8
 • KissCsabi
  #8
  Sziasztok!
  4 osztálytársammal szeretnénk multizni mindannyian crackeltel. Lehetséges? És ha igen hogy?
 • SnowF
  #7
  Az SPVII az melyik játék is egész pontosan? Köszi.
 • Julius Caesar
  #6
  Caesar is jó volt. Meg most empire at wart nyüstölöm.
 • Renegade
  #5
  huh, paradox játékok esetében el kell felejteni mindent amit a "stratégiai" játékokról tudsz. Nincs egység menedzsment. Választasz egy országot (bármelyiket a világon) és irányítod. Hadosztályok vannak, amiket ipari kapacitásból nyersanyagból és lakosságból "állítasz elő". Itt olyan a világháborúkból ismert kifejezések kapnak szerepet mint anyagháború, harc a utolsó emberig, felperzselt föld. A törvényhozásról meg ne is beszéljünk, minden benne van ami létezik és minden kihat mindenre, pl, ha fejleszted a lakosság írástudását, akkor gyorsabban jönnek a tech-ek, cserébe nő az öntudat, az igények szociális hálóra, demokráciára, szabad vallásgyakorlásra, ilyesmi :-)

  Ha meg szereted az egység menedzsmentet, de kellően őrült vagy akkor meg SPVII, ott pl hiába irányítasz tankokat meg gyalogosokat, nincs HP, egy lövedék vagy jó szögben kapja el a páncélt és áthatol vagy lepattan, pl: 5 rövidcsövű PZIII néz farkasszemet 1 db KV2-essel, nos good luck, esély nincs hogy átvidd a páncélját, max 20-30 m-ről egy jól irányzott lánctalp lövés.
 • Tetsuo
  #4
  Ezek RTS-ek vagy -is realtime-osok vagy korokre osztottak (?), mert az elobbi nagyon bejovos nekem! :)
  Csak regota nem hallottam jo stratega jatekrol.. az Age of 2 es a Caesar 3 voltak eddig a kedvenceim, tervben van egy Anno resz is, csak a laptop keves lesz kb..
 • Paddy
  #3
  EU és HOI a legjobb stratégiák, remélem ebben sem kell csalódni.
 • Renegade
  #2
  én is szerettem, bájos kis taktikai játék volt, de a paradox játékokat nem szabad összehasonlítani a többi "stratégiai" játékkal, ahogy a steel panthert sem a taktikai játékkal.
  Nem tudom, ki hogy van vele, de én amióta játszottam SPVII-el, Viktoriával, HOI-val, azóta rá se tudok nézni a sikertermékekre.
 • liberty2
  #1
  Hát Imperium Galactica 2 mindörökké, ha komplikáltabb stratégiáról van szó. De ez is nagyon tetszik így a bemutató és a leírás alapján. Várom, hogy megjelenjen.

  SG Team: Számoljatok be ahogy van valami dátum. Köszi! :)