Apache: Air Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V (*.*)
faszául vagánykodik az MSFS-sel
közben pedig ez egy jóval szélesebb közönségnek készülõ helikopteres játék
a realistic módban igenis kihívás a játék
van LÉGI fizikája a gépnek, nem tudsz nyaktörõ mutatványokat csinálni, mert lepotyogsz, mint az õszi falevél
mayerkodik a szimes múltjával, közben meg fikázza a singleplayer küldetés-küldetés jellegét és így-úgy nincs érzelem, szerelem, kaland stb
klasszikus b.szni is akar, meg szûz is akar maradni 😊
Nekem 2 bibim van vele - elfért volna több kézi állítású mûszer + van 1-2 hipernehéz, frusztráló küldetés
Egyébként kategóriájában még csak hasonló sincs - nálam 9 pont
Just do it :)
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
Pl.: .................mindenkit szétlõttem adott egy "GOOD" ot.
... ua.a pálya,"csak" lenyomtam,3x leestem,adott egy "PERFECT" et. ???
kötnék egy gordiuszi csomót a p.csére
hogy álmodna kiszel tündével minden éjszaka 😊
jármû játékok közül az autóst tudják a legnagyobb számban eladni
jóval mögötte kullognak a motorosok
és bõven lemaradva elhanyagolható számban: a repülõ, helikopter, tengeralattjáró, tank, hajó, motorcsónak, vonat stb.
amit az átlag játékos nem lát minden nap, arra nincs is nagy érdeklõdés
Nem 😊
--
30 %-al olcsobb lett a letoltos valtozat, yuplay.com igy mar csak 35 $.
szerintem
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Igy csinaltam egy uj usert, amig bohockodtam vele, meg is jott az ujabb javitas.
szerintem
Elvileg kalibrálva vannak benne a gombok, de irányítani nem lehet vele, meg amint belépek a pályára elkezd balra húzni a gép, csak akkor áll vissza egyenesbe, ha kihúzom a joy-t az usb-bõl.
vagy profi a srác, vagy training szinten lenne ennyire egyszerû célozni?
Bár most így belegondolva rám a játékban még nemigen lõttek hõkeresõfejes rakétával. A Hindek nem irányított rakétái meg az RPG ellen meg ugyebár nem érne semmit a csalifáklya. Az RPG is nem irányított rakéta. Lehet ezért nem dobja.
A Flare csak a hõkeresõfejes rakéták megtévesztésére alkalmas.
( azt írták autómatán lövi ki,de a játék közben soha nem változik a
db. szám egyszer sem,pdig RPG jön dögivel)
#84: vmi ilyesmire fog épülni (rakéta kamera és bumm) csak egy kicsi fejlettebb verzióban az Ace Combat 7 is elvileg 3 hónap múlva
Stinger akkor jó ha az ellen háttal van szembõl szart se ér.
Amit írtál nem a mûholdas kép? Mert olyan van a menüben alapból azt hiszem "v".
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Gabika: Mi a gomb neve a menüben, amit a POW-ra tettél, hogy mûködjön?
Akkor itt sem lesz maskepp 😊
---
csalik automatikusak, mar nem volt tobb gomb a controlleren biztosan 😊
szerintem
Elsõre nem ment én sem értem, de lereteszeltem a beállítást és újra megadtam szépen mindent akkor mûködött.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Amúgy tényleg remek játék.
Néhány kérdés:
-kameramozgatást milyen gombokkal lehet az egéren kívül? Sikerült valakinek a joystick POW-jára rakni?
- flare-eket(csalifáklyák) melyik gombal lehet szórni?
Ki fogom próbálni ugyan , de bizalmatlan vagyok ...
Ezek a fiúk nagyon tudnak, remélem hoz majd nekik annyi pénzt a game, hogy megcsinálják, amit terveztek ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
korbe lehet nezni benne.
szerintem
Ez is a forumrol van.
[url=http://www.luchtmachtbase-x.nl/main.php#app=2f14&e9ba-location=apache[/url]
szerintem
szerintem
szerintem
Akkor ez pc-n is osszehozhato némi plusszal.
http://forum.yuplay.com/index.php?s=be86328c789f2d7454ee1933fd63f4c0&showtopic=2969
szerintem
A fejlesztok jottek a kifogassal, hogy a BF-ben max 64 egyseget kell szinkronban tartani a ket gep kozott, itt meg tobb szazat, nem alltam le szamolni, de par kuldetes utan egy palyan tuti nem lattam osszesen 64 ellenseget 😊
Illetve biztos sok-sok ellenpeldat tudnanak hozni ahol boven megvan ez. pl akarmelyik soldiers, men of war es tarsai.
szerintem
Nincs túl jól kidolgozva.
forum
szerintem
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ohh, hogy a.
---
Masnak mukodik rendesen a throttle ? Barmelyik analog tekerentyure is teszem, ossze-vissza ugral. Van meg plusz egy opcio, flystick style throttle, de az sem segit.
szerintem
A hangulata nagyon ott van. Sajna itt is szamomra erthetetlen dolgokat muvel a heli mint a masik jatekukban a repcsik, de itt kevesbe bosszant.
Itt egy felperces apritos video realisticen, az elso kuldetes elso tamado hullama. Nem egy nehez jatek, fraps 30 fps limit -> nem egyszeru iranyitani igy.
apache by me
Akinek nem hozza meg a kedvet hozza, nezzem ertelmesebb videokat akad boven 😊
pl ugyanaz a kuldetes normalisan, raerosen.
apache ru
Coopban valami hihetetlen jo lehet, visszahozza a bf2-es idoket.
Na megyek is megveszem.
szerintem
játék alatt végig fusson C:\Program Files (x86)\Activision\Apache Air Assault\EFGS\yuPlay.exe
a yuplay emulator 😄