Nyilvános 2009-10 legjobb sorozatainak listája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézd meg az utolsó részt, s meglátod, hogy nem mindenki halt meg és páran bizony megmenekültek. sõt, a maradók is ide-oda közelekedtek a továbbiakban is, mint az kiderült a dvdextrákból. sõt, az az egy karakter sorsa, akirõl nem volt szó, dettó kitalálható.
attól, hogy nem rágták a szádba a megoldást, még nem nehéz megérteni.
attól, hogy nem rágták a szádba a megoldást, még nem nehéz megérteni.
elmenekültek a szigetrõl? 😄😄😄 szerintem ti SEMMIT nem értettetek a Lost-ból. dobd ki nyugodtan a maradék 5 DVD-det is a polcról legalább felszabadul egy kis hely.
najó, még mielõtt félreérted: csak húzlak 😊
Ami szar az tényleg szar. Pl az ízlésed <#mf1>#mf1>
az azért viccnek is rossz lenne. tán, ha 2 vagy 3 rosszabb szitkom volt annál az idén. a 30-ba sem fér be.
Két pasi meg egy kicsi? Nehogy már ne férjen be ezek közé...
Amint látod nem vagyok egyedül...ami szar, az szar.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
én is elkaszáltam a 6. évad közepén. kár érte. de az elsõ 5 évad ott virít a polcon. mondjuk nekem a befejezéssel nincs bajom, jó, hogy páran elmenekültek a szigetrõl.
A lost végét elbaszták.
https://twitter.com/foodlfg
most komolyan lost?? áááhh. meg egy csomó jó sorozat nincs is fenn a listán, amelyek pedig megérdemelnék.
meg az office
Látod, az sg-olvasók is jónak tartják a lost-ot. Mondjuk nekem a kedvencem a House.
még jó, h nem rajtad múlik.
Ha a Lost szerepel a listán, akkor a lista komolytalan. Szerintem.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams