26
  • analfa
    Nekem sokkal jobba tetszene hogyha inkább 1-2 nap reklámmentességre köteleznék őket. mert ezek a *va sötétítéssel csak a néző szív. mert mindig akkorra rakják be mikor az ember által várt film jönne... és akkor meg bámulhatja a fekete dobozt. Oszt jóécakát
  • chuky123
    Naja nagy baromság ez a fekete képernyő. Lehetne a csatornákat pénzbüntetésre is ítélni.
  • pbanfa
    Igazából, ha a szolgáltatók tényleg szolgáltatóknak éreznék magukat, akkor ők tennének lépéseket ez ügyben. Pár éve, amikor volt egy ilyen nagy hullám, hogy az RTL műsoridejének nagy részét a fekete show töltötte ki, akkor írtam az ORTT-nek, aki gyarkolatilag elküldött anyámba, hogy ez a törvény, őket nem érdekli, hogy nekem ez nem tetszik.
  • darXideR
    Egye fene, lehet, hogy a helyükben én is méltatlankodnék.
  • bippo
    Ja, persze, ingyen is fogható. (én is így nézem)
    De aki kábelen kapja csomagban, az joggal várhatja el, hogy műsor is legyen rajta... Ergó tényleg a néző károsul.
  • darXideR
    Nem értek ehhez, de nem hinném, hogy a kötelező műsorszünet miatt nőne a reklámok aránya. Mivel nagyon ritkán nézek tévét, engem különösebben nem érint a sötétités, csak azt próbáltam hangsúlyozni, hogy az rtl klub ingyenes, nem szükséges hozzá előfizetés. Bejön az bárhol, anélkül, hogy fizetni kellene érte szóval anyagi kár nem éri a nézőt.
  • bippo
    Hát ha tényleg úgy csinálja, hogy műsort sötétít, de utána bepótolja az elmaradt reklámmennyiséget, akkor bizony tényleg a nézőt károsítja meg a csatorna. Mert ha pénzben nem is, de a reklámok nézésével a néző lerója kötelezettségét, hogy ingyen kaphassa a műsort is.
    (de gondolom ez alapból nincs így, biztos kellően szabályozva van, hogy ilyenkor ugyanannyi maradjon a reklámok aránya, stb. Így max. tényleg csak a műsor kihagyása az, ami a néző oldaláról nem szerencsés.)
  • darXideR
    winnie az imént mondta, hogy ingyenes. tehát ha fogsz egy drótot bedugod a tévébe, majd a drót végét kiakasztod az ablakba, ugyanúgy fogod tudni nézni az rtl klubot, szolgáltató nélkül is.
  • pbanfa
    De a szolgáltatódnak fizetsz azért, hogy nézhesd! Már, ha van mit...
  • winnie
    az rtl klub ingyenes, nem kell fizetni érte.
  • pbanfa
    Ez az elsötétítés szerintem a nézőket bünteti inkább, nem a csatornát. A csatorna a reklámokat akkor is leadja, viszont az ORTT engem, mint nézőt károsít azzal,hogy nem élvezhetem azt a szolgáltatást, amiért fizetek, kvázi az ORTT meglop.
    Az lenne az igazi büntetés, ha ilyen esetben az ORTT azt szabná ki a csatornára, hogy mondjuk 12 órán keresztül nem sugározhat reklámokat. Így én, előfizető megkapnám azt a szolgáltatást, amiért fizetek a csatorna meg valóban bűnhődne.
  • bippo
    Hát ha valaki úgy nézi esténként a tévét(gondolom sokan vannak így), hogy este8=bk, akkor nem fogja minden nap megnézni a műsorújságot, hogy 'Na, ma sötétítés miatt előrébb rakták-e.'. Ergo ha előrébb hozzák (nem későbbre), akkor a fele néző lemarad, mert 8kor bekapcsolja a tévét, és akkor már mindegy. Ezért simán megzavarja a nézettségét az adott epizódnak. Nem agyi szint meg gyökérség kérdése.
    (más kérdés, hogy egyáltalán a BK nézése és az agyi szint között milyen összefüggések vannak :))

A BK pont nem az a műsor, amit napokkal előre kinézel az újságból, várod előre, és akkor majd szépen megnézed. Tehát ha elrakják, zavart okoz.
  • Maniello
    Tenyleg ennyi gyoker van ebben az orszagban? Nem ugy kell venni ezt a cikket, mint "erdekes tenyek az ORTT buntetesi modszereirol", hnem arrol kapunk kepet, h egy ilyen fennakadas miatti idopontvaltoztatas meg a legnagyobb BK fanok kozott is mekkora "kaosz" keletkezett...

Mondjuk, amilyen agyi szintet kepvisel a sorozat, megertem, h a rajongoknak nehezere esik felfogni/kiszamolni, h kivetelesen mikor kell leulni a doboz ele xD
  • WinG
    nem tisztem védeni Viktort, de ez a cikk teljesen jó, az "alacsony költségvetésű produkció"-n felröhögtem :d
  • stng
    csatornák (18-49: főműsoridő):
    1. m1: 21,9%
    2. RTL: 20,2%
    3. TV2: 18,7%
  • Kindred Blades
    Egyetértek, ez egy remek kis cikk volt, nem is lenne hátrány talán egy-két ilyen üde színfolttal feldobni a palettát.
  • darXideR
    Szerintem teljesen jó cikk volt, részemről a humorra sincs panasz.
  • Victor1103
    Én is néztem a legutóbbi sötét képernyőt. Volt benne minden ami kell. Dráma, humor, kaland, akció csak oda kellett képzelni:P
  • bigjoe
    Öreg nem akarok személyeskedni, de vagy eszed nincs vagy a humorérzék teljes hiányában "szenvedsz".
  • Zombee
    Volt 41061 ilyen barom :). Amúgy kivételesen jópofa megfogalmazású cikk :).
  • Mentoloshurkaka
    Egyáltalán ki az a hülye, aki a sötét képernyőt nézi?
  • FefeeX
    Mi ez az elsötétítés meg nézettség, meg blabla? Az embernek csak távolról van fogalma, miről van szó, a cím úgy szar ahogy van, ez már az "újságírás" legalja; kedves Viktor, innen már nincs lejjebb, nyugtasson a gondolat, hogy legrosszabb esetben is max szinten tartod magad...
  • morden
    Hümm egy cikk a sötét képernyőről, zseniális
  • Carbine
    Nem mintha az elsötétített képernyő és a Barátok közt lenne különbség. Legfeljebb annyi, hogy a Barátok közt-nél van reklám.
  • zedow
    na az ilyen hülyeségek és a karikák miatt nézek inkább német adókat, azok meg ingyen is vannak