Szekeres Viktor

Reboot lehet a Transformers 4

Várhatóan a harmadik Transformers-mozifilm lesz a producerek és a rendező utolsó barangolása a robotok univerzumába, de ez nem jelenti még a franchise végét, hiszen azt bármikor rebootolhatja a gyártó stúdió.

A Salt ügynök című Angelina Jolie akciófilm sajtótájékoztatóján a producer, Lorenzo di Bonaventura pár, a Transformers-szel kapcsolatos kérdésre is válaszolt. Többek között elmondta, hogy Megan Fox hirtelen távozását a készítők és a színésznő közötti feszültség csúcspontra jutása okozta, s mindkét fél tudta, hogy ebből nem lesz közös munka. Di Bonaventura ugyan mindent megtett a közös munkáért, azonban arra nem volt esély.

A producer azt is elmondta, hogy nagy valószínűséggel számára, akárcsak Michael Bay-nek, a harmadik Transformers-mozi lesz az utolsó, azonban ez nem jelenti azt, hogy a Paramount stúdió és a Hasbro ne rebootolná a sorozatot új készítő gárdával, s valószínűleg új színészekkel. A producer egyébként nemsokára a híres Atari videójáték, az Asteroids adaptációján kezd el dolgozni, mely mögé hatalmas mitológiát terveznek építeni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Silenzio #12
    Asteroids. De fos. És mi marad a brandből? A név. Jó név-e egy minden bizonnyal akciódúsnak szánt sci-finek? Nem. Remek. Éljen holivúúúd.
  • scagnetti #11
    Fúúúú... bazzeg, magamtól ki sem találtam volna!
    Neked mindenbe/mindenkibe bele kell kötnöd?
    Szánalmas vagy!
  • kalapos01 #10
    Kérd számon a produceren, aki nyilatkozott, vagy a külföldi lapokon, akik megírták. Neked nem hírérték, hogy Bay nem rendez tbb TF-t?
  • Bhalage #9
    sztem azt aki kiejti a reboot szot filmekkel kapcsolatban a dunaba kene loni az orszaghaz elott.

    sot gondolatrendorseg kellene es aki ilyenre gondol azokat is likvidalni kene...
  • Okisz #8
    mert pl. engem érdekel, IQ-fighter..
  • hitman08 #7
    Ilyen otrombán nulla hírértékkel bíró cikket! El se készült a hármas rész, máris reboot-ot kárognak. Kit érdekel? Még ha szükségét is éreznék, nem hinném, hogy akár 5 éven belül megvalósulna mindez. Akkor minek a cikk?
  • winnie #6
    "annak a játéknak nincs is története, "

    írnak hozzá.
  • scagnetti #5
    "Asteroids adaptációján kezd el dolgozni, mely mögé hatalmas mitológiát terveznek építeni. "

    Mitológiát??? Muhahahaha..... annak a játéknak nincs is története, úgyhogy már az ötletért is kár. Ennyi erővel jöhetne Pong, Pacman, Space Invaders( bár ebből még talán) és társai.
  • winnie #4
    jó, ez igaz:) de biztosan érdekel másokat.
  • Wolfman017 #3
    De minek kellene egyáltalán 4. rész? Még 3-ra sincs szükség.