Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát az igazság szerint pirost kellett volna neki adni, mivel a labdával ugyan de megfejelte azt egyik németet 😄

Jim Morrison
tegnap(?) is volt ilyen 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bakkerman
azért az se semmi,hogy Ronaldo telibebaszta az EGY személyes sorfalat szabadrugásnál

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

w77d
sima nigér gyõzelmet tettem 😉

bakkerman
vagy Faragó Ricsi

Mor3llo
Bayern szurkerként nagyot röhögtem 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Na menjél inkább vissza piálni 😄 Vagy mondjad mit teszel 21 órási meccsre? Irán hendi win?

bakkerman
ez a VB eddig nem az ibériai félszigeté 😄DDD két meccs 9 kapott,1 lõtt gól,botrány.

Kikapnak a késõbbi világbajnok hollandoktól 😊)

http://gaborszantai.co.uk/

w77d
azé eléggé ideges lehetsz, ha állandóan ezzel a németek úgyis kizúgnak szöveggel nyugtatod magad 😄

Shep
Akkor hajrá 0-0, vagy Nigéria 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Értettük a lényeget 😄

Shep
Az annyira égõ mikor a szabályokat próbálják magyarázni ,hogy de azért sárga mert a szándék, meg hát hozzá ért, meg ja nem is úgy volt, teljesen kész. Mostani meccsen mikor Mezei elkezdte, hogy hát nem volt les ugyan a felsõ teste elõrébb volt de a bíró nem fújta be. Wáááá, csak néztem ,hogy akkor most mit akar ez már megint?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na ezt jól leírtam 😊

Hát engem tegnap Gundel is lefárasztott a nem volt góljával, mikor élõben is látszott, hogy gól.

Shep
Szerintem most simán benne van, Irán beáll védekezni, Nigéria támad de annyira nem jók ,hogy egy jól felállt védelmet legyûrjenek, ahhoz nem elég jók. Aztán persze lehet itt is lesz 11-es a 10. percben aztán mindennek oda de ha itt nem lesz 0-0 akkor az USA meccsen tutira, ez a két meccs nálam alapból is ilyen x gyanús.

Shep
Ja, amúgy valaki árulja már el miért pont Mezei kolléga lett kiküldve mondjuk bárki helyett? Értem én, hogy sportkommentátor, meg bármit leközvetít, de a focit annyira szarul nyomja ,hogy hihetetlen, mondjuk a többiek sincsenek a toppon, de azok legalább élvezhetõek, Gundel az idióta poénjaival még jó is, de hol van pl. Krézi, vagy legalább egy Matuz?

dave9004
Nigéria viszonylag erõsebb mint Irán. Ha a perzsák levédekezik a meccset, akkor unalmas lesz.
Az se rossz 😄😄

Jim Morrison
+1 :d

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hét lehet az lesz hallod 😄 Túl sok volt eddig a gól a meccseken.....

Shep
Én meg német gyõzelmet de Portugáliának szurkoltam 😄

Shep
0-0 😊

Esti meccsre mit kellene? Nem nagyon ismerem Iránt meg Nigériát se 😄

Mor3llo
én mindkét csapat lõ gólt raktam, eddig minden meccsen ez volt, kivéve a veretes Hondurast
most raktam elsõre ilyet, nyilván nem jött most 😄D

de azért örülök 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Én nem utálkozok over 2,5-öm jött, németek meg úgyis kizúgnak, szal nincs miért bosszankodnom 😄 De ettõl függetlenül kamu 11-es és vicc kiállítás volt 😄

Mor3llo
hehe, utálkozzatok 😊 Der Bomber der Nation 😄

UoNokedli
Nálam a meccs hangulatát a Mezei D. Úr baszta el... Már az olaszoknál is baszta az agyam... Most is mintha végig a németeket nyalta... Igaz 1x még Pirlo is a plályán volt ma szerinte.

Origin: ProXim86 (FIFA15)

Remélem esti meccs jobb lesz.... Bár nem sok jót nézek ki abból se.....

Majd most Nigéria és Ghána mindent visszahoz tippen!!
Effe88
van ami soha nem változikXDXD

Hát azért lehetnél olyan rendes, hogy naponta beírod mit teszel, mint régen. Ha már te nem, legalább a többi fórumozó had kaszáljon 😄

w77d
kussolsz XD

Még mindig lúzerkedel fogadásban? 😄

w77d
én most is indulok piálni a kecybe XXXD

amúgy hogy legyen nektek valami káröröm, a mixen 10,5 overt tettem a szögletekre és 10 lett csak...

Ja, hogy a FIFA, na akkor már nem csodálkozok 😄😄 Dilettánsok gyülekezete 😄

nem a brazilokon múlik, a fifa szabta meg így, minden szarság szabályozva van, még az is pl, hogy a mezek oldalán a lyukacsos szellõzõ rész maximum mekkora felületû lehet
Érdekes, világon máshol angol átírással is le tuják írni ÖZIL stb, Brazílok nem.... 😄

Remélem vágod, hogy ezeknek a speciális karaktereknek (ü,ö) ez az angol átírása. Nincs itt semmi látnivaló, haladjanak tovább 😄

szegény Hublot, miért mindig õt cserélik le?
😊

Ozilnek is Oezil írtak 😄

Mueller? Nem sok itt az E? 😄

Shep
Jól van, fogyogat az szépen 😄 Egyébként tényleg van abban valami ,hogy azo ka csapatok akik az elején sokat lõnek, meg nagyarányú gyõzelmet aratnak azok a késõbbiekben, mikor jobban kellene nem tudnak betalálni.

ez nem direkt volt, csak ha már odapattant, berúgta Müller, nehogy szó érje a ház elejét...
Na már megint ez a tejfeles szájú színmûvész úr 😄😄

Ez totál így van...

Shep
Ja, az lehet, elfogy a kvóta aztán nézhetnek 😄

Igazi mészárszék...

Jókor írtam

http://gaborszantai.co.uk/