Nálunk tarolt a Shrek, bukott A tetovált lány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes lett volna a cikk szerzõjének a számok mélyére néznie: a Shrek 3 több, mint 170 ezer nézõs hétvégével kezdett. Ennek tükrében a negyedik rész 100 ezre igencsak halovány eredmény.
A Toy Story 3 is folyt a csapból a megjelenéskor. Általánosságban azonban elmondható, hogy itthon az igényesebb, tartalmasabb Pixar animációk nem tudnak annyi nézõt vonzani, mint a sokkal könnyedebb szórakozást ígérõ DreamWorks alkotások.
A Toy Story 3 is folyt a csapból a megjelenéskor. Általánosságban azonban elmondható, hogy itthon az igényesebb, tartalmasabb Pixar animációk nem tudnak annyi nézõt vonzani, mint a sokkal könnyedebb szórakozást ígérõ DreamWorks alkotások.
A ToyStory3 jobb. Többen is néznék azt, ha nem folyna még a csapból is a Shrek 4. Agyon reklámozzák, ToyStory3 reklámot alig látni. Mellesleg a 4. igen gyenge lett...
Ha nem láttam volna már mindhárom részt, talán elmentem volna megnézni.
Egyébként aki nem látta, annak csak ajánlani tudom, hogy menjen el megnézni, mert megéri.
Egyébként aki nem látta, annak csak ajánlani tudom, hogy menjen el megnézni, mert megéri.