Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
És játszott? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Esti meccset 1:0ra vagy 3:2re tippelem az argentinoknak. De nem kizárt a tizenegyespárbaj sem, amivel a németek még lehetnek világbajnokok. 😞)

A medve nem játék.

Lacee86
Hát jah, az összes jó meccs szinte a csoportkörben volt. A Hollandia-Mexikó meg a németek brazil tömése az, ami említésre méltó talán.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Shep
Hány jó meccset is láttunk az egyenes kieséses szakaszban, egyet? Álom VB a javából. Ma két variáció lehetséges, Argentínok kibekkelik 120 percig (esetleg találnak egy gólt és akkor csak 90-ig védekeznek), vagy a németek hamar betalálnak aztán vágnak még 3-4-et és megint lesz egy egyoldalú pocsék meccs. Azt ugyanis nem nagyon tudom elképzelni ,hogy pl 3-2 legyen a vége.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacee86
😄 😄 😄 😄

bakkerman
jó meccs volt a tegnapi,de gyerekek én olyan szinten berugtam,hogy hazaestem,és faternak 1 kérdést tettem fel,mennyi lett a német-argentín meccs,és Suarez jól játszott-e 😄DDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Muki100
Na meg érdemes lenne körülnézni a brazil MB1 házatáján is. Legalább stadionjaik már vannak.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

DasIsFuck
brazilok ráfenéje hasonló mint a miénk, még mindig azt hiszik, hogy õk a világ legjobbjai meg szamba futball és egyebek, holott ez már kb 7-8 éve nem így van.

az elõzõ 2 vb-jükön nem véletlen nem jutottak idáig sem, most is csak azért, mert a kuka ágon mehettek végig és elkerülték a komolyabb/erõsebb európai válogatottakat egészen az elõdöntõig.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Coral Springs
Hát a bíró eldöntötte a meccset, a nyitómeccset most duplán visszakapták a brazilok, a végére már kezdtem megsajnálni õket. Ennek ellenére a hollandok megérdemelték a harmadik helyet, nem szerepeltek rosszul a VB -n.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Lacee86
Egyébként igen. Ha Chile ellen kiesnek, akkor is nagy csalódottság lett volna, persze, de legalább az lett volna, h hát a 11-es lutri, sajnos pechjük volt, nem õk jutottak tovább. Így meg egy enyhén szólva gyászos végük lett. 10-1-es gólkülönbség az uccsó 2 meccsen... <#pardon1>

ja szerencsétlenségünkre pont aznap játszottak a legrosszabbul😞((

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bármennyire is nem szimpi a Holland csapat grat nekik totál megérdemelték a bronzérmet...

igaz a bíró ritka retek volt, ennek ellenére ez a Brazília kurvára szét van csúszva...és hát igen nulláról kell elkezdeniük építkezni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Solten

Saor Alba

DaemoonHunter
Azért érdekes az m1 stúdió, brazilia kikap 7-1 majd 3-0 ra kilátástalan játékkal és jön a szöveg hogy brazíliának hatalmas futball reform kell(szerintem csak egy sokkal jobb edzõ), viszont mikor mi kapunk ki a hollandoktól 8 góllal akkor sajnálatos vereség, benne van a fociban 😄

És egy továbbjutó Kolumbiával talán faxább két meccset láthattunk volna mi is.

Mennyivel jobban jártak volna ha már kiesnek régebben ezek a szerencsétlenek legalább nem égették volna magukat 2 meccsen keresztül
Mi a troll azon te IQ harcos, hogy a holland válogatottban 1 játékos volt, aki 1 percet sem volt a pályán, a harmadik számú kapus. Ezért cserélte be.

TBTPumpa
Ronaldo már nem tud focizni. Meghízott és öreg már. Esélye sem lenne már ezen fiatalokkal szemben. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Krisztiam
Neymar nélkül ez a brazil válogatott egy nagy nulla 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Jim Morrison
Azért vannak ezek a brazilok a vb-n mert rendezok...ha mi rendezzuk mi is igy jarunk 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Muki100
Kapuscsere LOL mekkora troll

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Egy gólt nem tudnak beszenvedni ezek a semmirekellõk.Takarodjanak is de nagyon gyorsan egy perc Brazil focit nem akarok látni
Jim Morrison
Ebbe a brazil keretbe befért volna kaka, ronaldinho es meg ronaldo is..

3. Kapus is jon 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

UUUU
Nos ezért nincs még mindig videóbíró, hogy lehessen csalni.

Breki33
Milyen csapatom? ne légy már hülyébb magadnál........<#falbav><#lama>
Rég nem láttam ilyen rossz játékvezetõi gárdát.
mooo
😄D
TBTPumpa
Ennyire kicseszik a Brazilokkal ez a bíró (diszkrimináció? rasszizmus?), de a FIFA ezt reklámozza: "Say no to racism!" <#idiota>

Csodálkozom a FIFA mentalitásával a döntõt nem egy Fiji-rõl jött bírónak adták.
limperatore
Biztos a brazil unokatesojaval beszelget 😊 meg a testvirekkel

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Na mivan breki ilyenkor hol vagy mikor a csapatod kap egy ajandek tizit, lesgolt lo, es nem kapnak meg a brazilok egy jogos buntetot... 😊
Mocskos bíró remélem agyonverik
TBTPumpa
Valami kibaszott noob.

dave9004
ki ez a bíró?
Ez mûesés? Ez 123szor nagyobb 11-es mint a másik
Shep
Ezek a brazilok úgy játszanak, mint a mieink, kár volt ezeknek eddig eljutni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

4 éve volt asszem argentina-mexiko meccsen, tevez volt az alany
DasIsFuck
Az "álítólagos" les gólnál szerintem rendben van, hogy elengedte az asszisztens, hisz elméletileg ilyen helyzetekbe a támadó focit kellene segíteniük az asszisztenseknek.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nem akarok nagyot mondani, de a 2 bíró hibán kívül 1 holland helyzet volt, meg 1 brazil. X a játék menete alapján, egy erõs 0-0. (bár az igaz hogy ha Silva sárga helyett pirost kap, a játék képe más lett volna)
REALista
Egyértelmûen a jobbak közé tartozott úgyhogy tuti nem a teljesítménye miatt nem játszik...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Norbi1990
Ez igaz, de mégis õ benne láttam egyedül a Brazilok közül, hogy szerezni akar gólt.
Na mindegy.
TBTPumpa
A foci maga színészet.

Ennél hova kell már nagyobb helyzet??Pff
Jim Morrison
Hollandok hagyjak magukat, de az istenert nem tudnak betalalni a brazilok...

Solten
Brazil operett es szineszvalogatott akcioban.

Saor Alba

LasDen
egyszer egy BL meccsen vagy EB-n, nem is tudom már, kirakták az egyértelmû ismétlést, amit nem szabadott volna, és a 11-es ugyanúgy lement. Hatalmas felhördülés volt meg minden, FIFA részérõl is.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Akkor én kérek elnézést
Hát benne volt rendesen az 1-7-ben mert ment ugyan sokat elõre, de hátul nem volt ott, ahol kellett volna neki. Ilyen verés után kell pár csere.
desigo
komoly lenne kiraknák a stadion kivetiõire is az ismétléseket.
TBTPumpa
29. perc:
0 : 5 Németország

26. perc:
0 : 4 Németország

24. perc
0 : 3 Németország

Szóval ilyenkor már 5-0 volt! <#idiota>