Új orvos érkezik Doktor House csapatába
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jól nyomjátok<#vigyor>#vigyor>
Funkci analfabéta a lelkem, ráadásul felháborodik, hogy van olyan, akinek nem jön be egy kórházas sorozat. Juj.
Köszi, pont így értettem. Ezt is írtam, nem tudom hogyan tudta Ender Wiggin _ennyire_ félreérteni.
Nem csak nézni kell, hanem látni is; nem csak olvasni kell, hanem érteni is.
Bippo nem azt írta, hogy a Dr. House nem tetszik Neki, hanem azt, hogy az új karakter sorozatából látott 1-2 részt, és abban nem tetszett neki az illetõ szinésznõ - erre írta következtetésként, hogy nem lesz jobb 13-nál.
Bippo nem azt írta, hogy a Dr. House nem tetszik Neki, hanem azt, hogy az új karakter sorozatából látott 1-2 részt, és abban nem tetszett neki az illetõ szinésznõ - erre írta következtetésként, hogy nem lesz jobb 13-nál.
BsG, Dexter, Lost, Spartacus, The Pacific,
El sem tudom képzelni, hogy aki szerint a House nem nagy eresztés, annak mi tetszhet...A jóban rosszaban? Az is kórházas...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Háááát. 1-2 részt láttam abból a sorozatából, nem egy nagy eresztés. 13-nél nem jobb, az tuti.