12
-
Silenzio #12 Asteroids. De fos. És mi marad a brandből? A név. Jó név-e egy minden bizonnyal akciódúsnak szánt sci-finek? Nem. Remek. Éljen holivúúúd. -
scagnetti #11 Fúúúú... bazzeg, magamtól ki sem találtam volna!
Neked mindenbe/mindenkibe bele kell kötnöd?
Szánalmas vagy! -
kalapos01 #10 Kérd számon a produceren, aki nyilatkozott, vagy a külföldi lapokon, akik megírták. Neked nem hírérték, hogy Bay nem rendez tbb TF-t? -
Bhalage #9 sztem azt aki kiejti a reboot szot filmekkel kapcsolatban a dunaba kene loni az orszaghaz elott.
sot gondolatrendorseg kellene es aki ilyenre gondol azokat is likvidalni kene... -
Okisz #8 mert pl. engem érdekel, IQ-fighter.. -
hitman08 #7 Ilyen otrombán nulla hírértékkel bíró cikket! El se készült a hármas rész, máris reboot-ot kárognak. Kit érdekel? Még ha szükségét is éreznék, nem hinném, hogy akár 5 éven belül megvalósulna mindez. Akkor minek a cikk? -
winnie #6 "annak a játéknak nincs is története, "
írnak hozzá. -
scagnetti #5 "Asteroids adaptációján kezd el dolgozni, mely mögé hatalmas mitológiát terveznek építeni. "
Mitológiát??? Muhahahaha..... annak a játéknak nincs is története, úgyhogy már az ötletért is kár. Ennyi erővel jöhetne Pong, Pacman, Space Invaders( bár ebből még talán) és társai. -
winnie #4 jó, ez igaz:) de biztosan érdekel másokat. -
Wolfman017 #3 De minek kellene egyáltalán 4. rész? Még 3-ra sincs szükség. -
winnie #2 azt azért ne várd el, hogy 3-4 rész után is ugyanaz a gárda csináljon egy filmet. nem hiszem, hogy valakit is érdekelne az, hogy élete végéig ugyanazt rendezze, ugyanazt játssza. -
xido #1 na most már tényleg apjuk faszát szopogassák,hátha őket is rebootolja a Teremtő és kevésbé marhákat szül helyettük az anyjuk