Leáldoztak a Cobra 11 napjai?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mark98
Ami helyette van az pedig már a sokadik amerikai halandzsa... Nem lehet egy kis változatosság??????

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

Airbus A380
Már csak Semir meg a két járõr van a régiek közül.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

CaptainJack
Régen én is sokat néztem, de egy idõ utána már lassan az össze szereplõt lecserélték és a történet is egyre kiszámíthatóbb lett ami így a minõség romlást eredményezett. Szóval nem is baj, hogy már az ezredik ismétlést nem fogják leadni újból. Csak az a baj, hogy nem hiszem, hogy komolyabb programot adnának majd helyette 😞

Airbus A380
Mostanába én is csak ritkán néztem pedig szerettem. régen.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

analfa
Végre vége!! már annyira untam. Esküszöm hogy még az ismétlést is sokkal szívesebben nézem. A mostani részek már szánalmasak voltak.

Airbus A380
Mert az új részeket már leadták, ismétlés megy. Bár elég fura Tom-ot újra látni.

Na ja,
- volt VB (ahogy írta valaki...)
- az rtl oldalán jó pár rész megnézhetõ (ha lemaradna valaki róla)
- kicsit össze-vissza adják a részeket (ismételnek), mert egyszer meghal az egyik nyomozó és 2-3 hét múlva megint feltûnik .....

És marha sok embert megkérdeznek 😊, ha igaz ez az 1000 körüli megkérdezett háztartások száma....

Csakezmaradt
Nem igaz, mert:
"A mérésben részt vevõ háztartások számát 2009-tõl 1040-re növeltük."

nemigaz mer' 2000 fölött 😊
Hát nem tudom, én nem néztem, ezért nem is alkotok kerek véleményt róla, DE a bemutatók alapján az utóbbi idõkben mindig bugyuta amcsi akciófilm koppintás jött át.
Lehet, hogy nem lesz már többé Cobra 11, de Vass Gábor majd életben tartja, ahogy a másik Cobra 11-es fórumot is 😊
7-tõl?
Airbus A380
A másik meg az hogy ha jól tudom az új részeket már leadták , ismételnek.

VB volt, HELLO!!!

Csakezmaradt
1040 háztartást mérnek. A 3.600.000-ból! Ez alapján aztán lehet azt mondani, hogy milliók nézték...

Victor1103
Szerintem nem meglepõ a dolog. MÁr szinte BK jellegû csak kicsit nagyobb költségvetésû.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2