7
-
shandix #7 Hát ha ezért ennyit kell kell fizetni, mit kapna az a magyar közösségi portál (nem nevezném meg), kevés informatikai tudással és néhány kattintással röhejesen könnyen megszerezhető az utolsó 30 bejelentkező felhasználóneve és jelszava, tényleg röhejes aki azt csinálta én a számítógépem közelébe nem engedném.... -
bakagaijin #6 Ez nem csak kínai dolog. Az USA is csinálja. Németek pedig már elég régóta cenzúráznak (pl. a Flickr-t, különféle termékeket vetetnek le az eBay-ről, illetve a StreetView-t is lehet említeni). Szóval nem lenne új gyakorlat a részükről. -
n3whous3 #5 Szerintem meg köcsögség, hogy engedély nélkül meghívókat küld. Csak azt nem értem, hogy a kis buzi oldalakat (hi5) miért nem törlik a picsába, az még rosszabb... Csak azok nincsenek a középpontban. Ja meg persze a zsetonon van a lényeg! Ezért utálom jobban az ilyen jogászokat. Máglyára velük. -
Yv@n #4 "Ugyanakkor az ügy ennyivel nem zárul le, lévén az adatvédelmi szakembernek van még egy adu ász a tarsolyában: amennyiben a Facebook nem reagál a felvetéseire és nem fizeti ki bírságot, kezdeményezheti a szolgáltatás leállítását."
Ahha, és kinél? :)
Max németországon belül, ha megvalósítják kína mintájára a tartalomszűrést. -
SpecterMATWRZ #3 köcsög mikró! -
#2 pereljünk pereljünk.savanyu a szölö.kelnekünk is pénz..jiháá..tök gáz..
akinek nem tetszik nicns facebookon.akinek igen az rajta van.(nekm nincs)
ez oylan mitn mikor a nö mikroba tete macskjáját h megszáritsa.és beperelte a céget h miér tnincs feltüntetve papiron h nemleeht..ÉS NYERT..tiszta szégyen. -
SpecterMATWRZ #1 Igazából. Szerintem. Teljes mértékben igazuk van!
Facebook köp az adatvédelemre szinte minden téren.
Dögöljön is meg.