6938
-
TomStorm #2431 Széééép 2:0!! -
Stockbauer33 #2430 atyagatya mi lesz itt :DDDDDDDDDD -
#2429 azt persze meg lehet oldani, hogy kijátszd a net blokkolást, de a magyar számlára utalás más kérdés. Szerinted amikor mondjuk kikérsz lét a betclicről és ott virít a számládon a Betclic Girbraltar ltd akkor a NAV nem fog gyanút? -
TomStorm #2428 Lassan számolni kell már mindenkinek a Franciákkal! -
#2427 http://en.wikipedia.org/wiki/Tor_(anonymity_network) -
Ferrari23 #2426 Ez nem csak próbálkozás lesz :D -
#2425 sok sikert nekik, próbálkozni mindig lehet
továbbra is nevetség tárgya marad ez az ország -
Zenszkij #2424 ez is egy háromesélyes meccs, de itt erős az x lehetősége -
IXEMGabeo #2423 remélem azért nem:D Hajrá Svájc! -
#2422 Tuti lesz még valaki a txpro mellett, mert amúgy nem vitték volna le a díjat, valakinek 30-ért már megéri és nyilván azok is jól jártak akik meghozták a döntést, már ha értitek mire gondolok :) -
Zenszkij #2421 nah ez jó hír, remélem megoldják -
#2420 Bet at home hétfőre ígér infot a dologról. Egyébként levitték a koncesziós díjat 30 milkára a 100-ról, szóval akár 1-2 nagyobb cég még vehet is licenszet, pl. 365, sporting akiknél elég sok magyar van. -
Ferrari23 #2419 Nem feltétlen, adott már a feltételrendszer, ha megveszik irodák licensz, akkor működhetnek. Csak ugye cserébe % adót kellene fizetniük, amit nem akarnak. :D -
Coral Springs #2418 Remélem láthatunk majd most egy korrekt francia focit, remélem hogy továbbjutnak. -
#2417 marad az szrt online pár hónap múlva semmi más.. külföldi ip-ről biztos el lehet majd érni a többit is, de én nem utalnék magyar számlára onnan, hiszen minden oldal megjelöli közleményként a dolgot. Ha meg a NAV rájön elég vaskos bírságot fizethetsz, meg hát nem szerencsés a figyelmükbe kerülni amúgy sem... -
Zenszkij #2416 akkor gondolom marad a tippmixpro, és még gázabbak lesznek az oddszaik, ez tiszta Kína meg É-Korea -
#2415 lehet, hogy proxyról kikerülhető, de én nem szívesen kérnék ki nyereményt onnan ezután. Nagyon rákattant a NAV, nem ér ennyit az egész... -
Zenszkij #2414 és akkor mi az alternatíva -
#2413 még konkretizáltan nincs, de a NAV kiadta a közleményt, hogy ez a kettő csak a kezdet. -
Zenszkij #2412 vicc ez az ország komolyan mondom, már fogadni se lehet....pfejh -
#2411 Fasza :( Biztos a hazai oldalak nem elég nyereségesek...
Bet365-ről nincs szó? -
Ferrari23 #2410 Nekem nincs bajom tippmixpróval, mióta megy csak ott tolom, mivel csak gólfogadást nyomok az meg pro óta faxa szrt-nél is. -
#2409 nem vicc, ez igazi határozat. vége, ennyi volt ennek a kettőnek. Pár hónap és megy utánuk a többi. -
Zenszkij #2408 mi az nem megy elég jól az oddszlófax tippmix pro? :D -
Ferrari23 #2407 Sok szerencsét! :D -
Zenszkij #2406 baromság, hagyjad :D -
Ferrari23 #2405 A-a, itt vannak a határozatok
http://www.szf.hu/Files/81_2014.pdf
http://www.szf.hu/Files/80_2014.pdf -
#2404 ez valami vicc? -
IXEMGabeo #2403 úgyis mindig elbukod:D be kéne fejezni a "csúcson" -
Zenszkij #2402 haha LOL, jó vicc, proxyról továbbra is elérhető -
Ferrari23 #2401 Na Francia meccsre ki mit tesz? -
Ferrari23 #2400 :D:D:D:D -
#2399 hááát a betclicre éppen sikerült visszakerülnöm másfél hónapja, de cseszhetem XXD -
Ferrari23 #2398 Én nem vagyok érintett, de te sem WEED, téged már bannoltak mindenhonnan nem? :D:D -
Coral Springs #2397 Akkor ezért a sok bunda az idei VB -n, weed szétcsalta az egészet. -
#2396 igen, két hét van hátra mindenkinek kimenekíteni a pénzét, a határozat már végleges... -
IXEMGabeo #2395 :DDDDDDDDD -
Ferrari23 #2394 A NAV Szerencsejáték Felügyelet ma kiadott hirdetménye szerint blokkolják a bet-at-home és a Betclic oldalát. -
IXEMGabeo #2393 2000-es EB;) az egy fantasztikus olasz csapat volt nekik kellett volna az EB-t nyerni...de a 2 évvel ezelőtti EB-n is jól tolták -
TomStorm #2392 Volt egy rossz kis napjuk kb ennyi.Ennél ők sokkal jobbak ez tény.Nem volt az a nagy hajtás meccsen olyan lazán adták elő a dolgokat:)
Sütött a nap ezerrel meg kedvtelenek voltak ez ilyen.Costa Rica grat nekik,nekem elejétől fogva szimpatikusak úgyhogy még jól is jött ki,hogy Olaszok nem végezték ki őket!:-)
Angolokat viszont kiejtették,az is több mint a semmi^^