Apache: Air Assault

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
<#eljen>

Just do it :)

RiCSi1234
Elõkaptam már a szekrénybõl, feltettem, és.. Még most is a mûfajának legjobbja.. 😊 Igaz piszok zavaró az AI csalása.. de akkor is. De akkor is. 😊

GTA V (*.*)

Muttley
ez a tesztíró is nagy elmebajnok
faszául vagánykodik az MSFS-sel
közben pedig ez egy jóval szélesebb közönségnek készülõ helikopteres játék
a realistic módban igenis kihívás a játék
van LÉGI fizikája a gépnek, nem tudsz nyaktörõ mutatványokat csinálni, mert lepotyogsz, mint az õszi falevél
mayerkodik a szimes múltjával, közben meg fikázza a singleplayer küldetés-küldetés jellegét és így-úgy nincs érzelem, szerelem, kaland stb
klasszikus b.szni is akar, meg szûz is akar maradni 😊
Nekem 2 bibim van vele - elfért volna több kézi állítású mûszer + van 1-2 hipernehéz, frusztráló küldetés
Egyébként kategóriájában még csak hasonló sincs - nálam 9 pont

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/

Most akkor nincs válasz , vagy ez behalt ?
Mire adja a minõsítést ? (idõ,találat,sérülés ?)
Pl.: .................mindenkit szétlõttem adott egy "GOOD" ot.
... ua.a pálya,"csak" lenyomtam,3x leestem,adott egy "PERFECT" et. ???
Mivel lövöm ki a hellfire összest boxon ?(csak 1-esével megy)
Muttley
ja és a Sharks in the water és a City on fire pályák programozójának
kötnék egy gordiuszi csomót a p.csére
hogy álmodna kiszel tündével minden éjszaka 😊

Muttley
várható volt, hogy nem lesz main stream
jármû játékok közül az autóst tudják a legnagyobb számban eladni
jóval mögötte kullognak a motorosok
és bõven lemaradva elhanyagolható számban: a repülõ, helikopter, tengeralattjáró, tank, hajó, motorcsónak, vonat stb.
amit az átlag játékos nem lát minden nap, arra nincs is nagy érdeklõdés

alma2
A jelek szerint nem hozza meg a minimalisan vart eladasokat sem. Mem jo hir.

szerintem

alma2
Jelszavakat leirni ?
Nem 😊
--
30 %-al olcsobb lett a letoltos valtozat, yuplay.com igy mar csak 35 $.

szerintem

Papa01
Nem tudod, letöltõsben megvásárolható?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Felhasználóneveket és jelszavakat nem szoktad leírni?

alma2
Megjott a jatek vegre, felmegyek megnezem van-e uj patch, semmi. Jelszavamra mar nem emlekeztem, termeszetesen resetelni kitudtam, arrol kuldott emailt, de a jelszavamat mar nem kuldte el 😊
Igy csinaltam egy uj usert, amig bohockodtam vele, meg is jott az ujabb javitas.

szerintem

macleody
Reseteld le a beállításokat és állítsd be újra. Nekem is csak úgy mûködött normálisan az X52.
Aham! FlightSim 2004-et és X-et pöpecül lehet irányítani vele! 😉
Felmerült már benned hogy nem a programmal van a baj? Kipróbáltad a joystickot másik szimulátorral?

Genius Metalstrike 3D joystickkal miért nem lehet normálisan irányítani?
Elvileg kalibrálva vannak benne a gombok, de irányítani nem lehet vele, meg amint belépek a pályára elkezd balra húzni a gép, csak akkor áll vissza egyenesbe, ha kihúzom a joy-t az usb-bõl.
Muttley
ezzel a pályával én is cumizok
vagy profi a srác, vagy training szinten lenne ennyire egyszerû célozni?

Lord of ward vagy milyen küldin a legvégén mit kell csinálni jön a video h jönnek ilyen motorcsonakok aztán néhány rpg manust kilövök és annyi.. 2helikopte áll és nem tom mi van....

alma2
Nekem dobalja, ha kell ha nem, vannak szelsosegek a jatekban annyi biztos 😊

szerintem

Ja, nálam PC-n ugyenez van. Nincs gomb rá, és nem is dobja magától.

Bár most így belegondolva rám a játékban még nemigen lõttek hõkeresõfejes rakétával. A Hindek nem irányított rakétái meg az RPG ellen meg ugyebár nem érne semmit a csalifáklya. Az RPG is nem irányított rakéta. Lehet ezért nem dobja.
A Flare csak a hõkeresõfejes rakéták megtévesztésére alkalmas.

rakétaelhárito löveg is van benne ?😊

Boxon a FLARE -t melyik gombbal lehet kilõni ?
( azt írták autómatán lövi ki,de a játék közben soha nem változik a
db. szám egyszer sem,pdig RPG jön dögivel)
Muttley
megszámoljuk közösen a gombokat vagy egyedül is megy? 😉

#84: vmi ilyesmire fog épülni (rakéta kamera és bumm) csak egy kicsi fejlettebb verzióban az Ace Combat 7 is elvileg 3 hónap múlva

igen ha nyomva tartod a kilövés gombot akkor átvált egy idõ utána missile cam-be 😄 csak arra jó, hogy nézheted ahogy megy a rakéta és bumm 😄
GaBika6
Controlsban a look left-right-up-down.
Stinger akkor jó ha az ellen háttal van szembõl szart se ér.
Amit írtál nem a mûholdas kép? Mert olyan van a menüben alapból azt hiszem "v".

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Stingerrel próbált már valaki lõni? Nekem az utolsó tíz méteren a cél elõtt mindíg elveszíti a célt, ez miért van? Továbbá valahogy(talán a rakétaindító gomb lenyomva tartásával) a rakéta belsõ nézetébe is be tudtam váltani, ez mire jó? Lehet irányítani repüés közben?

Gabika: Mi a gomb neve a menüben, amit a POW-ra tettél, hogy mûködjön?

alma2
Egy darabig figyeltem milyen javitasok jonnek ahhoz, de a jelek szerint kozel sem jott meg mind amit igertek.
Akkor itt sem lesz maskepp 😊
---
csalik automatikusak, mar nem volt tobb gomb a controlleren biztosan 😊

szerintem

GaBika6
Próbálgattam és sikerült a POW-ra tenni, annyi hogy a felfele-lefele cserélni kellett. Máshol nem találtam állítási lehetõséget, de faxán mûxik...
Elsõre nem ment én sem értem, de lereteszeltem a beállítást és újra megadtam szépen mindent akkor mûködött.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Amúgy ezen a pályán szívok hátha valakinek segít...

GaBika6
Nekem nem jött össze, szerintem nem is lehet, ahogy néztem... A csalikat úgy vettem észre automatica irányítja, szal nem te dobod...
Amúgy tényleg remek játék.

Nekem nagyon bejött, remek játék.

Néhány kérdés:
-kameramozgatást milyen gombokkal lehet az egéren kívül? Sikerült valakinek a joystick POW-jára rakni?
- flare-eket(csalifáklyák) melyik gombal lehet szórni?

DummyBoy
Amint a WOP-hoz megjönnek a beígért peccsek, majd lehet elgondolkodom rajta ...
Ki fogom próbálni ugyan , de bizalmatlan vagyok ...

Ezek a fiúk nagyon tudnak, remélem hoz majd nekik annyi pénzt a game, hogy megcsinálják, amit terveztek ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

alma2
apache 360
korbe lehet nezni benne.

szerintem

alma2
Nekem nem okoz euforiat, de lehet valakinek igen.
Ez is a forumrol van.
[url=http://www.luchtmachtbase-x.nl/main.php#app=2f14&e9ba-location=apache[/url]

szerintem

alma2
Illetve valaki irta a veteran fokozatot amit a realistic vegigjatszasa utan lehet valasztani annyival kulonbozik csak, hogy a fegyverek nem toltodnek ujra. A repulesi modell stb nem valtozik.

szerintem

alma2
Koznem megrendeltem zavvi-rol, 8500 Ft lett. Olcsobb mint az 50 dollaros yuplay letolthetos.

szerintem

alma2
tyu tenyleg ilyen gagyi. most olvasom 😊
Akkor ez pc-n is osszehozhato némi plusszal.

http://forum.yuplay.com/index.php?s=be86328c789f2d7454ee1933fd63f4c0&showtopic=2969

szerintem

alma2
Annak ugy nincs sok ertelme, peldaloztam a battlefielddel, valami hasonlo megoldas lenne jo, ket ember, tavol egymastol ket gepen, kozos heliben. Netan lanban.
A fejlesztok jottek a kifogassal, hogy a BF-ben max 64 egyseget kell szinkronban tartani a ket gep kozott, itt meg tobb szazat, nem alltam le szamolni, de par kuldetes utan egy palyan tuti nem lattam osszesen 64 ellenseget 😊
Illetve biztos sok-sok ellenpeldat tudnanak hozni ahol boven megvan ez. pl akarmelyik soldiers, men of war es tarsai.

szerintem

És ott is csak úgy, hogy még csak Split Screen sincs, hanem ugyanazt a képet nézi mindkét játékos(külsõnézet, gondolom), és az egyik repül, másik lõ.

Nincs túl jól kidolgozva.

Muttley
persze
de nem értem a felvetésed
2 ember hogyan tudna EGY kontrollerrel játszani?

alma2
De ott is csak, ha ket controllerrer jatszol van, gunner + pilot kombo, ha jol sejtem.

szerintem

Muttley
Van benne co-op.
x360-at kõõõ venni. 😉

alma2
ugy tunik.
forum

szerintem

samsung123
mii? nincs benne ilyen coop? ez lenne lényeg...én is pont felspanoltam ismerõsöm hogy majd nyomjuk ketten<#rinya>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

alma2
befutottem haveromat, vegye meg o is, majd nyomjuk kozos heliben pilot + gunner, aztan most olvasom nincs is ilyen a pc-s verzioban es nem is lesz.
ohh, hogy a.
---
Masnak mukodik rendesen a throttle ? Barmelyik analog tekerentyure is teszem, ossze-vissza ugral. Van meg plusz egy opcio, flystick style throttle, de az sem segit.

szerintem

alma2
En balga a trackir oldalan neztem ott nem irtak, hogy megy, gondolom mire az frissul. Pedig mar a youtube-on is van video.
A hangulata nagyon ott van. Sajna itt is szamomra erthetetlen dolgokat muvel a heli mint a masik jatekukban a repcsik, de itt kevesbe bosszant.
Itt egy felperces apritos video realisticen, az elso kuldetes elso tamado hullama. Nem egy nehez jatek, fraps 30 fps limit -> nem egyszeru iranyitani igy.
apache by me
Akinek nem hozza meg a kedvet hozza, nezzem ertelmesebb videokat akad boven 😊
pl ugyanaz a kuldetes normalisan, raerosen.
apache ru

Coopban valami hihetetlen jo lehet, visszahozza a bf2-es idoket.
Na megyek is megveszem.

szerintem

Carloska
nfobol kimaradt

játék alatt végig fusson C:\Program Files (x86)\Activision\Apache Air Assault\EFGS\yuPlay.exe

a yuplay emulator 😄

alma2
bahh, akkor mindjart felteszem az uj trackir progit, akkor azert nem ment.
Pedig a masik jatekukban is ment azert furcsaltam.
Fel is veszek egy gameplay videot, nem egy nehez jatek, mindekit szet lehet apritani sima rockettel 😊

szerintem

Oldal 1 / 3Következő →