5
  • Narxis
    #5
    Tvzzetek.
  • Penge4
    #4
    "Egy alacsony internet elterjedtséggel rendelkező országban (mint amilyen Kína, Oroszország vagy India) az internetezők között arányaiban jóval több az olyan felhasználó, aki munkavégzésre is használja a világhálót így értelemszerűen több időt tölt el online, mint tévénézéssel."

    Aha... Még véletlenül sem a fejlettebb európai országokra jellemző ez inkább...
    Egész egyszerűen két okból van így. Az egyik, hogy minél "fejlettebb" egy ország, átlagban annál vastagabb az emberek szájában lévő, MÉDIA feliratú f@sz, a másik oka pedig a technológiai szakadék. Míg a németeknél volt először, az USA-ban is már a 30-as években volt tévé, nálunk csak 1957-ben. És csak a rendszerváltás után terjedtek el a hulladék kereskedelmi csatornák és az egyre szaporodó reklámok, amivel az USA-ban már a kezdetektől fogva kondicionálják az embereket.

    Meg különben is sarkított a teszt. Csak az van benne, hogy mennyit tévézik. Azt nem, hogy mit. Mert nem mindegy, hogy néha megnéz 1-2 filmet valahol, meg pár tudományos műsort Spektrumon, NatGeo-n, vagy éppen Maónika Show-t, Győzikét meg Eszmeraldát néz.
  • birdo #3
    Vajon akkor hol tartanánk, ha csak a szabadidőt nézték...mérték volna föl ??
    Oké...nem a foci vb alatt ))
    Nem nézek tv-t.....legalábbis élőben )
  • mynameisbence
    #2
    Amennyi sz@r megy a tv-be nem is csodálkozok
  • Dluinet
    #1
    Nem nézek TV-t már vagy öt éve.
    Mr. Teufel: Mennyibe került a kísérlet? Safranek: Ahúhú! He-he! Öö, semmi, semmi, ö, tíz, nyolc, e, hú, he-he, másfélmillió. Mr. Teufel: Jöjjön közelebb Safranek.