4904
-
#889 most esett le, hogy majdnem 32 vagyok és még nem volt kulcsos quest -
#888 Berakattam a banner alá a kazamatásokat! -
#887 nálam is chrome van de nekem is csinálja bárhova kattintok semmi ... de ha frissitek visszaáll de mondjuk van olyan hogy be se jön .. -
#886 nálam chrome alatt megszokott állni az s1, de frissítésre helyre szokott állni -
#885 Nálam tökéletesen működik. -
#884 Most pl egyáltalán nem jön be semmi -
#883 nekem is a chrome jelentett megoldást, egészen máig... -
Rundstedt17 #882 gyakran -
#881 Jah ilyen mókás mostanság este. Nekem még megvan spékelve random flash-crash ekkel is:D -
#880 Nálam elég ha ráfrissítek.Bár firefox alatt még így is haldoklik viszont chrome alatt már jó ideje nincs gond.(kopp kopp) -
#879 van ,kábé az utóbbi napokban ez az oka hogy nem húzom a karikat,csak városőrség,pénzelköltés tulajdonságokra,1 kaza 1 aréna vissza az őrségbe... -
Cat 02 #878 Jelentkezz ki és be. -
#877 másnak is van olyan s1-en, hogy hiába kattint bárhova is nem történik semmi? -
#876 én az aranyról beszéltem -
#875 hát ha valaki képes ennyit fizetni egy ingyenes játékért... -
#874 ja így már értem de hát mi az a 17.000 neked :D -
Kiado #873 98 as -
#872 aztarohadt :D -
#871 az igen ?? :O hányas szintű vagy? -
Kiado #870 Na kazi után én is megkaptam végre első epic fegyómat
A Sötét hatalom zsugorított fejes botja
Sebzés 250-642 (~446)
ÉRtelem 232
Kitartás 232
Szerencse 232
Boltban 17968 aranyat érne :D -
#869 +2 szint a kazamatás javára,legyőztem és pénzen kívűl nem dobott semmit.Úgyhogy nem hiszem,hogy számít a szint,totál random dobálja a cuccokat vagy tényleg igaz az a %-os leírás. -
#868 énis épp tegnap végeztem az első kazamatával de szarabb epic cuccot adott mint ami már volt :D de azért jó drágán el lehetett adni -
#867 végeztem az 1. kazamatákkal!! És egy rohadt jó cuccot adott páncél: 666 :) és minden t. +46 és a boltban 1100 aranyért tudom eladni :D bocsi hogy itt ájuldozok csak ez nagyon tetszik :D -
#866 pár napja volt, hogy a 27 erőt adó italból egyszerre 2 üveggel volt a boltba, de különböző áron. És én is néztem már párszor, hogy 10gombát kér teljesen használhatatlan cuccokért.
-
#865 Szoktam nézni a kereskedőknél a kínálatot, úgy tűnik, hogy random árfolyamon dolgoznak.
Előfordul, hogy némi aranyért, s 1-2 gombáért jó cuccot kínálnak, a másik eladó portékájukért tucatnyi gombát kérnének, s ráadásul semmi extra (talán azt nézik, hogy két tualjdonságra ad bónuszt, de azt már nem kalkuláják be, hogy mennyit).
Ugyanez van a 7napos itókáknál is: szerencsétől függően gombás, vagy csak aranyas árfolyamon kerül a polcra -
#864 vannak azért még kisebb hibák a rendszerben ezt most vettem észre
-
#863 :DDDD -
#862 általában 1-3 nap -
38tibi38 #861 Na 10 es vok de még nem ajánlották fel a kulcsot:( Majd kb mikor fogják? -
#860 én lvl18-on vettem 30g-ért, szóval...:) -
#859 Na ma sikerült legyözni a 2-es kaza 6-os szörnyijét (Tűzelelementál)
De most csak aranyat adott és XPt ! -
#858 "Birodalmi Lakatoszok
Patakin Szántvaker, a háccsó fertáj legnagyobb ekekapása permetezés közben megvilágosodott. Nyitott egy attach-cukker iskolát, és kiegészítésképpen kultivátor, eszkavátor, ballagátor zalkatevésbenlakásos tanfolyamot.
Mai specialitás:
Bornyú á lá Józsie!"
-
#857 Némi bizonyítékot kaptam mailben:
-
Cat 02 #856 Én 54 vagyok és még nem volt boltban -
#855 nem az 50. szint ? mert akkor már csak öt szint és meglesz :P -
#854 És mi az a magas szint? -
Kiado #853 Magas szinten lehet boltban kapni epic cuccokat.
És ugyanúgy van rá esély, hogy küldetés tárgy reward epic, céh-ben már 3 ember kapott ilyet kalandból. -
#852 Akkor kapja be:P -
#851 jaja -
#850 Erről van szó?