12
-
FoodLFG #12 Túl gyerekes.
Ázsiai kislány mondjuk aranyos volt. xD -
bippo #11 Én meg 30, és az én érdeklődésemet is felkeltette. Sírjak is, hogy milyen szánalmas vagyok vagy csak simán sz*rjam le a fikázókat?! -
#10 De legalább ír(hat). Nem mindegy.
-
corrector #9 Ja, viszont az a "-nek" nem kell oda, simán csak "elnöke". Viktorunk képtelen egy hibátlan cikket megírni... -
ADAMEX9 #8 Attól, hogy neked nem tettszik még nem kell kritizálni a többieket. Én például 21 évesen is elmegyek majd megnézni! Szóval csitt! -
smaszi #7 "Fogalomzavar. Nem ennek az újonnan alapított cégnek az egykori elnöke, hanem a Fox Animation egykori elnöke. Nagy különbség."
Akkor olvasd el még egyszer, és megérted, miért írtam azt amit...( ...cég, a Fox... ) -
fozerl #6 Rekkentő gagyi. Aki erre a filmre elmegy azt ezen bemutató alapján azt csak szánni lehet. -
bippo #5 lsd. Jégkorszak. Ott is mindenki zabálta a kis Scrat-et.
Itt is aranyosak a kis sárgaságok.
(Amúgy a grafika engem a meatball-os rajzfilmre emlékeztet nagyon.) -
winnie #4 így kell eladni egy filmet. nem a sztori a lényeg, nem a főszereplőe, hanem a vicces mellékszereplőkre, a sárgaságokra kell koncentrálni a marketinget és máris rohan boldog-boldogtalan. csillagos ötös reklámból. -
hawkie22 #3 Fogalomzavar. Nem ennek az újonnan alapított cégnek az egykori elnöke, hanem a Fox Animation egykori elnöke. Nagy különbség. -
ADAMEX9 #2 Tetszik
Még a Rango lesz ilyen jó! -
smaszi #1 "A nemrég alapított animációs cég a Fox Animation egykori elnökének, Chris Meledandri nevéhez fűződik."
Nemrég alapított, de már van "volt" elnök....