6938
-
#998 Ezt nem is ismertem, kösz! -
#997 ez a jelenet epic volt :DDDDDD
-
#996 :DDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#995 Costa Rica beikszel az angolokkal jó eséllyel tovább is mehetnek,ha az olaszok verik Uruguayt -
#994 Uruguay benyalhat de jó mélyen.... túlhypeolt szarok. Jól el is ment a mixem rajtuk -
#993 -
#992 szerintem nem érdemes, én a hajnali meccset ott akartam, de egyrészt borzasztó a minősége és még úgy is laggol mint az állat.
Broadsport.hu-n érdemesebb inkább, ha mindenképp magyar közvetítést akarsz. -
#991 Én tv-ben nézem úgyhogy ezt a részét passzolom.
De akinek windows 8 van a gépén, az a storeból megpróbálhatja a mindigtv appot is :) -
Coral Springs #990 Tegnap egész jól működött, nem volt egyetlen akadás sem. Bár lehet hogy máshogy festett volna a kép ha az éjféli meccset korábban adják. -
#989 Hát jah... -.- -
#988 Köszi. -
#987 Amikor éppen működik, akkor igen. -
#986 A telesport.hu-n lehet élőben nézni a meccseket HD-ben? -
#985 Ja, igaz :) -
Matyko92 #984 Sziasztok!
Angol, vagy magyar összefoglalóműsort hol találni az elmúlt meccsek történéseiről? Kicsit lemaradtam (a tegnapi angol-olasz volt az első meccs, amit láttam). -
G_ArchAngel #983 Mindenhol megvolt, csak nem mindenhol adtak meg :) -
TomStorm #982 Ez most nekem is szépen bejött.Kis reménysugár a Tipp folytatásra:-) -
TomStorm #981 Breki a VB döntőt majd szólj hol nézed,megyek én is megint ha lesz valami tuti hely! -
#980 Nekik szurkolok már vagy 20 éve de kicsit félek ,hogy szétverik a csoportot, mint legutóbb a németek aztán mikor már élesedik a helyzet elfolynak, mint 10 fokban a leesett hó. -
#979 Számomra teljesen meglepő ,hogy se egy 0-0-s meccs de még csak döntetlen sem volt eddig, ráadásul szinte mindenhol megvolt a 3 gól ami azért szintén nem túl gyakori. Persze lehet, hogy majd most jönnek a dögunalmas meccsek, ki tudja. -
#978 +1 -
#977 "A vívókat, kerékpárosokat, jéghokisokat, kéziseket, kenusokat kéne támogatni, nem ezeket a bunkó focistákat... Mert ezekben sikerünk van, és világhírünk! (Rakonczay - óceán átkenuzás rekord pl)"
Jaja. Támadjuk meg az USAt, hogy legyen egy b@szott nagy óceánunk, és húzzunk fel egy stadiont az óceán közepére Rakonczaynak, hogy megvédje a cápáktól, vagy hogy képzelte a tag? :D -
#976 Jó későn is volt. :) -
#975 gólok tekintetében elég jó eddig a VB,a meccsek is jók,egyedül a kolumbia-görög ami annyira nem tetszett,az elefánt-japó meccsről csak összefoglalót láttam,határeset :D -
#974 igen, olasz győzelem 1-2-t tippemtelm a meccs előtt :)
Balo elndöntötte! -
Coral Springs #973 Ez az Elefántcsontpart - Japán meccs a VB eddigi legunalmasabb meccse volt. Volt három villanás azt ennyi, sok minden nem történt. -
#972 "Nahát ez micsoda csak nem egy fadarab"
-
#971 na hajrá japók ;} -
Coral Springs #970 Jobban is teszed te veréb, senkinek sem fogsz hiányozni. -
TomStorm #969 Na én húztam ebből a topikból,aktív biztos nem leszek.Inkább nem idegesítem magam ilyen gyökerekkel -
TomStorm #968 Minden böfögésed egy szarság.Régen volt már user itt SG-n aki így idegesített mint te talán még soha -
TomStorm #967 Görögökhez hasonlítod Olaszokat.Ilyen meccs láttán.Hallod te nagyon hülye vagy. -
G_ArchAngel #966 "Holland(remélem kiesnek)"
Aha, majd a dontoben. -
Coral Springs #965 A két afro, Sturridge és Sterling játéka nagyon bejött, úgy csináltak bohócot az olasz védelemből ahogy akartak. A Rooney meg egy vicc volt, az egyetlen jó megmozdulásán kívül csak luftot lőtt. Legalább egy helyzetét belőhette volna a döntetlenhez. Az olaszok meg számomra olyanok mint a görögök, egyik kutya másik eb. Ráadásul azonos színben is játszanak. -
TomStorm #964 Jól bírják a stúdióba is:() -
TomStorm #963 YaY még egy E.part-Japán meccs mára?? -
TomStorm #962 Nekik se volt egyszerü dolguk azért.Nem úgy mint ugye egy Holland(remélem kiesnek) csapatnak vagy egy Brazilnak.De legalább volt foci ezen a meccsen -
TomStorm #961 Ennyi,jó meccs volt.A VB 2 legkomolyabb felnőtt csapatát láttuk.Ez a Foci így kell ezt mind2 csapatnak gratulálok,azt kaptam amit vártam eredménytől függetlenül -
#960 Vakeger riporter meg azt se latja, hogy Pirlo kapufat lo. :P -
#959 Na az angoloknak ezzel a vb véget is ért.:D a Simán kizúgnak a csoportból..