
    nekem egyszer beadta goldért olyan 25 körül és tegnap is beadta naná h megvettem :p
  • precision
    én lvl24 -ként nyomtam le a 2. kazamata 3. szörnyét (asszem lvl26 v. 28 csonti) és kaptam egy köpenyt, ami mindenre ad +21 -et :)
    előtte meg csak arany meg xp volt, előtte is szintúgy

szóval szerintem van benne valami hogy minél nagyobb a szintkülönbség, annál jobban adja a cuccokat
  • wolf magic
    azt az italt nekem már 3 x beadta csak goldért :P
  • Cat 02 #846
    Olyat én is halottam, valami 70 ezüstért low lvl-en :D
  • dartonita
    Nekem egyszer volt a boltban egy 7napos +hp ital ha azt nevezik orokeletitalnak.Illetve tobbszor is lattam mar,de mindig horribilis gombamennyiseg kellett hozza.1x tortent hogy parszaz g-ert adtak gomba nelkul akkor be is huztam.De azota sem :/
  • Sir Quno Jedi
    Meg most mutatta, hogy tud venni örökélet italát gomba nélkül. Most adta be. Mázlistagecie! :D
  • Cat 02 #843
    Hát simát talán, de 3 plusszosat és minden tulajdonságosat szerintem semmiképp
  • Sir Quno Jedi
    Bocsi, már 60 is. :D
  • Sir Quno Jedi
    Most is rákérdeztem, neki is a húga hívta fel rá a figyelmét rá, oszt vett. Azt nem tudja megmondani, hogy ez 1xi dolog, vagy még lesz. Lehet valami félreértés is (ma lesz 60-as, kitudja). :D
  • Cat 02 #840
    Kamu
  • Sir Quno Jedi
    Nekem asszonta céhvezetőnk, hogy 50 fölött simán lehet néha kazicuccokat venni a boltba. Ő is bevásárolt már.
  • xXtamasXx
    ne aggódjatok ha nem esik cucc a kazamatákból főleg kis szinten (azt úgyis hamar kinövitek), nekem az első 15 kazamata egy nagy semmit adott, viszont most 5-ből 5 (20 szint kész összesen)
  • toysoldier
    s1-en a PokolKutyái céhben van 3 hely
    arany: 58%
    tp: 52%

ha vkit érdekel írjon matrixka-nak (:
  • darkerlomy
    én meg azt csináltam tűzelementálnál hogy először levertem 3000 élete maradt gyúrtam rá egy kicsit legközelebb megpróbálom 19.000 élete marad! Most akkor MIVAN? Ezek ilyen érdekes dolgok :D
  • wesker24
    Hát jah nekem is volt olyan hogy csak 94 élete maradt de levert mint a xart ! Mert naná hogy akkor adja be a critet neki !

De gyurtam rá egy kicsit és már esélye sem volt !

• Metalmilitiakid
    nekem az a vicces hogy 34 esen elsőre úgy ölt meg hogy 150 hp ja maradt, azóta már 36 vagyok és a közelébe se jutok mostmár ...
  • wesker24
    na sikerült legyöznöm Pókicát ! (Terrortarantula) +-as kaza 3-as szörnyi !

Esélye sem volt a 3 crit sebzés után ! xD

Jah és lvl 38 voltam mig Pókica 42 !

És dobott egy szép kis kék rare övet ami + 180 szerencsét ad !
  • wolf magic
    nekem 1 kazamata 7 bossábol 1 cucc esett akkor amikor egy szinten voltam a lénnyel...
  • Kiado
    25%, hogy epicet kapsz, 50%, hogy aranyat és 25%, hogy sima cuccot.
    EZ tény!!!
    Minden utolsó boss a kazamatában 100%, hogy droppol cuccot, ha nem akkor bug!
  • WNW
    Ez a hivatalos Utmutatoban szerepel... Tehat, ha kazamata utolso szornyetol nem kaptal semmit, akkor reklamalj a supportnal... Amugy en nagy szintkulonbseggel utom le oket altalaban, es nagyon sok cuccot kaptam.. Szoval en ilyen korlatot nem erzekeltem..
  • Metalmilitiakid
    tűz ele és terrortarantella és sztem a következő a terrortara lesz
  • Shiwo
    akkor tévedett aki a fórumra írta
  • BoneDragon
    Hát az tuti nem 100% mert mikor levertem a sötétség urát semmit se kaptam...
  • Shiwo
    hát, ez nem tom mennyire igaz, a fórumán a következőt írják rá:

"25 % esélyed van arra, hogy egy kazamata szörny ellen vívott harc után epikus tárgy üsse a markodat. Ha legyőzöl egy főszörnyet (minden kazamata 10. szintjén) mindig kapsz egy eposzi tárgyat (azaz ennek az esélye 100%)."
  • Maximus4
    Basszus,ezt nem tudtam!Ezentúl figyelek erre,köszi.
  • ayden
    Sziasztok. S1 serveren AranyHorda céhbe 3 hely kiadó, igény esetén több is:D Jelenleg 50/50, igy aki lábgombával jön különösen örülünk neki:D
  • Cat 02 #823
    Ha nagy a szintkülönbség nem kapsz semmit. Én vártam h 1 szinten legyek és 2 drop is volt 1más után
  • Maximus4
    És a másik két kazamatával,hogy állsz?
  • Metalmilitiakid
    35 ösön már én is a sötétség urát gyepálom de nekem se adott semmit...
  • Maximus4
    Na végre!
    33-as szinten végre levertem a 40-es húsgolemet az első kaziban,9/10 :) Erre mit ad?154 arany és 31ezer TP,cucc sehol
  • BoneDragon
    Ja és aki német s3-ra téved azt szívesen beveszem a céhembe. Elég jól felhúztam!=) Elfcsaj ott a nevem
  • BoneDragon
    S1-en a GreenMonsters nevü céh-ben 2 hely kiadó. Arany:40% Tapasztalati bónusz:38%
    Jelentkezni lehet: Bonedragon vagy AnuluTuslu
  • watto
    Na igy 17esen lement az 5. boss is a kazamatában. ( báár kb 700hp-m maradt)
    Kicsit rágyúrtam dmg-re , így már 740-930ig sebzek, és a hp-m is 20,000fölött van :)
  • Maximus4
    Nem is magamra gondoltam:(
  • Fabio Capello
    ne reménykedj, nem szavazok meg neked még egy topikot, jó lesz neked a maffiózó :D:D:D:D:D
  • Maximus4
    Az bizony jó lenne.Meg egy kicsit fel lehetne dobni a topikot,a fejlécekbe céh és játékosnevekkel:)Csak egy HG kellene hozzá.
  • Shiwo
    ilyen nekem is volt..

Fabio, legyőzési javaslat nincs..van olyan karim, ami a 30-as voodomestert előbb lenyomta, mint a 28-as csontvázat...és olyan is akad, ami a csontit már napokkal előbb leverte, mint a voodooo mestert..kaszt és főérték-függő a dolog...nah meg szerencse
  • Burdi
    na ez még érdekesebb.. megkaptam a kulcsot, csináltam még 1 küldetést, gondoltam utána belépek, erre eltűnt a kulcs a felszereléseim közül és a kazamata sincs nyitva..
    behalok.. remélem újradobja:D
  • datango
    van már miskolci céh is ugyhogy lehet csatlakozni miskolciak!:)
  • Fabio Capello
    Az ajánlott legyőzési sorrend is mehetne bannerba :]