8
  • KissCsabi
    #8
    Sziasztok!
    4 osztálytársammal szeretnénk multizni mindannyian crackeltel. Lehetséges? És ha igen hogy?
  • SnowF
    #7
    Az SPVII az melyik játék is egész pontosan? Köszi.
  • Julius Caesar
    #6
    Caesar is jó volt. Meg most empire at wart nyüstölöm.
  • Renegade
    #5
    huh, paradox játékok esetében el kell felejteni mindent amit a "stratégiai" játékokról tudsz. Nincs egység menedzsment. Választasz egy országot (bármelyiket a világon) és irányítod. Hadosztályok vannak, amiket ipari kapacitásból nyersanyagból és lakosságból "állítasz elő". Itt olyan a világháborúkból ismert kifejezések kapnak szerepet mint anyagháború, harc a utolsó emberig, felperzselt föld. A törvényhozásról meg ne is beszéljünk, minden benne van ami létezik és minden kihat mindenre, pl, ha fejleszted a lakosság írástudását, akkor gyorsabban jönnek a tech-ek, cserébe nő az öntudat, az igények szociális hálóra, demokráciára, szabad vallásgyakorlásra, ilyesmi :-)

    Ha meg szereted az egység menedzsmentet, de kellően őrült vagy akkor meg SPVII, ott pl hiába irányítasz tankokat meg gyalogosokat, nincs HP, egy lövedék vagy jó szögben kapja el a páncélt és áthatol vagy lepattan, pl: 5 rövidcsövű PZIII néz farkasszemet 1 db KV2-essel, nos good luck, esély nincs hogy átvidd a páncélját, max 20-30 m-ről egy jól irányzott lánctalp lövés.
  • Tetsuo
    #4
    Ezek RTS-ek vagy -is realtime-osok vagy korokre osztottak (?), mert az elobbi nagyon bejovos nekem! :)
    Csak regota nem hallottam jo stratega jatekrol.. az Age of 2 es a Caesar 3 voltak eddig a kedvenceim, tervben van egy Anno resz is, csak a laptop keves lesz kb..
  • Paddy
    #3
    EU és HOI a legjobb stratégiák, remélem ebben sem kell csalódni.
  • Renegade
    #2
    én is szerettem, bájos kis taktikai játék volt, de a paradox játékokat nem szabad összehasonlítani a többi "stratégiai" játékkal, ahogy a steel panthert sem a taktikai játékkal.
    Nem tudom, ki hogy van vele, de én amióta játszottam SPVII-el, Viktoriával, HOI-val, azóta rá se tudok nézni a sikertermékekre.
  • liberty2
    #1
    Hát Imperium Galactica 2 mindörökké, ha komplikáltabb stratégiáról van szó. De ez is nagyon tetszik így a bemutató és a leírás alapján. Várom, hogy megjelenjen.

    SG Team: Számoljatok be ahogy van valami dátum. Köszi! :)