6938
-
#5082 a belgák mindenkinél szebb focit játszanak ezen a vb-n
ha brazil-argentin döntő lesz, az az előre lebeszélt vb mintapéldája lenne... -
#5081 Kórházba került, valószínű véget ért számára a VB. -
#5080 Jó, ez a Neymar kultusz engem is idegesít. Örültem, h egyik gólt sem ő lőtte. Megnyerni amúgy sztem nem fogják a vb-t. -
Coral Springs #5079 De eddig mégis mit csináltak, megutáltatták magukat a fél világgal, ezzel a Neymar gyerekkel az élen. Egy meccs kevés hogy ezen javítsanak, majd a németek ellen megmutathatják hogy mi fán terem egy brazil válogatott. -
TomStorm #5078 Kis Suarez.Még jó,hogy nem harapta meg:) -
#5077 xDD Szegény, hogy bőgött a végén. Kicsit sajnáltam is. -
#5076 így már értem miért torpant meg lövés közben, ilyen túlsúllyal nekifutni :)
-
#5075 Na, a vége azért csak izgalmas lett a meccsnek. Amúgy én is azok között vagyok, akik azt gondolták, h a kolumbiaiak meg tudják fingatni a brazilokat. De a mai játék alapján egyértelműen a brazilok érdemeltek továbbjutást. Valahogy a brazilok ma játszottak eddig legjobban ezen a vb-n, a kolumbiaiak meg pont a legrosszabbul... -
TomStorm #5074 Belga?Ez nem futó verseny ez Foci VB.. -
G_ArchAngel #5073 Hémsz nekem egy kicsit olyan, mint CR: nagyon jó játékos, de a gesztukálásai, arc- és testjátéka miatt bicskanyitogató is egyben. -
SzocsA #5072 Majd a németek megszambáztatják a brazilokat! -
TomStorm #5071 Bronzra azért jók lesznek a Németek nem kell úgy megijedni!:D
Brazil-Argentin meg szépen játszik egy döntőt és látunk egy nagyon jó meccset!! -
G_ArchAngel #5070 Milyen szep lenne egy belga-brazil a vegen, belga gyozelemmel - szerintem Del-Amerika fele azt sem tudja hol van ez a mini-csokigyar :D -
ManoNegra #5069 Na igen, az jó meccs volt. A kivétel. -
Ferrari23 #5068 Na akkor az elődöntőn a 2 fos közül tök mind1 melyik esik ki, de weed miatt remélem a németek :D:D -
#5067 Vagy a jenki meccs... -
#5066 Na brazil nemetre kivancsi leszek.. Nem tudom melyik lesz a gyengebb. -
#5065 53 szabadrúgás volt ehh -
sempronius18 #5064 Na a Kolumbiaiak nem panaszkodhatnak a hosszabbításra.
-
#5063 lebeszélt csere 3 perces hererázással. már semmi baja -
j0rmungandr #5062 Ja én is azt néztem. Gerincen rúgták, oszt rázogassuk. -
G_ArchAngel #5061 Holland-Spanyolnal nagyobb elmeny nem volt, de lehet hulye vagyok foldrajzhoz es mindketto del-amerikai... -
#5060 Ha nem fájna neki eléggé még jól meg is rázzák :D -
Ferrari23 #5059 Hát innen már brazilok elfekszik ezt a pár percet.... -
Susarc #5058 nézitek a pályát? olyan mint szántás előtt a határban.....elég szar a minősége :S -
ManoNegra #5057 Eddig ezerszer nagyobb élmény a dél-amerikaiakat nézni, mint az európaiakat. Kivéve a vegyes meccseket. -
#5056 ja, asszem csak visszafele nem mozoghat.. elvileg le is passzolhatja előrefele :) -
TomStorm #5055 Egy gólt se érdemelne ez a Kolumbia erre kapnak 11-est.Most Braziloknak még egyet kell rúgni csak,muszáj lesz -
Ferrari23 #5054 Hát ja.... szánalom..... -
Susarc #5053 ez a megtorpanás szabályos btw? -
#5052 Sima -
#5051 Ha berugja 6 golos es topfragger? Marmint topscorer? -
Susarc #5050 mert Braziliában van a VB :D -
#5049 1 gol most nagyon jot tenne a meccsnek. Columbia vegkepp tamadni fog mint az orult. -
#5048 Máshol ezért egyből pirosat adnak... -
Ferrari23 #5047 Miért nem piros adott? :D -
G_ArchAngel #5046 mi lesz itt, ha berugja :O -
#5045 Huhu :D -
#5043 vagy nálunk a szabadság téren. A brazil kisebbség megint karnyeválozni fog -
Stockbauer33 #5042 Na akkor gondolj bele most mi lesz braziliába