6938
VB 2014
  • IXEMGabeo
    Argentína semmi különöset nem csinált ez a szomorú...

alibi csapat a szó szoros értelmében...

Messinek köszönhetik azt is, hogy a csoportból tovább kerültek...+
  • a.carkey
    Nekem tök mindegy mit találnak ki, de ez így egy ilyen komoly világversenyen melyet négy évente tartanak ebben a szakaszban irritáló.
  • DasIsFuck
    Szerintem meg alapból tizenegyespárbajokkal kellene eldőlnie minden futball mérkőzésnek...
  • a.carkey
    Megnézed hány másodpercre mentek át a felezőn és rögtön látszik.
  • Gabe18
    Csodálatos gondolat...
    Most azt nem tekintve hogy teljes agyrém az egész, mégis ki döntené el hogy egy csapat 11 emberrel védekezik vagy csak 10-el?
  • a.carkey
    Komolyan, kellene valamit csinálni ha egy csapat mást se csinál, mint 11 emberrel védekezik. Tíz perc után -1 ember, 20 után még egy, aztán ha -3 emberelőnyben sem rúg gólt az ellen, akkor az ellentől -1, és így tovább. Ezt kombinálva bármivel, ami antifocira ad lehetőséget.
  • DasIsFuck
    Igazából ez várható volt a belgáktól, még én is megmondtam, hogy ez a játék kevés lesz argentína ellen.
    Egy Usa ellen el lehetett ezt játszani, de egy komoly elut csapat ellen már nem.
    Ezért nem hiszem hogy az argentínokat kellene utálni.

• Shep
    Szerintem megint nem sikerült a stúdióban szinkronba hozni a képet és hangot, elég zavaró.
  • zaki
    Az...
    CR-nek jo az X, nem is fognak kitamadni.
    Lehet itt is hosszabbitas lesz...
  • asszongyahogy
    CRC jól nyomja h még nem szoptak be egy gólt se, de sztem Német-Holland döntő lesz
  • rage
    Egy újabb csodálatos mérkőzés.
  • Jim Morrison
    Nem tudom eldönteni, a kommentár hangja késik vagy ennyire le van lassulva?
  • IXEMGabeo
    el vagyok kurvára keseredve...csalódott vagyok, mert Argentínának volt a legkönnyebb sorsolása és, amit műveltek a kieséses szakaszban vérlázító és nálam NEM FUTBALL...Messi ide vagy oda, hajtós Di María...kurvára ideges vagyok, amiért beálltak 1-0-nál egy védőről odapattanó lövés és ez a neve nincs ki Higany meg bevágja...

meg se nézem, ha Argentína-Brazília döntő lesz...

évekkel ezelőtt imádtam mindkét válogatottat most pedig mindkettő folyamatosan alibizik (bár a Brazílok tény és való tegnap jól nyomták, azért mégiscsak 2 pontrúgásból szereztek gólokat, ami külön csalódás...)

Nem tetszik ez az elődöntő párosítás...minden csapat kiesett, akikkel szimpatizáltam...Németek nyerjék meg innentől, mert évek óta ott vannak a tűz közelében sőt még a Hollandok is felőlem nyerhetik, mert megvertek egy Spanyol, chilei és egy kemény mexikói csapatot eleddig (valószínű behúzzák CRC-t is)...

Ez az Argentín válogatott az egyik legrosszabb, amit valaha láttam és pont ők jutnak el ilyen messzire...egyszerűen röhejes...

Kellemes szórakozást a CRC-Ned meccsre
  • desigo
    nah legyen már egy pörgős jó meccs...

3+ lap és 10+ szöglet?
  • Susarc
  • Coral Springs
    100+ hsz szájkarate, szép volt srácok !

Most pedig hajrá Costa Rica, bár nem hiszem hogy még a hollandokon is túljutnának, de aztán ki tudja.
  • rage
    Ahhoz képest, ahogy a máltai csapatok ellen szerepeltek kupacsapataink, ez akkor is szép eredmény, ha a Lyon a D csapatával játszik :)
  • Lacee86
    Azért gondolom a Lyon erősen tartalékos. :) De attól még persze meglepő eredmény.
  • rage
    Bezzeg a Debrecen közben a negyediket rúgja az Olympic Lyonnak :)
  • contraste
    ez sikerdíjgyanús:D
  • Lacee86
    Én most valahogy azt érzem, h lesz több gól is, a tippem 3-0. Costa Rica már így is messze messze túlszárnyalta a legvadabb álmokat. :)
  • contraste
    Jó bocsánatot kérek a szóhasználatért, de attól még nem igaz, amit írtál, egyáltalán nem "semmi játékkal" jutottak tovább a belgák, USA azon a meccsen örülhetett és köszönhette a kapusának többek közt meg a szerencsének, hogy nem lettek kitömve, mint egy fácán:D
  • rage
    Pedig amúgy jól indult a VB. A csoportmeccsek szoktak unalmasabbak lenni, ehhez képest egy halom tök jó meccs volt.
    De az egyenes kieséses rendszerben már mindenki a biztonságra játszik, illetve ahogy írtam, több csapat túlságosan is tisztelte nagyobb nevű ellenfelét.

Na meglátjuk este, remélem, nem az lesz, hogy lőnek a hollandok egy gólt a 3. percben, aztán onnantól békés gurigázás jön.
  • Láma!
    igen, nem volt olyan nagyon rég :D

de hát ezt magyarázhatod itt... az nem foci volt, ez a foci...
  • Ferrari23
    Én emlékszem :D
  • rage
    Emlékszel, volt olyan is, mikor Brazilia világbajnok lett, de az edzőt leváltották, mondván nem játszott a csapat elég tetszetősen...
  • Lacee86
    Olyan szórakoztató, ahogy ontod a f*szságaid, ne ronts el az örömöm. :)
  • Láma!
    Régebben az ilyen kijelentésért Brazíliában lincseltek volna...
  • rage
    "Rá kellett szólnom a játékosokra, mert a második gól után már harmadikat meg negyediket akartak rúgni. Nincs szükség annak bizonygatására, hogy tudunk harmadikat vagy negyediket is rúgni."

Nos, régebben azért nem ez volt a mottó.
  • UUUU
    Hogyne. Csak nem sima cicit szívsz hanem hosszúcicit jó ratyi módjara, amilyen vagy.
    És nem kell válaszolni erre, hiszen állítólag te nem vagy troll. Oh wait...de
  • Láma!
    csak egy kicsit másképp... :D
    viszont jó meccs volt, óriási drámával, persze, ez manapság ahogy itt olvasom nem foci... hanem cirkusz -.-
  • Lacee86
    Na ugye. :)
  • rage
    Az is Suarezről lett híres :)
  • Ferrari23
    De ez legalább nem volt unalmas x :D:D
  • Lacee86
    Én cicit szívok, te meg idegenekkel szájkaratézol sg-n. 1-1, mindenki boldog.
  • Ferrari23
    "+1 az összes fetrengős műmájer zsírdisznónak küldenék egy nagy adag lóbránert.... nyerjenek akkor 2 góllal vagy mutassanak valamit ne fetrengjenek mint a partravetett hal"

Nem is rossz ötlet, 2 góllal kell nyerni... :D
  • Láma!
    Uru - Ghána 2010.
  • UUUU
    Itt aki ma bármit bevett az te vagy, két marokkal szivtad a hosszúcicit a haveroddal együtt, aki már a mérközés elejétől ellenszenvesen, nem egy csapatnak szurkolt, hanem egy másik ellen.

Igy jártatok.
  • Ferrari23
    "Ezen a meccsen az argok semmivel sem mutattak többet, mint a belgák.
    Nem az a baj, hogy az argók egy góllal nyernek, hanem ezzel a játékukkal idáig lehet jutni..."

Ennyi....
  • Lacee86
    Te meg már úgy látom be is vetted, csak valószínűleg nem jót. :( Jönnek a mellékhatások.