25
-
gemihu #25 Én a külső nézetes autókázástól vagyok kiborulva. Remélem belső nézetből is irányítható. -
Pocokman #24 A Doom 3 a grafikában hozott újat, maga a játék egy tech demo volt azért, hogy az ID eladhassa a motort (ahogy azt a Quake motorokkal is tették), ennyi. Az hogy a zseblámpát hogyan lehetett használni az sok embert idegesített, de szerintem meg pont hogy izgalmasabb volt tőle a játék (rámdob az imp egy tűzlabdát a sötétben és akkor kell lelőni mert csak akkor látom :) ), vannak akiknek ez kifejezetten tetszett (mint pl én), neked nem, ennyi. Nincs ezzel baj, különbözőek vagyunk. Carmackot a szakma nem úgy tartja számon mint aki zseniális játékokat fejleszt. Ő nem ehhez ért, ő a grafikában zseniális és abban mutatott fel rengeteg újítást. A RAGE is tech demonak tűnik, én úgy is tekintek rá. Ettől függetlenül még lehet majd élvezni a játékot :) -
rumkola #23 :))) én meg pont fordítva vagyok ezekkel:
tetszik a fejlődés - ala borderlands
uncsi hülye kommandósok és egyéb emberek ellen küzdeni, nekem nagyon bejönnek az óriási monszták ill. amikor csapatban, rengetegen rohannak rám - ala serious sam, painkiller
a legjobban azt utálom, amikor ládák között bújkálva, gránátozva vagy sniperezve kell előre araszolgatni
különbözőek vagyunk
valószinüleg a fentiek miatt jönnek be az id játékai -
Ender Wiggin #22 A Doom 3 egy túlértékelt szar. A motort licenszelő csapatok jobb játékokat gyártmányoztak belőle. A Raven Soft végre kitalálta, hogy a játékos nem csak a fegyverrel felváltva használhatja a zseblámpáját, a Human Head elképesztő látványvilágot és fizikát mutatta meg. A Splash Damage Brink-jét még nem láttuk. Talán az is jó lesz. -
#21 Nekem az FPS akció az egyik legkedveltebb műfajom, és röviden 3 dolog van amit nagyon nem szeretek.
-fejlődés (pláne nem ilyen pontszerzéssel, amikkel képességek fejlődnek)
-ha nem emberi ellenfelek ellen kell kűzdeni, hanem pl. mutánsok vagy földönkívüliek ellen
-ha nagyon eszetlenül lehet haladni, nem követeli meg az állandó fedezékkeresést, taktikus előrehaladást (mondjuk jobban szeretem, ha nem egyedül kell menni)
És akkor persze még sorolhatnám hogy miket hiányolok a játékokból, de hát még ezek sincsenek meg együtt szinte semmibe. -
FoodLFG #20 Az Unrealnak volt hangulata!
ID cuccai nem jöttek be annyira akkoriban.
Szóval én Epic-fan vagyok, bocs. Még az ősidőkből. :D
Nem sok FPS-t vittem végig, de ez volt az egyik:
http://www.youtube.com/watch?v=utHahu-8NFQ
Jók voltak a zenék benne. :P
-
#19 vagy eszetlenül?!
azthiszem ez a helyes kifejezés.
amúgy viccen kívül.
van x órám naponta amit mondjuk egy szórakozásra töltenék.
mellette munka, sport, párkapcsolatok, szórakozás (bulizás)
nos mi másra is vágynék mint hogy játszak egy kellemes fél órát, órát.
és ezek erre tökéletesek.
...
f..om se akar fél éven át gürizni hogy aztán halálba fejlődjem magam.
de minek?
úgyis mindig erősebb ellenfél jön, úgy is mindig kifogy a jó fegyver.
szóval ennyit erről... -
#18 én szeretek esztelenül lőni :) -
#17 Nem kötelező játszani... -
n3whous3 #16 Király még egy Doom 3, megyek és esztelenül lövök. -
#15 "A Fatboy például egy pisztolyba való lőszer, mely jóval erősebb mint standard társa, de nehezebben is beszerezhető." Az ilyen szintű mondatok mindig feldobják a napom. Erősebb, de nehezebben beszerezhető! Azt hittem hogy könnyű megtalálni, és a sima lőszert csak akkor használjuk, ha picit szopni akarunk meg a "load" gombot használni!
Tibor cikkei a legkirályabbak, mindig nevethetnékem van. Ja és asok benne a Cpt. Obvious! -
DRFlame #14 Ha neked felesleges nyűg levadászni az ellenfelet, és azért csinálod csak, mert XP-t kapsz érte, akkor érdemes elgondolkodni...
Szerintem akkor érdemes játszani valamit, ha szórakoztató, és nem azért nyűglődni benne, hogy utána x ponttal többet sebezzünk. -
#13 Annyi hülyegyerek írkált már ide, hogy idejét érzem a beszólásnak - legyen is az akármennyire enyhe és moderált, mivel nem anyázni jöttem -.
RAGE. FPS? Eddig Gamestar, GameTrailers, stb midn azt nyomatta, hogy ez nem sima FPS. Ez annál több lesz, de még nem lesz teljesen Fallout szerű RPG-elemekkel megáldott játék.
A másik, hogy ide SGre akármelyik petőintézeti szökevény írkálhat, még cikket is. Ne csodálkozzunk ha baromságokat ír a cikk szerzője adott esetben. Gyakran előfordul. Sajnos. Egyébként is, pangás van egy picit. -
kanduhr #12 Akkor menjél Borderlandsezni. Én például baromira unalmasnak találom, hogy szinteket lépünk egy FPS-ben, főleg egy főként akció orientált játékban, mint ez.
"csak az számít, hogy milyen ügyes vagy te magad (mennyire csítelsz) " ne általánosíts. Egyébként a Borderlansdben, Falloutban is lehet csalni.
"hiszen felesleges quest-elni, vagy többet irtani, esetleg durva ellenfeleket levadászni, mivel nem jár érte exp/skill, akkor meg csak felesleges nyűg." Mégegyszer elmondom, lehet menni Wowozni meg Borderlandsezni ha valaki erre vágyik.
-
kanduhr #11 Ez nem az ID hibája. -
#10 A leírás szerint ez egyáltalán nem klasszikus... Klasszikus a Doom, a Serious Sam vagy a Duke Nukem. Attól függetlenül jónak néz ki. -
#9 Arra gondolnak a butik, hogy míg a Fallout3-ban, vagy a Borderlands-ban a karaktered szintje és képpességei stb. számítanak a harcban, itt ez le van szarva, csak az számít, hogy milyen ügyes vagy te magad (mennyire csítelsz) és milyen fegyókkal nyomulsz éppen. Ezzel az élvezet 80%-át máris kigyomlálták az egészből, hiszen felesleges quest-elni, vagy többet irtani, esetleg durva ellenfeleket levadászni, mivel nem jár érte exp/skill, akkor meg csak felesleges nyűg. -
#8 Valahol ez az FPS lényege. Carmack mindig is ilyen játékokat gyártott, csak tudod ő volt az első a világon, aki ezt megtette... Amúgy azért egy Serious Samnél többnek néz ki a dolog. Az a színtiszta FPS, mész lősz :) -
petere16 #7 Szerintem Boderlands-hez fog hasonlítani nagyon. Ott is volt kocsikázás meg rpg elemek. -
#6 Klasszikus--> Karmakk féle szokásos lövölde zéró sztori zéró hangulat,mész ölsz ráadásul elég fos fizika mellett... De hype az kell mert Karmakk...De ettől még a játék nem mutat túl egy primkó lövöldén. -
BoneHeart #5 Nincsenek rpg elemek de azért fegyvert veszünk, questelünk. Végülis. -
#4 "...azért a fejlesztők számos újdonságot behoztak a játékmenetbe. Először is itt van a regenerálódás vagyis halál közeli állapotban elég fedezékbe húzódni és máris makkegészségesek leszünk."
Tényleg, ez mekkora újdonság, eddig még egy COD-ban sem láttunk ilyet (és kismillió más játékban, pl. Wolfenstein 2)... -
gombabácsi #3 teljesen milyen lesz, csak jó legyen
sajnos az id eddig egy játékot se csinált amit élveztem volna -
#2 Regenerálódás + majdnem nyitott világ + anno volt valami olyasmiről is szó, hogy elsősorban xbox controlerre tervezik meg az irányítást... ez valahogy nem illik bele a KLASSZIKUS fps kategóriába... -
BlueGold #1 Kedves Tibor! Egy "színtiszta FPS"-ben nem autókázunk, nem fejlesszük az autonkat, "hanem megyünk és legyikolunk mindent ami mozog és ránk lő". Ami ettől a "standard"-tól eltér az már más műfaj :-)