Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor más meccset nézünk😉 belgák magabiztosak, csak a helyzetkihasználáson kell dolgozni és baj nem lesz😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Annyira nem voltam elájulva Belga-USA meccstõl.Belgák hajtanak ez tény de nem éreztem át a játékukon a magabiztosságot.Labdát se helyezték meg nagyon úgy ahogy azt kellene.Biztos jók meg bírják az iramot de nekem ez már túl hajtós meccs volt és mégse volt gól 90 percig.
USA jobb focit mutatott volna ha másokkal kerülnek össze.Én jobban néznék egy USA-Argentín meccset de hát ez van.
Ez nem lesz elég Belgáktól a következõ meccsre Argentínok ellen.Azért Messiék ezen a védelmen átsétálnak majd ha akarnak.Nagy meccs lesz az biztos!
összes csapat közül kb nekik volt a legjobb kondijuk😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sz4bolcs
Szerintem az usákok végig ugyanazt nyomták a meccsen, a belgák egyszerûen elfáradtak fejben is a végére, ami nem csoda, hiába az az elképesztõ mennyiségû helyzetkialakítás, amit mûveltek, az amcsik olyan erõt demonstráltak azzal, hogy 2-0-nál sem rogytak meg, amivel nehezen tudtak mihez kezdeni. Emiatt tûnhetett úgy, hogy USA feljavult a végére..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

LasDen
nem aggódom. bocsánat

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

😉 na és akkor mi van he

mai a legjobb meccs volt, de a világbajnokságnak nincs vége én is tudom ne aggódj😉

Spanyolok 4 éve teljesen az eredményességre törekedtek azon túl, hogy szétpasszolták, kiõrölték az ellenfelet...1 gólokat lõttek mégis támadták õket azért, mert a játékuk már közel sem volt szórakoztató és látványos, mint a 2008-as EB-n. Okosan futballoztak, de látható volt, hogy bõven a többiek elõtt jártak fejben, fizikálisan, játéktudásban...gólokban nem kamatozott viszont világbajnokok lettek. Most a Belga fiatalok bõven bizonyítottak és ezek után, ha visszatérnének a csoportküzdelmeknél látott taktikára majd a végén világbajnokok lesznek akkor fel kell tenni a kérdést, hogy mi vezet eredményre a cél eléréséhez? Hát persze, hogy a kontrajáték és az eredményesség... túlzott támadó futball a rossz helyzetkihasználás halálos...

LasDen
nincs oda írva

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Ha belovi a vegen Wondolowski... :o
Donovan meg otthon napozik.

DasIsFuck
szerintem akkor az lett volna, hogy az a bizonyos másik kapus védi ki ezeket a helyzeteket😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nagyokat védett Howard, de zömében középre lõtték a labdákat a belgák...igen rossz helyzetkihasználásuk volt, amibõl biztosan tanultak és Argentína ellen félõ más taktikát fognak alkalmazni...

szinte hihetetlen, hogy a cserék oldják meg a gondjukat eddig😄D

4 meccsükbõl 3x a cserék döntötték el a meccset és Lukakut is zseniális pillanatban hozta be Wilmots...mondjuk Klinsmann Greenje is bevált...Bradley gólpassza volt az egyik legszebb húzás

2 szerethetõ csapat volt, 2 remek vezetõedzõvel...bár Wilmots még kispályás szerintem, de mákja van, hogy van kikbõl válogatnia😉 Bele se merek gondolni mi lett volna, ha Hiddink lenne a szöv. kapitánya a vörösöknek

DasIsFuck
szerintem a többi már csak ilyen védekezõs lesz a nagy tét miatt.
A belgák egy ilyen játékkal könnyen ráfázhatnak egy komolyabb csapat ellen.

Molnibalage
Ha meg Pelé játszik a belgáknál... Ez nem "mi lenne ha" Howard volt a kapus. Ennyi...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Eddigi, te kötekedõ egyén...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LasDen
a nyolcaddöntõk után kijelenteni hogy a legjobb meccs. hmm...

Ez a futball, amit a 2 csapat bemutatott<#eljen>

VB legjobb meccse volt bátran ki merem jelenteni...

sajnálom USA-t...szavakat nem találok micsoda mentális erejük van...és nem álltak be bunkerfocizni azt nyújtották, amit tudtak és talán annál is többet...

belgák én mondtam nektek, hogy nagyon jó és tudtam, hogy van a játékukban egy kiaknázatlan esély, lehetõség, ami akár a vb cím felé repítheti õket...én attól tartok, hogy valami szerencsétlen megmozdulás közepette elbuknak az argentínok ellen, akik egyáltalán nem jó csapat benyomását keltik...nagyon fiatal válogatottról van szó...

Belgium-Kolumbia döntõt szeretnék szívem szerint...ez a 2 csapat nyújt olyan teljesítményt, mellyel bõven rászolgának, hogy valamelyikük végre, valahára világbajnok csapat legyen...

Coral Springs
Én végig az amerikaiaknak szurkoltam, de azért be kell látni hogy ha nem Howard áll a kapuban akkor még egy nagyobb arányú vereségbe is belefuthattak volna. Persze az is elképesztõ hogy mekkora nyomást volt képes kiállni elég sokáig az amerikai védelem, ezt bizonyították Ghána ellen is, ám én a támadásokban valamivel többet vártam volna, kb azt amit a legvégén produkáltak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Molnibalage
Mindkét csapat. Ez volt a VB eddigi egyik legjobb meccse.

sz4bolcs
Amcsik végig teljesen vállalható, és szimpatikus focit nyomtak.

Coral Springs
Amúgy ha a belgák így fognak játszani a továbbiakban is, én azt mondom hogy nyerjék meg a VB -t, ilyen játék kell a végjátékban.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

DaemoonHunter
Küzdõs szimpatikus csapat volt ez az amerikai. Le a kalappal. Nem vagyok biztos benne hogy jobb lesz ez így az argentínok ellen ha a belgák játszanak majd, de az tény hogy két profi csapat fog összecsapni(ami döntött ma is). Az edzõt sajnálom a legjobban, ugyanis az elgondolás jó volt, csak nem sikerültek a befejezések.

DasIsFuck
valszeg a vb legjobb meccsét láttuk amúgy😄

DasIsFuck
az amerikai gól után a belgák úgy pukkadtak szét mint egy lufi, igazából ott közük nem volt már a soron következõ ziccerekhez.

Igazából marha nagy szerencsén múlott, hogy a belgák kihúzták, ennyit számít a lélektan.
Hiába uralták addig a meccset, de mégis azt mondom nagy szerencséjük volt a végén, hogy kibírták.

Kevés, mert a Belgák az utolsó 15 percben többet elcsaltak plusz egy csere is volt ami alapból fél perc ráadás a szabály szerint.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fõleg, hogy nem állt a játék.
Jim Morrison
Jó volt ez, fõleg az utolsó 20 perc (elõtte se volt rossz)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
120 perc után 1 perc hosszabbítás kevés? na takarodjatok a kurva anyátokba 😄

ReszegKoldus
Howardé a legtöbb védés 1 meccsen a vb-k történetében

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Coral Springs
Nézem, 105 percig nyomtak a belgák én abból indultam ki. Az egy dolog hogy most feltámadtak az amerikaiak, eddig kellett volna.

Molnibalage
Ki mondta, hogy világklasszisok...? Nem igaz, hogy egyesek csak szélsõségesekben tudnak gondolkodni. Arról van szók, hogy a sokak által lenézett "bunkó jenki" csapat olyan kreatívan és szívvel játszanak, hogy a VB sztárprimadonna csapatai elhúzhatnak a francba...

sz4bolcs
Aztamocskos. Azért le a kalappal az amcsik elõtt..

REALista
Te normális vagy?Nézed egyáltalán a meccset?😄😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tehát azért mert most 10 perce elfogadhatóan játszanak világklasszisok lettek?

Molnibalage
Még most is fenntartod véleményed?

remélem ezt nézték a németek 😄 ilyen egy igazi taktikus szabadrúgás

Jim Morrison
Milyen szép figure te jo eg :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Molnibalage
Áááááááááááááááááááá

MerlinW
De szép neve van😊 Eden Hazard

[merlinw.org]

Molnibalage
Mindent összevetve szerintem ez nem egy rossz meccs. Lehet, hogy csak a hosszabításban volt gól, de addig sem volt unalmas.

Jim Morrison
Térfélcserekor elõvették az amcsik a kotyvasztott itókát :/

sz4bolcs
Na most már szurkolok az usákoknak, h. találjanak mégegyet..

Molnibalage
Bazzz....!

Jim Morrison
Lehet nincs vége 😞
Apukám azt mondta 2-1 lesz, remélem marad 😄

MerlinW
A gól mondjuk szép volt. De akkor is fúúú 😄

[merlinw.org]

<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

MerlinW
Fúú :/

[merlinw.org]

Molnibalage
Ez a küzdõszellem!

Jim Morrison
Aztarohadt

Coral Springs
Az amerikai válogatott egy nagyon jó példája annak, hogy hiába van egy világszínvonalú edzõje egy csapatnak, ha a játékosok nem tudják azt a világszínvonalat produkálni. Villantottak egyet a VB elején, kreatívan játszottak, azt hitte mindenki hogy na majd ez az amerikai válogatott megmutatja, azt itt kb véget is ért a történet. Nagyon csalódott vagyok.

Várható volt de azért dicséretes hogy az USA ne bunkert nyomott hanem próbált játszani és küzdeni.