6938
-
#5891 -
fonak #5890 Így van. De tényleg az egyik negatív hőse volt a meccsnek (bár nyilván nem egyedül), nem is lett többet válogatott.
Egyébként azon a meccsen és 0-5 volt a félidőben, és 0-7 után szépített Illés az utolsó percekben. És elég nagy pofon volt (nagyobb, mint a holland 1-8 szerintem, arról mindenki sejthette, hogy zakóval jövünk haza ha nem is akkorával, akkor '97-ben viszont volt nagy várakozás, hogy kiharcoltuk a pótselejtezőt, a jugókat előzetesen nem tartottuk verhetetlennek, sokan kimentek a meccsre). -
#5889 De, ha hozzátesszük, hogy a 8-ból egyet magunknak lőttünk... XD -
#5888 Igen, ez nyilvánvaló! :D Pont ugyanolyanok a körülmények, Mo. jobban teljesít, mi 8-at kaptunk és korábban! -
IXEMGabeo #5887 Kérem szépen durva Brazíl alázásnak lehettünk szemtanúi
Zombori: "Nyilvánvaló, hogy egy 7-1-es vereség nem kevésbé rosszabb, mint, amit mi Magyarok szenvedtünk el Hollandia ellen":DDD -
Nyiri #5886 Ezen hangosan felnevettem. Hozzátette, hogy a Brazil szurkolóknak ajánlja -
#5885 Hát ahogy szokták mondani ez feltette az i-re a pontot :) -
#5884 na ezen befostam :DDDDDDDDDDDDDD
asszondja nemsoká kezdődik az Élet megy tovább című brazil sorozat.... Az égiek is így akarták, hogy ez így jöjjön ki :DDDDD
-
#5883 tudom ki ő, de Bánfi János hátvéd azon a meccsen szerintem Sáfár védett mint kapus :-) -
#5882 Az élet megy tovább :D:D -
G_ArchAngel #5881 -
#5880 hát most nem lenne jó ötlet megkérdezni a brazil nőket, hogy ven-e kedvük egy kis análszexhez :| -
#5879 nézzétek a sportklubot inkább, Hortiék rommá röhögik magukat :D -
#5878 hát, reménykedni még lehet :D most viszont gyülekeznek már a haverok, az ünneplés indul, jó hogy holnapra szabit vettem ki XD -
#5877 Bánfi János, keress rá nyugodtan, annak a meccsnek ő volt a hőse és most a mi pénzünkön szakért a tv-ben, mentegeti a nyomorultakat. -
#5876 úgy legyen -
#5875 döntőben Argentína? :D mintha azt modanád szoros volt ez a meccs :D -
sempronius18 #5874 Látom már lelki szemeimmel a sok gyíkot, ahogy ennek a meccsnek a hatására felteszi az asszonyt, kocsit, házat a Németekre a döntőben aztán mondjuk egy szenvedős meccsen Demichelis befejeli a 88. percben az argentín győztes gólt. :D -
#5873 ki védett? lol -
#5872 Nagyarcu brazilok most megkaptak xd
Ezt nem felejtik el soha :p -
#5871 jaja, mondta, hogy azért nem volt ez ennyire egyértelmű
nem tudom, de most komolyan...ILYENKOR MI JÁTSZÓDIK LE A FEJÉBEN?? -
#5870 Most azt az egy szem brazíl gólt fogja elemezni mindenki xDD -
Stockbauer33 #5869 -
#5868 Haha m1en a paraszt már magyarázza, a németeknek csak szerencséje volt. Persze mint a jugóknak amikor ő védett a 7-1-es meccsen...szánalmas -
#5867 úúúú bazd :D -
#5866 -
hugopareiros #5865 a körömreszelős a legjobb :D -
El Gigante #5864 inkább a braziloké -
#5863 abban azért igazam volt, hogy a francia - német kettősből aki továbbjut, agyonveri a brazilokat. -
#5862 "now i get it" LOOOL :DD
-
Susarc #5861 -
Susarc #5860 Kiugrottak a Németek Rióba egy hétre :P :D -
#5859 Igazam lett, , ezért jo ha jós az ember:) de pénz szerzésre nem szabad használni -
#5858 ilyen ellenféltől gólt kaptak...döntőt így nem fognak nyerni :c -
Gabe18 #5857 Németek komoly erőt mozgósítottak ennek az akciónak a megállítására... -
#5856 háhh béna németek -
#5854 Gülüke édes jó istenem........könyörgöm, kerüljön már ki a csapatból :(((((( -
#5853 Nyócegy meglesz! XD -
#5852 7-1 -
#5851 Özil. LoL