Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kivégezve

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Lehet tanultak belõle es most ezért nem akarnak több gólt rúgni, hogy maradjon késõbbre

http://gaborszantai.co.uk/

Jaja, szerintem is kihullanak a gecibe, aztan weed mehet piálni bánatába 😄😄

Nem azért de ez vagy 11-es vagy sárga mûesésért volt.
Shep
Egyébként nem értem miért van úgy oda mindenki a németektõl, mert most nyertek egy láthatóan összeszedetlen portugál csapat ellen? Legutóbb is vágtak vagy 100 gólt a csoportban aztán mikor jött egy komolyabb ellenfél megállt a tudományuk, most sem lesz ez másként, remélem! 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez is egy hulladék meccs. Na majd Nigéria megmutatja mi az igazi foci 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A portugál válogatott pont olyan jól teljesít, mint a magyar gazdaság! 😄
Németek nem jönnek ki második félidõre?

a-a rosszul gondolod kisköcsög
Jim Morrison
Jajj igazítsa már meg a haját 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Effe88
talán még az anyja kedveli
de nem 100%

Gondolom kezdõdik a barátok közt es te nem bírnád ki Magdi anyus nélkul

Jim Morrison
mint focistát rengetegen... mint embert nem tudom 😄 gondolom lényegesen kevesebb ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rendkívül izgalmas ez a meccs is.Ja,hogy már nem is nézem?!-.-
CRonaldot amúgy kedveli valaki ezen a bolygón azokon a kurvakon kívül, akinek ezért fizet?

w77d
jaj haggyad má, ennél egyértelmûbb 11-es nem volt még a VB-k történetében 😉 lerántás aljas módon és kész

Jim Morrison
Szerintem CR helyett kellett volna valaki, én a következõ meccstõl játszatnám csak^^

Effe88
hihetetlen hogy özil milyen kutyaütõ a helyzet kihasználásokban
egy rakás szar
kár hogy reus sérült, bár inkább draxlret játszatnám mint a gülüszemût

egyébként tetszik a csapat lahm vkp király!

Igazad van de az egy sárga a Müllernek.Gyõzzenek a Portugálok de góllal <#eljen> Hiszen ott van a szupersztár CR 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Dehogy volt. 1 kamu 11-es egy kamu kiállítás 😄😄

w77d
Amúgy én mint német szurkoló nagyon nagyon sajnálom azt a pirosat.. ez után majd erre fog hivatkozni minden elvakult ahelyett, hogy elfogadná, hogy sokkal jobb volt az ellenfél.

Mûller meg Bászketszi magaslatokba emelkedõ színész 😄

w77d
ott a pont, Pepe egy faszkalap volt

Jim Morrison
müller színészkedésért, pepe fejelésért.

Jim Morrison
pepe ide vagy oda, müller mindenkit kiakaszt ^^ Már várom troll football mülleres képeit. Pepések már vannak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na neviccelj Ati.Lefejelte az a köcsög.Nemláttad?Ez foci vb b+ nem K1 v ketrecharc

Coral Springs
Csalódás ez a meccs, nem ezt vártam a portugáloktól. Az a Pepe kiállítás meg egy vicc volt, Müller kellett volna lapot kapjon színészkedésért.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jim Morrison

+1amcsi fociban azt szeretem, hogy ott elõszeretettel nézik vissza a felvételeket.

w77d
mert majd ez a gyenge Portugál válogatott? XXD

Teljesen mindegy elterülne-e vagy sem. Amúgy nem a szájba vágásért állították ki Pepe mestert...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ki mondta, hogy nem volt? Csak legalább Müller mûvész úr, ne adta volna elõ, hogy húúú de megfejelték, de aztán hirtelen felgyógyult 😄😄😄 Hiába na szavakkal gyógyítani lehet 😄

w77d
nem is azért járt a piros.. a faszt kell arcoskodni a pályán

támogatom! nem értem ilyen technikával miért nem lehet az ilyen eseteken kielemezni.....

w77d
persze kamu volt.... mindent lehet mondani csak ezt nem. Portugália az elsõ gólt csak magának köszönheti, a másik kettõt meg a Németeknek 😄

Kicsit visszatérve Mullerre: hozzáért Pepe, nem tudjuk mennyire. Ellenben valamit most mar ki kellene találni a színészkedés visszaszorítására. Például utólagosan, több kamera állásból megvizsgálva az adott esetet akkora pénzbüntetéseket kiosztani, amit az adott játékos a vagyonához viszonyítva megérez. Akár százezer vagy millió eurót. Illetve büntetõpontokat kapnának, ami bajnoki vagy nemzetközi meccsektõl való eltiltással járna.

Jim Morrison
nem tudod láttad e, de egy 4 éves nem terül el abban a "szájba vágásban" 😄

Mor3llo
pedig volt kontakt, nem kell itt a dilettánst játszani

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nem mintha meglepne, de a Németeket már nagyobb téttel is merném a 4 közé fogadni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

micsoda megfejelés volt 😄😄😄 Legalább tényleg fejelte volna meg 😄

Elsõ 45 percnek jó volt ez a németektõl. Ha lesz jobb akkor jó úton haladunk.
Pepe meg egy nyomorult. Ancelotti biztos megfenyegette így ott visszafogja magát, de most kijött belõle a szokásos. Szájba vágja aztán megfejeli, és utána csodálkozik...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mor3llo
de ennyire görcsösen? szánalmas volt, hogy a nõi fizimiskával rendelkezõ Coentreao ahelyett, hogy bevágta volna a léc alá, okos kiskutya módjára leakarta passzolni CR-nek

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ez mekkora kamu 11-es volt amúgy 😄

DasIsFuck
mivel ronaldotól várnak eleve mindent így csak rajta áll vagy bukik, hogy most milyen portugál válogatottat látunk.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Shep
De a VB-t megnyerik, mert Imola megjósolta 😊

Shep
Irán - Nigérián jönni fog az elsõ 0-0, ezt most valamiért érzem 😄

DasIsFuck
hiába cr a portugálok nem tudnak túllépni a saját árnyékukon még most sem😄

Shep
Portugáloknak szerintem nem is volt taktikája, Ronaldo teljesen formán kívül, a többiek csak úgy lézengenek a pályán, Nani az akiben látok némi fantáziát de õ meg magában kevés, meg nem is elég pontos.

DasIsFuck
most még nincs is olyan sok "légiós" pedig a kezdõbe😄

amúgy érdemes megnézni, csak azok nem énekelték a himnuszt akik nem épp német gyökerekkel rendelkeznek😄

Shep
Németjeidnek fájront lesz a csoportkör után 😊

DasIsFuck
Azt viszont örömmel látom, hogy boa és khedira azért formába lendült, elég jól szûrnek.
Lahm-ba viszont sajnos benne van a hiba, néhányszor nagyot hibázott a posztján.

Tény, hogy a portugûálok nem tudom mit akartak így kimenni, az látszik, hogy azért a németek sem akarnak annyira támadó parádét rendezni, de a portugálok olyan hülye taktikát tolnak, ami beleviszi õket a késbe (persze engem ez nem zavar😄)