Toy Story 3 - A legjobb animációs film?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõleg annak tükrében, hogy piszok jó kis animációs film lett 😊
Ken hangja a kedvenc Batmanem? LoL 😊
és föl se fogod amit mondok
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ezért ezt sem olvasom el. leszarom kinek mi a véleménye róla.
elmegyek a moziba oszt megnézem oszt megtartom a véleményemet magamnak.
\"a nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha\"
What would Jesus do?
1szoval latszik hogy mas rendezte😞
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Ennyire beszûkült hogy lehetsz?
Nem bírod elképzelni, hogy valakinek tetszik egy sorozat elsõ és második része, de a harmadik már nem?
Olyat mondok, amit talán felfogsz: BROÁF!
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Elõször is, én nem azt mondtam, hogy ezek szarok lennének, és csak a pixar a jók, mert Tom és Jerry, Lolka és Bolka meg ilyenek, ezek jók, de most ezek hogy jöttek ide?
Te így zsigerbõl fikáztad a toy story 3-mat, és ezek szerint csak azért mert az imdb-n 9/10. Ennyire tényleg nem jó, ez tény és való, de csak ezért azt mondani, hogy iszonyat szar, mega gáz, meg mit tudom én mit mondtál rá, azért az meg elég erõs túlzás.
ezek közül vannak jók és igazán gyengék is, ráadásul a 63-as kisvakond 2, a kisvakond és az autó után a kisvakond 22, a kisvakond és a buldózer, kifejezetten rókabõr.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Jó nektek, hogy állandóan minõségi filmekkel vannak tele a mozik.
Ha megnézed a Varázsceruza/Kisvakond/Dörmögõék/Futrinka stb. rajz-, bábfilmeket, akkor talán rájössz, hogy van más is, nemcsak agyatlan és szívtelen újrafelhasznált valamik (pl TS3).
Van, akinek csak "riszálom" szerû poénok fekszenek.
"Bitang gyenge lett", csak gratulálni tudok egy ilyen megnyilvánulásnak.
Ha engem kérdezel, a mai napig megvannak (ugyan a pincében, de megvannak)a régi gyerekkori játékaim, és ha majd gyerekeim lesznek, akkor örömmel fogom nekik odaadni, hogy tessék, én ezzel játszottam, ahogy anno az én szüleim is ezt tették. És pont errõl szól az egész story. Hogy igenis vannak játékok amik jelentenek valamit nekünk és az utókornak.
Ha te ezt nem így érzed, akkor asszem valami nem oké.
A lányodnak is jó lenne valami gyors gyerek-normális-szív talpaló...
Baromi fordulatos,vicces,aranyos,és kreatív volt az egész,barátnõm öccse is nagyon élvezte.
Gondoljatok csak a Macó rezsim-re zseniális😄
Ritkán járunk moziba de ezt bátran ajánlom megnézni!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tényleg ennyire nagy szám volt? Anno csak azért néztük meg, mert animációs film volt..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A vesszõkkel még vannak gondok... <#ejnye1>#ejnye1>
Pixar Rulez! <#taps>#taps>
Csak azért mert Pixar csinálmány, nem kell lefeküdni a filmnek.
"a Fel és a Wall-E úgy volt zseniális"
a Fel! elsõ negyedórája tényleg jó, aztán gyenge akciófilm lesz belõle, a vóllinak szintén az eleje tetszett, az ûrbéli rész már nem volt annyira eltalálva.
"a Toy Story 3 is azon animációk közé tartozik, amiket teljesen felesleges térhatásban megnézni, hiszen eredetileg nem 3D-snek tervezték. Az élmény így is, úgy is, nagyszerû."
nemtom hogy eredetileg miben terveztek, de en 3d-ben neztem es nem volt vele semmi baj. mi az h teljesen felesleges 3d-ben nezni? +1 dimenzio teljesen felesleges? akkor ha kivennek a cikkiro egyik szemet, hogy egy szemmel 2d-ben nezze a vilagot, gondolom semmi baja nem lenne vele, mert ugyis felesleges 3d-ben <#wilting>#wilting>