16
-
#16 Ami helyette van az pedig már a sokadik amerikai halandzsa... Nem lehet egy kis változatosság?????? -
#15 Már csak Semir meg a két járőr van a régiek közül. -
#14 Régen én is sokat néztem, de egy idő utána már lassan az össze szereplőt lecserélték és a történet is egyre kiszámíthatóbb lett ami így a minőség romlást eredményezett. Szóval nem is baj, hogy már az ezredik ismétlést nem fogják leadni újból. Csak az a baj, hogy nem hiszem, hogy komolyabb programot adnának majd helyette :( -
#13 Mostanába én is csak ritkán néztem pedig szerettem. régen. -
#12 Végre vége!! már annyira untam. Esküszöm hogy még az ismétlést is sokkal szívesebben nézem. A mostani részek már szánalmasak voltak. -
#11 Mert az új részeket már leadták, ismétlés megy. Bár elég fura Tom-ot újra látni. -
Throme #10 Na ja,
- volt VB (ahogy írta valaki...)
- az rtl oldalán jó pár rész megnézhető (ha lemaradna valaki róla)
- kicsit össze-vissza adják a részeket (ismételnek), mert egyszer meghal az egyik nyomozó és 2-3 hét múlva megint feltűnik .....
És marha sok embert megkérdeznek :), ha igaz ez az 1000 körüli megkérdezett háztartások száma.... -
#9 Nem igaz, mert:
"A mérésben részt vevő háztartások számát 2009-től 1040-re növeltük." -
ldavid #8 nemigaz mer' 2000 fölött :) -
CaptainRumi #7 Hát nem tudom, én nem néztem, ezért nem is alkotok kerek véleményt róla, DE a bemutatók alapján az utóbbi időkben mindig bugyuta amcsi akciófilm koppintás jött át. -
bippo #6 Lehet, hogy nem lesz már többé Cobra 11, de Vass Gábor majd életben tartja, ahogy a másik Cobra 11-es fórumot is :) -
winnie #5 7-től? -
#4 A másik meg az hogy ha jól tudom az új részeket már leadták , ismételnek. -
zedow #3 VB volt, HELLO!!! -
#2 1040 háztartást mérnek. A 3.600.000-ból! Ez alapján aztán lehet azt mondani, hogy milliók nézték... -
#1 Szerintem nem meglepő a dolog. MÁr szinte BK jellegű csak kicsit nagyobb költségvetésű.