40
-
worlds #40 I. Avatar és Na'vi találkozó
http://talalkozo.learnnavi.hu -
Watchmen #39 Valószínű ezzel a 8 perccel lesz teljes a film. Aztán majd külön meglehet nézni a 30 percet ami gondolom félkész állapotban lehet majd megtekinteni. -
winnie #38 "És elvárják, hogy sajnáljuk a szeeegény kiadókat."
nem várja el senki, csak te sírsz. nyilván a special dvd-n is rajta lesz a 8 perc, sőt, azon több is.
komolyan nem értem, hogy miért omlottál össze, mit tartasz pofátlanságnak, hiszen nem kötelező megnézni. 2 hétig moziban lesz a film, a legnagyobb rajongóknak, akik moziban akarják megnézni azt -
DontKillMe #37 Rókabőr. Pofátlanság. A kiadott DVD lehett volna egy special edition. Az is bunkóság lett volna, de ez még nagyobb. Csodálkozunk a torrenten? Egy gigamilliárd bevétel után még eljátszák. És elvárják, hogy sajnáljuk a szeeegény kiadókat. Lófax. -
Bren X #36 Asszem megnézném, mert moziban még nem láttam a filmet...csak PC-n... -
Watchmen #35 Valamilyen nevet kellett választanom:D Amúgy igen imádom a filmet megvan az összes képregény is. A Watchmen mint film komolyabb, és nagyobb mondanivalóval bír.
De az Avatarról tudtam, hogy nem lesz egy mély tartalmú alkotás, és amit láttam nekem nagyon tetszett mert bármikor megtudom nézni:D Nincs erőltetve semmi se benne mindenből annyi van ami kell.
De valahol Cameronnak ezt meg kellett húzni a legdrágább filmből egy olyan történetet kellett kreálnia amit a többség megtud emészteni már csak a bevétel miatt is. Szóval valahol érthető, hogy nem vállalt többet a bukás is benne volt.
-
Justil #34 Amúgy nem tudom, hogy a Watchmen film miatt Watchmen -e a nicked, de ha igen, hát az kapásból megeszi reggelire az Avatart szőröstül-bőröstül :) -
Watchmen #33 Mert a Star Wars története aztán nagyon bonyolult. -
Justil #32 Tényleg sehol sem tetted, csak míg a SW esetében meg tudom érteni a sokszori újranézést, az Avatárnál nem. Mert tényleg jó, és szép, és színes, és aranyos, és magával ragadó, csak 1xi megnézés után úgy érzem, hogy ha még 1x látnám, semmi újat nem találnék már benne... -
Justil #31 én nem a mátrix világára gondoltam, csak átvitt értelemben...ha létezne egy számodra tökéletes, ámde nem valós világ (ezt azért irom mert te írtad, h mese), akkor inkább élnél benne, akkor is ha nem valós (itt a hasonlat a mátrixxal)? -
Justil #30 -
kandeláber #29 a deadline szerint Cameron 350 millió dollárt keresett eddig az Avataron -
#28 Nem köttetném rá magam, de szívesen csatlakozgatnák rá, meg harcolnék a valóságban a gépek ellen :PPP -
kissssss #27 bazzzzzzzzz (ha már így állunk) mond már meg nekem hol hasonlíttattam az SW az avatarhoz sehol.
csupán annyi a lényege a kommentemnek hogy mindenki más miatt nézni meg ugyanazt a filmet, valakinek le fagyot az agya azért nézi meg ötödjére valaki meg csak azért mert simán a kedvence és szereti megnézni kedvencének minden egyes jelenetének apróbb mozdulatát.
-
#26 Hát, egyszer megnéztem moziban, nekem nem nagyon tetszett, úgyhogy kihagyom. Majd a rajongók megnézik helyettem is. -
xido #25 Már megbocsáss,de a kérdésed helyesen:ha megoldanák,hogy kilépj a mátrixból,megtennéd?..mert most vagyunk abban:DDD -
#24 Birodalom visszavág, 38x.... ;) -
winnie #23 tényleg fizetnék 8 perceért 1500 forintot? -
Watchmen #22 De látod azért kétszer te is megnézted:D -
Watchmen #21 Matrix világába én biztos nem költöznék semmi pénzért mert egyáltalán nem tetszik.:D
Tudom, hogy nem újszerű a történet valahol lerágott csont, de akkor is ahogy elvan mesélve a sztori szinte észre se veszem, hogy jé én ezt a történetet már láttam nem egy filmbe. Itt maga az élmény a lényeg.
Persze ennyi erővel írhatnám a Trafot is hiába látványos értelem nem nagyon szorul bele azért egy Avatar többről szól. -
brueni #20 elég lenne csak azt a 8 percet leadni... -
Justil #19 bazzzzzzzzz, azért ne hasonlítsuk már az Avatart a Star Wars 3-hoz (vagy 6-hoz ha úgy tetszik)...nem egy kategória a kettő, én ugyan nem láttam 23x, de azt én is megnézem kb évente 1x :) -
kissssss #18 épp tegnap néztem meg a star wars jedi vissza tért kedvencemet 23-jára és tudod kifejezetten jól esett felfrissíteni a régi jeleneteket amikre már csak homályosan emlékeztem. -
Justil #17 Egyébként csak hogy tárgyilagosak maradjunk, a Lady Gagyát (most csak a hasamra csaptam) emberek milliói hallgatják, ráadásul egy-egy számát rongyosra. Akkor most nekik jó ízlésük van, csak mert a nagy számok nem hazudnak?
Na ugye. De amúgy az Avatar jó film, csak nekem bőven elég volt 2x megnézni, másodszorra is csak azért, hogy vajon "aki nem látta az Imaxben az nem látta a filmet" igaz -e, de szvsz az Imax csak a kép méretében nyújt többet. -
Justil #16 Nem is mondtam, h szégyelld, csak szerintem értelme nincs ennyiszer megnézni, és nem értem azokat, akik képesek erre. Az Avatárnak messze nincs akkora mélysége, hogy többszöri megnézés után még valami újat lehessen benne felfedezni, közönségfilm, és nem is túl bonyolult.
Amúgy jómagam is szívesebben élnék Pandorán, mint itt, csak a gond az, hogy ez egy film, mi meg a valóságban élünk. Tehát jön az örök kérdés, ha létezne a mátrix, te ráköttetnéd magad, mert ott szebb és jobb? -
Watchmen #15 Tudod mi a durva, hogy van több ember aki még nálam is többször látta valószínű akkor az is komplett barom ugye?:D
De tudod ahogy winnie is írja, ha valami bejön akkor annyiszor nézed meg ahányszor csak tudod (persze kes kérdése is)
Én nem szégyenlem, hogy ennyiszer láttam egy mesét amiben szívesen élnék mint ebbe a koszos lepra helyen. -
winnie #14 régi szép idők, amikor én is hétszer moziztam le egy filmet pár hónapon belül... ha valami bejön valakinek, akkor azt megnézi sokszor, mese nincs. -
Justil #13 Hát te nem komolytalan vagy, hanem őrült, ha tényleg képes voltál 9x megnézni. Miért nem nézed meg naponta? -
Watchmen #12 Mert aki többször megnézte a filmet akkor az komolytalan erről van szó? -
bippo #11 Akkor erre tényleg az a legjobb módszer, ha megveszed a Blu-rayt/DVD-t, és rongyosra nézed.
Én 2x láttam moziban (3d+imax), azért a 8percért hajlandó vagyok megnézni még egyszer, de az nem moziban lesz. -
Justil #10 és még te beszélsz komolytalanságról -
Watchmen #9 3-szor láttam 3d-ben, és 6-szor 2d-sen. Ami pénzt rááldoztam eddig nem sajnálom sőt, ha lett volna még több kessem elmentem volna mindennap mikor vetítették. De mivel újra menni fog a mozikba nincs veszve semmi se végre eljuthatok az Imaxba- már persze, ha lesz jegy:D
Real 3d-ben milyen volt? -
Ender Wiggin #8 Én viszont, annak ellenére, hogy RealD-ben, Imax 3D-ben, és normálban is megnéztem moziban, valószínű még egyszer el fogok menni...;-), mert megunhatatlan. -
csimmasz #7 Nah ezzel a 8 percel elmehetnek a csába.
Megakartam nézni de ezek utánn b*sszák meg. -
endrev #6 Mondjuk plusz 40 perccel talán megnézném moziban, miután már kétszer láttam, plusz négyszer DVD-n. Persze így is már egy nagyon hosszú film.. :) -
xido #5 -
Eriongtk #4 Meglehet, én vagy arra tippelek, amit mondtál, hogy stáblistával variálnak, vaaaaaaagy, ezt a videót fűzik hozzá a kékekhez :D
http://www.youtube.com/watch?v=MKzqP4-0Z6M -
#3 Ennyire azért nem volt jó ez a film. -
#2 Gondolom még melegében ki akarnak húzni egy kis pénzt a filmből és visszaraktak 8 perc kivágott anyagot(remélem nem a stáblistát egészítették ki). -
xido #1 8 perc..csak a 8 percért még dvd-n se nézném újra..nemhogy moziban:)