16
  • Mark98
    Ami helyette van az pedig már a sokadik amerikai halandzsa... Nem lehet egy kis változatosság??????
  • Airbus A380
    Már csak Semir meg a két járőr van a régiek közül.
  • CaptainJack
    Régen én is sokat néztem, de egy idő utána már lassan az össze szereplőt lecserélték és a történet is egyre kiszámíthatóbb lett ami így a minőség romlást eredményezett. Szóval nem is baj, hogy már az ezredik ismétlést nem fogják leadni újból. Csak az a baj, hogy nem hiszem, hogy komolyabb programot adnának majd helyette :(
  • Airbus A380
    Mostanába én is csak ritkán néztem pedig szerettem. régen.
  • analfa
    Végre vége!! már annyira untam. Esküszöm hogy még az ismétlést is sokkal szívesebben nézem. A mostani részek már szánalmasak voltak.
  • Airbus A380
    Mert az új részeket már leadták, ismétlés megy. Bár elég fura Tom-ot újra látni.
  • Throme
    Na ja,
    - volt VB (ahogy írta valaki...)
    - az rtl oldalán jó pár rész megnézhető (ha lemaradna valaki róla)
    - kicsit össze-vissza adják a részeket (ismételnek), mert egyszer meghal az egyik nyomozó és 2-3 hét múlva megint feltűnik .....

És marha sok embert megkérdeznek :), ha igaz ez az 1000 körüli megkérdezett háztartások száma....
  • Csakezmaradt
    Nem igaz, mert:
    "A mérésben részt vevő háztartások számát 2009-től 1040-re növeltük."
  • ldavid
    nemigaz mer' 2000 fölött :)
  • CaptainRumi
    Hát nem tudom, én nem néztem, ezért nem is alkotok kerek véleményt róla, DE a bemutatók alapján az utóbbi időkben mindig bugyuta amcsi akciófilm koppintás jött át.
  • bippo
    Lehet, hogy nem lesz már többé Cobra 11, de Vass Gábor majd életben tartja, ahogy a másik Cobra 11-es fórumot is :)
  • winnie
    7-től?
  • Airbus A380
    A másik meg az hogy ha jól tudom az új részeket már leadták , ismételnek.
  • zedow
    VB volt, HELLO!!!
  • Csakezmaradt
    1040 háztartást mérnek. A 3.600.000-ból! Ez alapján aztán lehet azt mondani, hogy milliók nézték...
  • Victor1103
    Szerintem nem meglepő a dolog. MÁr szinte BK jellegű csak kicsit nagyobb költségvetésű.