109
Apache: Air Assault - helikopter szimulátor
-
bgabor #69 És ott is csak úgy, hogy még csak Split Screen sincs, hanem ugyanazt a képet nézi mindkét játékos(külsőnézet, gondolom), és az egyik repül, másik lő.
Nincs túl jól kidolgozva. -
#68 persze
de nem értem a felvetésed
2 ember hogyan tudna EGY kontrollerrel játszani? -
#67 De ott is csak, ha ket controllerrer jatszol van, gunner + pilot kombo, ha jol sejtem. -
#66 Van benne co-op.
x360-at kőőő venni. ;) -
#65 ugy tunik.
forum -
#64 mii? nincs benne ilyen coop? ez lenne lényeg...én is pont felspanoltam ismerősöm hogy majd nyomjuk ketten -
#63 befutottem haveromat, vegye meg o is, majd nyomjuk kozos heliben pilot + gunner, aztan most olvasom nincs is ilyen a pc-s verzioban es nem is lesz.
ohh, hogy a.
---
Masnak mukodik rendesen a throttle ? Barmelyik analog tekerentyure is teszem, ossze-vissza ugral. Van meg plusz egy opcio, flystick style throttle, de az sem segit.
-
#62 En balga a trackir oldalan neztem ott nem irtak, hogy megy, gondolom mire az frissul. Pedig mar a youtube-on is van video.
A hangulata nagyon ott van. Sajna itt is szamomra erthetetlen dolgokat muvel a heli mint a masik jatekukban a repcsik, de itt kevesbe bosszant.
Itt egy felperces apritos video realisticen, az elso kuldetes elso tamado hullama. Nem egy nehez jatek, fraps 30 fps limit -> nem egyszeru iranyitani igy.
apache by me
Akinek nem hozza meg a kedvet hozza, nezzem ertelmesebb videokat akad boven :)
pl ugyanaz a kuldetes normalisan, raerosen.
apache ru
Coopban valami hihetetlen jo lehet, visszahozza a bf2-es idoket.
Na megyek is megveszem.
-
#61 nfobol kimaradt
játék alatt végig fusson C:\Program Files (x86)\Activision\Apache Air Assault\EFGS\yuPlay.exe
a yuplay emulator :D -
#60 bahh, akkor mindjart felteszem az uj trackir progit, akkor azert nem ment.
Pedig a masik jatekukban is ment azert furcsaltam.
Fel is veszek egy gameplay videot, nem egy nehez jatek, mindekit szet lehet apritani sima rockettel :) -
#59 Apache: Air Assault supports all 6 axes of TrackIR.
azaz támogatja a fejmozgás követő rendszereket, sőt 3 monitoros megoldást is..mindent amit a WoP-tud
és eszméletlen optimalizált..igy kell csinálni!!! az a barom aki gigákból állapitja meg milyen egy játék..azok játszanak 20gigásos fostalicska optimalizáltságú játékokkal..amik rondák is pl: GTA4-el..már az is baj hogy jol optimalizálnak? -
#58 kb azon a szinten van, realisticben. Bar nem probaltam arcadeban valtozik-e. -
steweee #57 mennyire realisztikus az irányítás ? nálam ami bf 1-től nehezebb, az felejtős. nem vagyok jó pilóta -
twi452 #56 igazából a pc verziót próbáltam csak láttam, hogy a box-os ekkora :D
és igen realistic-en nyomtam és xbox kontrollerrel..nem vagyok szimulátoros úgyhogy kellett egy kis gyakorlás mire sikerült rendesen egyensúlyt teremteni a két analóg karral :D
és igen az irányított levegő föld meg a levegő levegő rakétáknak sok idő kell viszont a többi azt hiszem 5 mp alatt újratöltődik és a nem irányított rakétákkal igen hatékonyan lehet aprítani ha belejön az ember az irányításba :D
Nekem tetszik, a hawx is tetszett az egyszerűségével és hiánypótló volt ahogy ez is az :)
Black Shark-al meg úgysem tudnék repülni ahhoz rengeteg idő kellene és legalább egy rendes joy nem egy gamepad :D
ez meg instant fun :) -
#55 g940-et es bonyolultabb eszkozoket tamogat, sot a joyon levo analog hatet is latja, de trackirt mekem nem latja.
Valakinek esetleg ? -
#54 biztos ;)
nálam a gyári gammának elég az 1.4 GB a HDD-n.
Realistic szinten is próbáltad?
az újratöltődő lőszer a játék egyik arcade része.
ha jól tévedek 3 perc, ha teljesen kiürülsz, nekem teljesen vállalható
kell gondolkodni mikor milyen fegyvert használsz
különben elinal az ellenség, s kezdheted elölről a mission-t. :D
x360-on ez több, mint zsír!
akinek vér-szim kell, ott van a Black Shark
-
twi452 #53 a "virágboltos" box verzió egy 6.7 gigás dvd :D
én is kipróbáltam milyen, aranyos repkedős akciójáték végtelen lőszerrel :) lehet, hogy veteran szinten már nem "töltődik" újra a lőszer ezt nem tudom :)
a lényeg, hogy kellemes laza kikapcsolódás annak aki szeret repkedni és lövöldözni :) -
#52 Hol láttáááááááá te 7 GB-ot kekszboxon??
X360-on 1.4 GB-ot foglal.
Tudni kell optimalizálni ;) -
#51 Van olyan akinek vírust jelez a NOD crackelés közben? -
#50 Az normális, hogy a PC verzió 2GB, az XBOX meg 7? -
#49 Mire gondolsz? -
#48 Hát nem is tudom. 2GB az egész. A szép grafikához képest, meg hogy állítólag szorult bele némi fizika, elég kevésnek tűnik. Bár nem próbáltam még. BS után nem tudom mit mondanék :) -
Csokis #47 Tegnap jelent meg torrenten a RELOADED változat! -
#46 Elvileg kint van. -
#45 több köze van mint a maradék repülős játékoknak!(nem idevenni az il2, fsx..stbt) -
#44 Háát azért fizika nem sok van benne.. :) meg a map is pici. De szépnek szép, az tény. -
#43 Pcre a WOP eszmletlen durván megcsinálták...nemhogy legszebb repülös game(brutálisan optimalizált), de mép valami köze van a fizikához is, belsőnézet track ir támogatás..sok sok extra a konzolhoz képest, de nem sorolom ugyis imeritek.
Remélem ezt is olyan minőséggel átírják a srácok!!!VÁROM!!! -
#42 jaja,
és abban kegyetlenül elszexuálták az árnyékolást
konzolra legalábbis
+
ott nem volt cockpit free-look -
#41 Oki, köszi, azt hittem PC-re is kijött.. :) Bár a WOP is így kezdte.. :)) -
#40 csak konzol (x360 és PS3)
konzolon nem tudom, hogy kell csinálni fotót, lehet van fotomód, majd megnézem
#39:
a hawx ehhez képest tologatós matchbox
szerintem a gamekapocs teszt írója felszállt vele nagy nehezen, aztán rögtön le is jött...
kell hozzá ész, de mindenek előtt gyakorlás, hülyegyerekeknek ott van a HAWX. :)
3 szint van a játékban: training, relistic és veteran
veteran-t akkor nyitja meg, amikor realistic szinten meg van a komplett kampány.
Ja, ki ne hagyjam:
a teljes kampány + ráadás küldetések vihetőek LOCAL-COOP-ban.
és van 2 féle fülke nézet, benne free look.
Teljesen működő műszerfal, bár nyomkodni nyilván nincs lehetőséged, viszont a lényeges repülési elemeket lehozták a kontroller gombjaira.
Nekem nagyon bejött!
Így kell helikopter szimet (de mégse szimet) csinálni
a lényeges dolgokban a játék szim (realistic szinten) a többiben az élvezhető arcade kategóriából
Nálam csak azért nem 10 pont, mert tökéletes játék nem létezik. :) -
wednes #39 Gamekapcson eléggé le lett húzva a játék. 6.3 pont.
Monjduk a HAWX-hoz hasonlítják, hogy nem éri el annak a fergeteges történetét.
Meg, hogy nem olyan mint a HAWX. Szerintem meg pont, hogy ez egy erős pozitívum lehet. -
#38 Wow! :) Csinálnál pár fotót? (Lehetőleg fülkéből.) :) Köszi! -
és min tolod xbox? vagy pcre is kijött már? -
#36 Első benyomások 2.5 óra játék után
Realistic szinten szimulátor szerű repülési fizika.
Szép a graf, FÖLDKÖZELBEN IS (!), hosszú küldetések vannak.
Intelligens, "támadékony" ellenség.
Középszinten Arcade harc- és sérülési modell, de bőven az élvezhető szinten.
Jó sok extra.
Apache: Air Assault - nálam 9.0 pont! -
#35 Még nem. KIRÁÁÁLY :)
Jöhet ide egyből:
-
#34 Bocsi, ERRE gondoltam.. :) -
#33 Ez volt már?
-
#32 Elvileg itt előrendelhető.. :) -
bgabor #31 Nem mára volt kiírva a PCs megjelenés? -
#30 2 új kép: