4
 • FoodLFG
  #4
  Ez a hangulatos kis Mirror's Edge intro pont idevág...
  http://www.youtube.com/watch?v=RxwvWDz9bcc&hd=1
 • Amergin
  #3
  Mindenki alapból terrorista, vagy bűnöző és ezért indokolt, hogy az igazságos, jóságos, pártatlan, feddhetetlen, stb.. hatóságok a körmére nézzenek!
  Köszönhetően a 911-es önmerényletnek, immár EZ az alap, amit mindenki másol a világban.
  Cél: kontroll, belső elnyomás és a (világ)birodalmi elit érdekei.
  Ennek elérésében az a párezer civil akit feláldoztak igazán nem nagy veszteség -gondolták a "héják".
 • WhiteNemain
  #2
  De szinte mindenhol ez megy. Kamerák az utcán a munkahelyen az áruházakban a strandon, figyelik és rögzítik a telefon az internet kommunikációt és szerintem még a postai leveleket is áttúrják. Lassan a wc tartalmát is ellenőrizni fogják mikor lehúzom... De valahogy nekem ebből kicsit kezd elegem lenni. Van ennek a résznek értelmes pontjai is de az hogy mindig és mindenhol csak néznek a kamerák kezd nagyon de nagyon elegem lenni belőlük. Ki tudja ki mikor mire használja föl ezeket a felvételeket. Ja és az hogy ezek a rendszerek biztonságosak persze csak mindig jöhet 1 kis gáz és LOL már nem is azok. Elnézést kérek mindenkitől ha egy kicsit ingerültebb lettem biztos a hőség teszi.
 • AgentKis
  #1
  Nem az a baj, hogy tárolja hanem, hogy a szerződésben nincs benne, tehát megtéveszti félrevezeti a szerződőt. A tárolt adatok ugyanis az ügyfél tulajdonát is kellene, hogy képezzék. De nem képezik. Próbálja valaki kikérni a 6 hónappal régebbi hívásainak rögzített pozícióját! Nem adják ki. Miért nem?