Új királya van az animációs filmeknek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Túl gyerekes.
Ázsiai kislány mondjuk aranyos volt. xD

https://twitter.com/foodlfg

Én meg 30, és az én érdeklõdésemet is felkeltette. Sírjak is, hogy milyen szánalmas vagyok vagy csak simán sz*rjam le a fikázókat?!
IMYke2.0.0.0
De legalább ír(hat). Nem mindegy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja, viszont az a "-nek" nem kell oda, simán csak "elnöke". Viktorunk képtelen egy hibátlan cikket megírni... <#wilting>
Attól, hogy neked nem tettszik még nem kell kritizálni a többieket. Én például 21 évesen is elmegyek majd megnézni! Szóval csitt!<#mf1>

www.adamexdesign.hu

"Fogalomzavar. Nem ennek az újonnan alapított cégnek az egykori elnöke, hanem a Fox Animation egykori elnöke. Nagy különbség."

Akkor olvasd el még egyszer, és megérted, miért írtam azt amit...( ...cég, a Fox... )
Rekkentõ gagyi. Aki erre a filmre elmegy azt ezen bemutató alapján azt csak szánni lehet.
lsd. Jégkorszak. Ott is mindenki zabálta a kis Scrat-et.
Itt is aranyosak a kis sárgaságok.
(Amúgy a grafika engem a meatball-os rajzfilmre emlékeztet nagyon.)
így kell eladni egy filmet. nem a sztori a lényeg, nem a fõszereplõe, hanem a vicces mellékszereplõkre, a sárgaságokra kell koncentrálni a marketinget és máris rohan boldog-boldogtalan. csillagos ötös reklámból.
Fogalomzavar. Nem ennek az újonnan alapított cégnek az egykori elnöke, hanem a Fox Animation egykori elnöke. Nagy különbség.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Tetszik<#nyes>
Még a Rango lesz ilyen jó!

www.adamexdesign.hu

"A nemrég alapított animációs cég a Fox Animation egykori elnökének, Chris Meledandri nevéhez fûzõdik."

Nemrég alapított, de már van "volt" elnök....<#wow2>