14
-
winnie #14 nézd meg az utolsó részt, s meglátod, hogy nem mindenki halt meg és páran bizony megmenekültek. sőt, a maradók is ide-oda közelekedtek a továbbiakban is, mint az kiderült a dvdextrákból. sőt, az az egy karakter sorsa, akiről nem volt szó, dettó kitalálható.
attól, hogy nem rágták a szádba a megoldást, még nem nehéz megérteni. -
tomoman182 #13 elmenekültek a szigetről? :D:D:D szerintem ti SEMMIT nem értettetek a Lost-ból. dobd ki nyugodtan a maradék 5 DVD-det is a polcról legalább felszabadul egy kis hely. -
Justil #12 najó, még mielőtt félreérted: csak húzlak :) -
Justil #11 Ami szar az tényleg szar. Pl az ízlésed -
winnie #10 az azért viccnek is rossz lenne. tán, ha 2 vagy 3 rosszabb szitkom volt annál az idén. a 30-ba sem fér be. -
AZTA #9 Két pasi meg egy kicsi? Nehogy már ne férjen be ezek közé... -
Ender Wiggin #8 Amint látod nem vagyok egyedül...ami szar, az szar. -
winnie #7 én is elkaszáltam a 6. évad közepén. kár érte. de az első 5 évad ott virít a polcon. mondjuk nekem a befejezéssel nincs bajom, jó, hogy páran elmenekültek a szigetről. -
FoodLFG #6 A lost végét elbaszták. -
vistapista #5 most komolyan lost?? áááhh. meg egy csomó jó sorozat nincs is fenn a listán, amelyek pedig megérdemelnék. -
bippo #4 meg az office -
bippo #3 Látod, az sg-olvasók is jónak tartják a lost-ot. Mondjuk nekem a kedvencem a House. -
Justil #2 még jó, h nem rajtad múlik. -
Ender Wiggin #1 Ha a Lost szerepel a listán, akkor a lista komolytalan. Szerintem.