6938
-
#5122 de az sztem nem Luiz, fehérebb a bőre neki -
#5121 Balázs Pali és Dzsínó kiskorukban brazil mezben az ózdi cigánytelepen? -
#5120 Én azért nem vennék arra mérget, hogy Neymar ott akkora kulcsfigura, akárhogy is mondják. -
#5119 DL-TS -
#5118 na,kik ők? :)
-
fonak #5117 Csóri brazilok, végre összekapták magukat, erre Neymar kiesik. Vele lett volna esélyük megnyerni a vb-t, így viszont már nemigen. -
Ferrari23 #5116 " Neymart taccsra tevő kolumbiait a bőrszíne miatt támadták a közösségi médiafelületeken."
:D:D Még jó, hogy az egész meccsen ki volt írva, meg meccs előtt még külön fel is olvastak a rasszizmussal kapcsolatban :D -
#5115 egyáltalán ki az a Messi? Jegyzik valahol? -
#5114 ...a madridi közönségbe rúgja a labdát... -
Nyiri #5113 "fogalmatlanok hőbörögnek" - két olyan szó amivel a mondanivalód nem ér már semmit. -
#5112 Nem tudom, hogy jól jártak-e a németek azzal, hogy JR kiesett. Hulk, nos, ja, de még előkaphatnak valakit aki csak szeret focizni, csak eddig nem volt rá esélye, és máris vakarhatják a fejüket a németek, hogy most akkor hogyan nyerjünk?
:) -
#5111 Ennyi... Megnyerhetik a legcsúnyább játékkal is a VB-t, csak a fogalmatlanok hőbörögnek, hogy de igazságtalanság..... Eldöntőbe jutás zsinórban, ezt kéne emésztgetnie a fanyalgóknak. -
#5110 Pedig megeshet, hogy valamelyik csapat ilyen 'nem meggyőző' játékkal VB címet szerez... Akárhogy is, nyertek a németek, nyertek a brazilok két szimpatikus, hajtós csapat ellen, akiknek ugyanúgy megvolt a lehetőségük a győzelemre.. Még azt sem lehet mondani, hogy mákkal. -
#5109 Emberségből jeles. -
#5108 Nem semmi kép -
#5107 mondom ezt úgy, hogy tényleg szeretem Messi játékát -
#5106 senki nem fogja bántani ha élete meccsét játsza, és továbbjutnak a belgák -
sempronius18 #5105 utálja a gyerekeket, egy gonosz kis törpe, drogos,,,,,,,,stb :D:D:D -
homeless #5104 Hülye vagy? Xavi meg Iniesta nélkül Messi egy 0. Meg nem is fut semmit, meg doppingol, meg adót csal, meg... -
TomStorm #5103 A jó és tapasztalt játékosokat itt SG-n mind kiutálták már VB alatt.Fele színész volt aztán volt aki kiöregedett továbbá nem tetszik a haja és a többi.
Remélem ma Messi jól fog játszani és ő legalább békén lesz hagyva.. -
homeless #5102 Eddig azt hittem, hogy nem is kap semmit csak dobálja magát. Azt még az is röhögve elviseli, aki nem a profi futballra lett kitenyésztve. -
#5101 De mivel én nem a profi futballra lettem tenyésztve, így nem kell tudnom elviselni, amit Neymar kap. Nem kell dobálnom sem magamat.
Ugyanígy nem kérem meg Neymart sem, hogy vizsgaidőszakban vizsgázzon helyettem geomatematikából.
A belépő pedig egyértelműen szabálytalan volt, de nem volt ez akkora, hogy Zunigából egy gyilkos képét faragjuk. Matuidi belépője ezerszer durvább volt.
Ez egy szabálytalanság volt, ahol Zuniga térde szerencsétlen helyen találta el Neymart. Ennyiről van szó, csak a brazil hiszti világi méreteket öltött.
Természetesen Neymarnak mielőbbi felépülés, mondom ezt úgy, hogy nem tartozik a kedvenceim közé!! -
Nyiri #5100 Kicsit lemaradtam. 200+ hozzászólás.
Franciák. Tudtam, hogy lufi csapat. Ki is pukkant.
Brazilok. Hát. Nem volt meggyőző. Nagyon nem. Silva szabálytalansága teljesen értelmetlen volt.
Komolyan mondom, tippem sincs ki nyerheti a VB-t. Remélem Európai csapat lesz. -
homeless #5099 Szerintem itt a színészkedést kiáltók 90%-a egy hétig nem tudna felkelni az ágyból, ha csak fele annyit kapna, mint Neymar egy átlagos meccsen. Nem értem, hogy miért kötelező utálni. Aki szerint meg nem volt szándékos a hátbatérdelés, az egyszerűen agyhalott. -
sempronius18 #5098 Németek, ha nem jutnak döntőbe így, hogy sem Thiago Silva sem Neymar nem játszik a Brazil középcsatárt pedig Frednek hívják akkor már soha többé. -
TomStorm #5097 Szerintem is csak zúzódás lesz az.
Én nagyon sajnálom mert ott lett volna a helye a következő meccsen.Megérdemelné,végig hajtott a VB-n.Másik,hogy sajnos ez még nagy hátrányt is jelenthet Braziloknak:((( -
sempronius18 #5096 Ebben igazad van, ha tényleg törés volna akkor Neymar a karrierét siratná nem csak a VB-t. -
#5095 Eltört a szart. Itt látszik, milyen a média, hogy felnagyítanak mindent az eladott példányszámért.
Maximum hajszálrepedés lehet rajta, mert egy eltört csigolya nem pár hetes kihagyást jelentene. Ráadásul benne fut a gerincvelő. Az esetek 95%-ban a valódi keresztirányú csigolya tőrés nagyon komoly fizikai traumával,de akár halállal is járhat.
Ezek meg akkorára fújták a dolgot, mintha egy valós törés következett volna be.
Már pedig a törés azt jelenti, hogy valami kettétörik. A repedés, zúzódás etc, nem törés.
Már pedig a gerinc 33 csigolyából áll, bármelyik kettétörne utána a legjobb esetben is sokkal hosszabb rehabilitációra lenne szükség. 2 hónapig tolós székből se engednék felkelni.
Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy ezek valami repedésre,hajszálrepedésre irták a törést a média szokásos túlzása kapcsán. -
wednes #5094 nem a labda -
wednes #5093 Nem szándékos??
Annyira látszik, hogy direkt csinálta. Ennél egyértelműbb kevés dolog van. Ugranak a labdáért, de a labda a cél. Lendít egyet a térdén és puff. Ha a labdára megy csak elsodorta volna. -
#5092 -
Susarc #5091 -
karajjj #5090 Neymarnak eltört a csigolyája!
(lehet, hogy nem lett még beírva elégszer) -
#5089 Neymar csigolyatörés. -
#5088 Neymar annyit fetrengett az egesz meccsen, meg ugy altalanossagban, hogy sztem mindenki azt hitte megint szineszkedik, csak mikor a hordagy levitte, es le kellett cserelni, akkor gondolhatta az ember, hogy ez nem szineszkedes volt. Szamomra rohadtul unszimpatikus, de remelem felepul mihamarabb. Sztem nem volt szandekos szabalytalansag, sokadszorra is visszanezve atlagos faltnak tunik. Nem kene eltiltani ezert szvsz a kolumbiait, akkor mar inkabb Matuidit. Erdekes Onazirol senki nem irt semmit, csak 1 cikket, hogy eltort 2 helyen a laba, es mar jott a kovetkezo hir. Azzal bezzeg nem fognak ennyit foglalkozni, mar el is van felejtve, Matuidi ma jatszott is, nem kapott semmilyen eltiltast.
Remelem holland-belga elodonto lesz, erdekes lenne, az tuti :D -
#5087 Kolumbiát kb. úgy ismerik, mint mi Ausztriát. Ha a németek ellen is így játszanak ezzel a szar védelmükkel, akkor azt mondom ok, megnyerik, de azért a németek félgőzzel is veszélyesek, Kolumbia a kisgyerek rossz napján nem az. A németek tk. Müller nélkül - ott volt, de mintha ott se lett volna - hozták a franciák elleni meccset, és a jó cseréket Yogi a végén csinálta.
Én amúgy nem fogadnék a belgák ellenében az argentinokra ... :) -
#5086 hátvédek elintézik a gólokat :Ð -
G_ArchAngel #5085 Nem benul le.
A mérkőzés utáni órákban a brazil válogatott orvosa, Rodrigo Lasmar közölte a brazil SportTV-vel, hogy eltört Neymar egyik csigolyája a gerince alsó részében – egészen pontosan az ágyéki rész harmadik csigolyája –, emiatt biztosan nem játszhat a vb további részében. „Nem súlyos abban az értelemben, hogy nem kell műteni, de nem szabad mozgatnia azt a részét a testének, amíg fel nem épül” - mondta Lasmar, aki szerint hetek kellenek a gyógyuláshoz.
Sajnalom a sracot, remeljuk mielobb 100%-os lesz. -
#5084 Nem kell neymart szidni...sztem kurva nagy nyomas van rajta ilyen fiatalon..braziliaban o a minden az embereknek
Jobban szeretik mint anno romaldot mivel eleg sokaig otthon jatszott
De csorinak eltortek a csogojajat remelem nem benul le.. -
#5083 Közben már biztos lett, hogy súlyos Neymar sérülése, eltört egy csigolyája
Kíváncsian várom a kolumbiai játékos eltiltásának mértékét.
Ugye Suarezé volt 9 meccs, s ott nem sérült meg komolyan senki.
A kolumbiai csapat nagy csalódás, az eddig látottak alapján egy egységes, gólra törő jól játszó csapatot ismertünk meg bennük, de sajnos az első komolyabb ellenfél után visszaestek a tele gatyával játszó, gyáva, beszari kiscsapat szintre.
Kár értük.