Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Tökre nem látszik ezekbõl a kameraállásokból, amiket általában mutogatnak ezen a vb-n, h. valóban beesett volna-e. Vagy csak én kezdek megvakulni öreg koromra...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
xDDDD "és valóban úgy van, ahogy az a stúdióban elhangzott, -beakadhatott volna"

UUUU
A szakértõ LOL
Beakadhatott volna és még mutogat, mint ha idõjárásjelentést mondana. Szánalom

sz4bolcs
Meg mert mondjuk ez a két csapat kivételesen nem 120 perc védekezésre rendezkedett be.

Azért van nagyobb iram a többi meccshez képest mert nem volt fetrengés igazán az 1. félidõben.
sz4bolcs
hát az tuti, h. 1 góltól csak mégjobb lesz xDDD 2 maximálisan támadó csapa kiegyenlített meccsén 1 gól csak jót szokott tenni.

sz4bolcs
de gyönyörû labdákat adnak mindkét oldalon...

A "rendezõ"-t bírónak hívják, szerinte ért bele a belga védõ.
sz4bolcs
xDDD

sz4bolcs
hát ja, már el is repült 35 perc. Nem is biztos, h. a gól jót tenne izgalmak szempontjából.. Szerintem ezek így fognak hajtani 90 percig, meg utána, ha nem hoz össze vki egy gólt..

contraste
Ez volt már, ezt még muszaj volt😄D

ain't got no history

Azért ez eddig tényleg jó meccs viccen kívül.
A Brazil-Mexikó 0-0-át csak azért éreztük jónak, mert kint volt 60K ember aki hatalmas hangulatot csinált, hogy Zombori Sándort idézzem.

Ha ugyanezt a meccset az üres Megyeri úton játszották volna mindenki sarazná.
sz4bolcs
a-a 😄 Felõlem lehet a 90. percben is 0-0, ha ilyen izgalmas a meccs..

dave9004
volt már itt jó 0-0
Adjad, de ha 0-0 lesz megígéred, hogy végig nézed a Lombard Pápa és a Puskás Akadémia összes 2014-15-ös szezonbeli meccsét.
sz4bolcs
Sztem akkor majd én adom a lottoszámokat, ok? 😄

Elsõ percbe volt egy helyzet láttam, attól a többi 89 lehet kalap szar is meg fasza is.
sz4bolcs
Nézed amúgy?

A lottószámokat esetleg?
sz4bolcs
Azért vicc, h. ez a két csapat fogja játszani a legizgalmasabb nyolcaddöntõt..

na ez jó meccs lesz😊 1. perc is kapásból jobb, mint az összes többi😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az az igazság, hogy elképzelhetõnek tartom, hogy Argentínát legyõzi, bárki is nyer ma.
Szimpatikus a belga fiatalosság, mert sok van a csapatukban, de, ha USA jutna tovább az sem vágna hanyatt...szimpatikus a mentális erejük a hozzáállásuk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hmm...Argentína ritka gyér volt, de õk is behúzták...de legalább a bíró rendben volt kivéve Shaqiri fantasztikus esésénél😉 nagy szöveget nyomott Gundi, a meccs amúgy pokoli gyenge volt😞(( talán a legrosszabb a nyolcaddöntõk közül...

jól mondtátok itt már az eredményesség számít nem a szép játék...

Kolumbia és Uruguay toltak élvezhetõ futballt eddig a kieséses szakaszban ezenkívül a Mexikó-Holland meccs hozta az elvártat a többi sajnos nem...

Jaja vicces. Mondjuk az is hogy a Francia gyerek csak egy laza sárgát kapott miközben az Nigériai srácnak 2 helyen törte el a lábát egy belépés után...

DaemoonHunter
Most láttam elõször valódi partjelzõ beállítottságú embert. Már a kezdõ képernyõn lesre állt a szeme.

Coral Springs
<#nevetes1> <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

LasDen
úgyis hosszabbítás lesz. vagy ha nem, akkor 88 perc szarakodás...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sz4bolcs
aki nem jár humiariba:

xDDD

Coral Springs
Szerintem a belgák amit eddig mutattak nem volt egy akkora durranás hogy most mindenki õket majmolja, esélyesebb hogy az amerikaiak jutnak tovább, legalábbis én ebben bízok.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

szucsy89
este hajrá belgák!!!
Az a világ egyik nagy rejtélye, hogy ki találta ki és milyen indíttatásból, hogy Szélesi legyen a szakértõ.
a.carkey
Azért érdekes, hogy a csoportmeccsek jobbak, mint a nyolcaddöntõk.

A medve nem játék.

sz4bolcs
Ugyan honnan szednének itthon fociszakértõt? mlsz-tõl? xD

LasDen
akkor jó neked 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
valamelyik csoportmeccs alatt jöttem rá, hogy nem szakértés folyik meccs elõtt, alatt, után, hanem ilyen laikusoknak szóló látványosság...😄

Én élvezettel néztem minden meccsüket.Problem?
sz4bolcs
Ja, nagyon gáz. Még egy pálca kéne a tanárbácsi kezébe... mint egy idõjárásjelentés xD

Én csak a visszajátszások végett nézem tovább de mit beszélnek az nem érdekel😊
LasDen
a jó csapat nálam ott kezdõdik, hogy élvezet nézni a meccsüket. Nem kell 100 gól ahhoz, hogy jó legyen egy meccs. De az hogy megnyerték minden meccsüket az csak nekik jó, én nem nyertem velük semmit.

Jól teszed 😄😄

szucsy89
van olyan? 😄 én meccs lefújást követõen nyomom ki a tv-t a picsába 😄
De a legidegesítõbb gyerekek m1-en ez a szakértõsködés a meccsek után... 😄😄 Röhej 😄😄 Legjobb, amikor kiállnak megmutatni egy szituációt 😄😄😄

Jó lehet, hogy õk balfaszok, de a többi még inkább, mert csak a nagyok lesznek a 8 között. CRC és Belga vagy USA nem lesz ott csak klasszikus nagy csapat.
Minden meccsüket hozták Argentínok.Igaz nem 5 gólt rúgtak egy meccsen de kit érdekel nem az a lényeg.Szerintem jó csapat
Jah nem védekezett ám ma olyan jól Svájc, de tegnap Algéria sem csak simán az Argentínok, meg a Németek voltak fosok, a Brazilok simán gyengék csak 8 éve is a támadó szellemû játékosok közül Neymaron kívül senki sem lenne kerettag sem......
Érdekes, hogy csak az agyonsztárolt nagy csapatok balfaxok 😄

DasIsFuck
Nem tudom egyesek miért várnak káprázatos,önfeledt támadófocit bárkitõl is az egyenes kieséses szakaszban...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nekem is az, egyedül Kolumbia ér valamit számomra, remélem elverik a brazilokat is 😄