Augusztusban jön a Victoria II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
4 osztálytársammal szeretnénk multizni mindannyian crackeltel. Lehetséges? És ha igen hogy?
4 osztálytársammal szeretnénk multizni mindannyian crackeltel. Lehetséges? És ha igen hogy?
Az SPVII az melyik játék is egész pontosan? Köszi.
huh, paradox játékok esetében el kell felejteni mindent amit a "stratégiai" játékokról tudsz. Nincs egység menedzsment. Választasz egy országot (bármelyiket a világon) és irányítod. Hadosztályok vannak, amiket ipari kapacitásból nyersanyagból és lakosságból "állítasz elõ". Itt olyan a világháborúkból ismert kifejezések kapnak szerepet mint anyagháború, harc a utolsó emberig, felperzselt föld. A törvényhozásról meg ne is beszéljünk, minden benne van ami létezik és minden kihat mindenre, pl, ha fejleszted a lakosság írástudását, akkor gyorsabban jönnek a tech-ek, cserébe nõ az öntudat, az igények szociális hálóra, demokráciára, szabad vallásgyakorlásra, ilyesmi :-)
Ha meg szereted az egység menedzsmentet, de kellõen õrült vagy akkor meg SPVII, ott pl hiába irányítasz tankokat meg gyalogosokat, nincs HP, egy lövedék vagy jó szögben kapja el a páncélt és áthatol vagy lepattan, pl: 5 rövidcsövû PZIII néz farkasszemet 1 db KV2-essel, nos good luck, esély nincs hogy átvidd a páncélját, max 20-30 m-rõl egy jól irányzott lánctalp lövés.
Ha meg szereted az egység menedzsmentet, de kellõen õrült vagy akkor meg SPVII, ott pl hiába irányítasz tankokat meg gyalogosokat, nincs HP, egy lövedék vagy jó szögben kapja el a páncélt és áthatol vagy lepattan, pl: 5 rövidcsövû PZIII néz farkasszemet 1 db KV2-essel, nos good luck, esély nincs hogy átvidd a páncélját, max 20-30 m-rõl egy jól irányzott lánctalp lövés.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ezek RTS-ek vagy -is realtime-osok vagy korokre osztottak (?), mert az elobbi nagyon bejovos nekem! 😊
Csak regota nem hallottam jo stratega jatekrol.. az Age of 2 es a Caesar 3 voltak eddig a kedvenceim, tervben van egy Anno resz is, csak a laptop keves lesz kb..
Csak regota nem hallottam jo stratega jatekrol.. az Age of 2 es a Caesar 3 voltak eddig a kedvenceim, tervben van egy Anno resz is, csak a laptop keves lesz kb..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
EU és HOI a legjobb stratégiák, remélem ebben sem kell csalódni.
For the greater good
én is szerettem, bájos kis taktikai játék volt, de a paradox játékokat nem szabad összehasonlítani a többi "stratégiai" játékkal, ahogy a steel panthert sem a taktikai játékkal.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én amióta játszottam SPVII-el, Viktoriával, HOI-val, azóta rá se tudok nézni a sikertermékekre.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én amióta játszottam SPVII-el, Viktoriával, HOI-val, azóta rá se tudok nézni a sikertermékekre.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Hát Imperium Galactica 2 mindörökké, ha komplikáltabb stratégiáról van szó. De ez is nagyon tetszik így a bemutató és a leírás alapján. Várom, hogy megjelenjen.
SG Team: Számoljatok be ahogy van valami dátum. Köszi! 😊
SG Team: Számoljatok be ahogy van valami dátum. Köszi! 😊