Utolsóként frissítene konzolt a Sony

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem dicsekvésnek szántam.
Én láttam már másokat.. Ezért van a PS2 mellett egy ds 😊 Viszont a többi csak porfogó lenne.. Amúgy meg igaza van a Sonynak teljesen felesleges lenne kiadni egy új gépet.. a jelenlegit kell optimalizálni. Csökkenteni az elõállítási költségeket, közben a játékok elkezdik egyre jobban kihasználni a gépet. És majd ha elérik hogy az átlag jó játék a gép80%át már kihasználja minimum akkor elkezdeni tervezni az utódot.
és ezzel dicsekszel mikor még semmi mást sem láttál? 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Julius Caesar
Ott a pont <#taps>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Nekem eddig csak Sony termékeim voltak vannak és teljesen meg vagyok velük elégedve.
IMYke2.0.0.0
X-BoX 640 legyen... 640 (kb) mindenre elég...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Ez a leghülyébb taktika, bár fejlesztési költséget és piackutatást tán lehet vele spórolni. Ássa ki más a forró gesztenyét.

(not)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Julius Caesar
Szerintem hagyják ki a ps4-et és legyen a következõ a ps5. Csak hogy a számozással akkora konfúziót keltsünk, amekkorát csak lehet.

Ja és a köv xbox se 720 legyen hanem xbox 3. Vagy xbox 540 vagy xbok kettõ és fél.

<#idiota>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Remek! Újabb japán szar, amire nem pocsékolok pénzt!<#idiota>
ilyen 3 év és lesz ps4