9
  • hangulati
    #9
    a kep cime: "partalalas utan". a foto a ffi szereplot abrazolja buszke edesanyja tarsasagaban, kozvetlenul "utana". a ferfi sejtelmesen tavolbanezo tekintete, es szuleje gyoztes felmosolya is tanuskodik a tarskereso szolgalatok hatekonysagarol.
  • Amergin
    #8
    Nyugtassatok meg: az illusztrációs képen a nő a hapsinak az anyja, ugye?
  • vg
    #7
    Kell a fenének két gyerek, és egy online társkeresős csaj... (már bocs)
  • tacsaby
    #6
    Igaza van Garfieldnek. A netes társkereső mindössze egy plusz lehetőség az ismerkedésre. A többi rajtunk múlik. Én is egy társkereső oldalon találtam rá életem párjára 8 évvel ezelőtt. Azóta már van két gyermekünk. Tehát működhet! Nekem akkor nem nagyon volt más lehetőségem a pártalálásra. Utáltam a diszkót, a környezetemben nem volt más ismerkedésre alkalmas normális hely vagy alkalom, az utcán leszólítás meg nem volt az én stílusom, és az ismerősi körömben sem voltak facér csajok. Azóta 3 jó barátom is web-es társkeresővel találta meg a párját és mindannyian jó házasságban élnek azóta. Szerintem nem kell lebecsülni a társkereső oldalakat, mert pozitív példa is van bőven.
  • Balumann
    #5
    Valóságba könnyebb jó partnert találni, hiszen a legtöbb mindent a viselkedése meg a kinézete árul el egy emberről, persze nehéz megtalálni a megfelelő alkalmat olyankor is (előnyben az aki nagyon tud dumálni, meg jól is néz ki). Persze neten is meg lehet találni az ideálist, azért nagyobb százalékban nem csak online életet élnek azok sem akik fönntvannak, habár az esély főleg idősebb korba több egy ilyen társkereső oldalon talán.
  • Garfield
    #4
    A net a társkeresésben ugyanaz, mint az utca, a munkahely, egy buli, stb., azaz nem más, mint x+1. lehetőség arra, hogy két ember találkozzon. Ha pedig megismerkednek, akkor ugyanúgy az offline világban folytatják, mintha egy buliban találkoztak volna.

    El kéne gondolkodni, hogy ha a neten csak egyéjszakás kettyintések jöttek össze neked, akkor lehet, hogy a hiba a te készülékedben van.
  • djw
    #3
    ha neked csak egyéjszakás konnektálások jöttek össze, akkor valószínű csak olyat kerestél. Aki mást keres, mást talál.
  • Szefmester
    #2
    Párom mayvipen ismtertem egy lehetséges ismerősön át akivel jó ha 5x beszéltem, és bejelölt.. Azóta meg eltelt 2 év és már az összeköltözést fontolgatjuk.

    Tudom persze nagyon jól hogy nem ez az alap.. :D De nekem bejött :)
  • Zoliz
    #1
    Hú milyen izgalmas is lehet ha egy nő megosztja velünk az életét :) Csupa móka kaczagás a női agyműködés.. A párkeresők leginkább csak egyéjszakás konnektálásra jók, a komoly kapcsolatok nem ott születnek, hanem az iskolában, munkahelyen, barátok között, utcán, buliban... nem az online piacon.