6938
-
#5283 De azért inkább neked kellene bevenni a gyógyszert, de sajnos a te problémádra nem létezik megoldás, még nem tart ott pszichológia. -
sempronius18 #5282 Ja b+ elkaptad a lényeget húzok is a Pride-ra. -
#5281 azta mekkora oltás :DDDDDDDDDD
azért ez még egy alapvetően informatikai oldalon/fórumon is kemény :DDDDDD -
#5280 Te beteg vagy, komolyan aggódom érted. :( -
#5279 Gondolom itt a te ánuszodról lehet szó,amibe az ujjaddal vájkáltál. -
#5278 -
#5277 Miért eddig hányszor dobta fel magát az ellene irányuló egyértelmű buktatásokból, melyekből van egy nagy csomagnyi? -
#5276 szerintem meg mind melegek vagytok :c -
#5275 Akkor mondjuk azt, hogy láttunk már vb-n egyenes kieséses rendszerben jobb meccseket?
Például ha már német-francia, a hosszabbítás utáni 3:3?
De nem kell ennyire visszamenni az időben, az elmúlt vb-ken is jobbak voltak ezek a meccsek, most viszont a csoportmeccsek voltak az átlagosnál sokkal jobbak.
-
#5274 Magyarország a 100 ezer foci szakértő országa. Én nem vagyok köztük minden bizonnyal, de te tuti előkelő helyen vagy benne mester. Respect. -
#5273 Tehát te, azzal szoktál játszadozni. Esetleg fogda a kezedbe addig is elleszel foglalva mással, mint azzal, hogy még azt sem tudod felfogni, hogy milyen egy megpattanó lövés és milyen egy megpattanó passz. Ennyit a te értelmi képességedről.
De biztos megpattant a lövés mert te úgy láttad a szódásszifon vastagságú szeművegeddel. -
Ferrari23 #5272 Nagy veszteség nem lenne :D -
sempronius18 #5271 Poénnak lehet szar, de a hozzászólásaid alapján igaz. -
#5270 Egy valamire jó volt ez a meccs, hogy ha valaki szól, akkor idő előtt zárják a topicot :D -
Ferrari23 #5269 Fúú de izgulok, hogy mi lesz az esti meccsen... Robbeny vajon ma hányszor dobja fel magát? :D -
sempronius18 #5268 Ahol Szélesi meg Bognár Gyuri a szakértő bármi megjelenhet.
Focizzál valós ellenfelek ellen és akkor majd rájössz, hogy nem elhatározás kérdése, hogy támadó focit játszol vagy védekezésre kényszerülsz. -
#5267 Istenem te megafail, itt csak te nem vagy képes értelmezni a mondatát, és a gúnyos megjegyzést amit, nem neki, hanem éppen neked szólt, megerősitve, hogy igaza, van és defektes volt támadásban belgium, pontahogy irta. Te megaFAIL -
#5266 Ezt egyedül találtad ki, vagy vmelyik huszadrangú stand upostól tanultad? -
Ferrari23 #5265 :D:D:D:D -
Ferrari23 #5264 :D:D:D -
Ferrari23 #5263 Pár red card :D De hál istennek már csak 5 szar meccs lesz, aztán zárható a topik. -
sempronius18 #5262 Hagyd annyi köze van a focihoz, hogy még a Fifa 13-sem tudja verni a beginner fokozatot sem. -
#5261 Te meg sztem kapcsold ki a gépet, és játssz a pöcsöddel, mert az értelmi szinted kb. annyi lehet. -
#5260 Akkor olvass szakértői véleményeket mondjuk a lélektelen francia játékról...
Azokat nem én írtam. -
TomStorm #5259 Laposan volt neki gurítva.Ha nem pattan fel az akkor is gól lett volna.Nem értem a gyerek milyen szerencséröl írkál itt -
Ferrari23 #5258 +s -
#5257 Azért pár embernek elkélne itt pár büntetőpont, ha már pontozás :D -
Ferrari23 #5256 Hát speciel én egy program mondtam le, hogy inkább a meccs lesem. És kaptam egy NAGY SZART! Szóval ja meg vagyok sértve, hogy elbaxták az estém :D:D:D:D -
sempronius18 #5255 Na b+ itt még egy okos aki szerint csak akarat kérdése, hogy hogy játszik egy csapat az nem számít, hogy ki van szemben és hogy valamint mit játszik......
Na peace. -
#5254 A passz pattant meg nem a lővés.De neked ez megpattanó lövés volt, szerintem nézz inkább művészi tornát az áll közelebb hozzád. -
#5253 Az nem szerencse, h nem tudja berúgni a labdát a kapuba a csatár. -
#5252 Az eredményes és a szép foci sztem nem zárja ki egymást. Csak egyesek fejében... -
Gabe18 #5251 Te lehet tudtad, de itt néhányan úgy írnak mintha személyes sértésnek vennék hogy nekik végig kellett nézni ezt a "szar" meccset. -
#5250 Na igen, és amúgy a bajnokikon is ezt nyomják :) -
#5249 Na akkor bohóc peti javaslom mégegyszer a mondat értelmezését.
"Kicsit erõsebb csapattal találkoztak a belgák és egybõl kipukkantak,mintegy üres lufi.
Gyakorlatilag helyzetük se volt. " -
sempronius18 #5248 A kapufánál meg a Belgáknak volt szerencséje.... -
#5247 Némely csapattól ennél sokkal többet, mint amit nyújtottak utolsó meccsükön.
Kiemelném Franciaországot, Belgiumot, Kolumbiát.
Ha ezek a csapatok egész más hozzáállással, nyíltabban játszottak volna, akkor egyrészt tényleg jobb meccseket láthattunk volna, másrészt ők sem esnek ki talán ennyire simán.
A továbbjutókra nem neheztelünk, nem fognak többet kiadni magukból, ha semmi szükség rá, ha az ellenfél meg sem próbál futballozni. -
sempronius18 #5246 +1000 Ezek a srácok nem azért játszanak a VB-n, hogy Józsika szórakozzon, hanem azért minél tovább jusson a válogatottjuk.
Aki parádét akar Nézze a Barca-Almeriát. -
#5245 Mert szted hogy került a gólszerző elé a labda, szépen tudatosan rúgták rá a védőre, mint a biliárdban, hogy majd odapattan? :D -
Ferrari23 #5244 Ő is erre célzott, de látom nem érted.... FAIL :D