Eltávolítottak egy gyilkosnak szentelt Facebook-oldalt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs joguk eltávolítani az ilyen adatokat... Pedig anno Ted Boundy-nak is volt azt hiszem de az is eltûnt.

dilofekete
Ilyen alapon rengeteg filmet be lehetne tiltani, mert pl a valóságról mintázták, mint egy második világháborús, tömeggyilkos filmet, aminek a témájától már a suliban is elhánytam magamat, pedig csak beszéltek róla és ezt kellet halgatni éveken át. Ezt is betilthatnák már, undorító a gyilkosság és tönkreteszi a lelki világomat, de muszály volt azokat a képeket megtanulni, muszáj emlékezni rá és itt van az amikor visszíüt az, hogy emlékmûvet is állíthatnak egy gyilkosnak.
Arra kötelezõ emlékezni, akit az életben nem fogok látni, de a szomszéd haverról már nem emlékezhetek meg?
Errõl ennyit, hülye sznobok megint pattognak, õk még iskolába sem jártak szerintem azok akik ezt állítják, hogy ez helytelen 😄
Ilyen alapon a sírkövét is lehugyozhatnánk. Ez egy ilyen kaliberû dolog amírõl az angolok vitáznak.
Úgyis leveszik az oldalról.

Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.

Milyen jogon távolították el a közérdekú adatokat? Ezzel csorbul a szabadság az unióban. Ez rasszizmus 😄 Ha a nyugati embereknek vér kell akkor meg kell adni nekik ezt a perverzitást. Ha a gyilkosok az érdekesek, akkor nyomatni kell õket ezerrel. Errõl szól a Blikk is 😄
És mind cigány.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Ennél jobb reklámot nem találhattak volna ki a faszbook-nak.
egesz anglia a fickoval van elfoglalva mar ket hete...

A Facebook tökéletes arra, hogy megszüntesse az Internet anonimitását (aminek vannak elõnyei és hátrányai). Pl. ismernek (ismertek volna) pár 10.000 brit állampolgárt akinek normális fõnök a köz - és versenyszférában soha nem ad munkát (akármilyen indokkal).

Csak rá kell nézni a fejére, sugárzik belõle az intelligencia.

Szomorú, hogy képesek ilyen embert éltetni, aki nemhogy megüt egy nõt, de még ilyen dolgokra képes...
Nalunk is mennyi gyilkost etetunk, tartunk el, es imadkozunk hogy soha ne szabaduljanak ujra a tarsadalomra. Csak vissza kene allitani a halalbuntetest. Aki egyszer olt (akarattal, aljas indokbol, nyereseg-vagybol, stb), annak nincs helye a tarsadalomban.