6609
Dragon Age II
  • FSpofon
    régen is ez volt csak szar gépeken szarul nézett ki még minden és nem tűnt fel
  • Sith
    Évek óta erről szól a dolog. Nem csak az RPG hanem minden téren, minnél szebb, látványosabb grafika, az hogy milyen a játék.. az másodrendű.
    Ez van 21. század. :)

• BEAST #44
    Sajnos nem lesz már több "Baldur's Gate"... marad az rpg-light. :/
  • msstz
    ez is, meg az első is nagyon érdekelne. de csak én vagyok itt, aki nem akkor nőtt fel, amikor egy játék 20 gigát kért magának a hdd-n?

annyira hihetetlen, hogy mi a fenének. nekem nem kéne minden féle atom grafika. baldurs gate-et is kurvajó játszani, pedig az ma már.

kicsit elszomorít.
  • wedge31
    A kérdés csak az ha nem a darkspawnok ellen harcolunk akkor mi ellen megy a zuzás tiz éven keresztül remélem nem ennyi idö mig összeszedünk egy csapatot...mert az ismerös lenne...
  • Jimmyke
    5 tény a főkarakterről

Spoilerekre hiperérzékenyeknek nem ajánlom.
  • Jimmyke
    Nagyon alfának tűnik, mielőtt jön a sok Crytek fanboy. Ráadásul már nem a darkspawn lesz a fő ellenfél, úgyhogy ne ítéljünk még.
  • Jimmyke
    Nem hivatalos képek.

• unusual
    31évesen se gáz! :) Akkor meg ? :)
  • Bhalage
    fav
  • bakkerman
    én is,nem cartoon-on nézem,hanem gépen,de egyszerűen leköt,és jó a sztorija
  • ratgab
    Miért lenne az? Ki van rá írva, hogy 18 év felett csak kiskorú felügyelete mellett megtekinthető? Nincs, akkor meg nem tök mindegy.

Én azt mondom senki ne tagadja meg a gyermeki énjét. Neked tetszik a Klónok háborúja azzal nincs baj, én meg, ha nézi a keresztfiam a Tom és Jerry-t, még én is leülök megnézni vele, mert még a mai napig kellemes emlékeket ébreszt bennem és jókat vigyorgok rajta (egyébként akik sokan szidják a mai meséket, egyszer ülljenek le kritikus szemmel Tom és Jerry-t nézni: ennél szadistább mese nem sok van: Bowlinggolyó fejre, áramütés, lapáttal fejbecsapás stb.)

Legutóbb bedobtam a kiscsávónak a dvd lejátszóba az Így neveld a sárkányodat és még én is leragadtam olyan jó lett az a mese. Végig is néztem és kifejezetten kellemes kis produktum. Pedig én is már a 26. évemet taposom...
  • kandras1983
    Én oda vagyok a Clonewars-ért. Kicsit gáz 27 felett....
  • ratgab
    Nem is nézek Clonewarst.
  • ratgab
    Kotor MMO is jó lesz egynek szerintem
  • Sir Quno Jedi
    Azé. Ha nem tudok full női megaleszboszi csapatot kreálni, akkor nem is érdekel. Megyek inkább Sims5-özni vaze.
  • wedge31
    Lehet nöi karid, söt a Biowarét ismerve majd megis dugathatod magad akár férfi akár nöi karakterel...
  • Sir Quno Jedi
    Ez azé van mer túl sok klónvárszt néztél. De amúgy a KOTOR MMO-t is a bájovér fejleszti, így ez akár meg is történhet...
  • ratgab
    Szerintem az amiről te beszélsz, az már a Star Dragon Wars Age játék lenne :-D

A történet valami ilyesmi lenne.

Off:

Amiben a Grey Jedi Warden, Luck FereldenWalker megtudja, hogy Darth Darkspawn MorriganVader az ő apja, az anyja meg a OldBrood MotherPadmé, aki Luck születésekor leesett a szülőágyról és megvakult (Ettől kezdve csak Esmeraldának becézték és a droid hadsereg összegyűjtött neki 8832 db droid kislábujjat, hogy ki tudják fizetni a robotszem kialakítást és beültetést) . Ezt megtudván a Grey Jedi Warden egy hangos sikoly kiséretében és egy storm of the century segítségével levágja a saját lábait és a bal fülét, majd egy mély szakadékba veti magát. Ahol a maradványait a DarkCloneSpawnok, jó ízűen elfogyasztják némi sütés és fűszerezés után tört krumplival.(Na asszem mára kikreatívkodtam magam XD)

Off vége
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy, ha nem lehet női főkarit indítani, akkor bekaphatttyyák! Nem nromálisak, hogy egyre butítják a cuccost, mígnem elérik az elenvék szintet.
  • ratgab
    Vagy a főhős vagy a főellenség szerintem.
  • Sir Quno Jedi
    Vagy csak találkounk vele, vagy a testvérünk, vagy az apánk, vagy droidunk vagyunk valójában, esetleg magas midiklorián szintű podracerek.
  • ratgab
    Én mernék rá fogadni, hogy az lesz (á la Kotor)
  • SötétBarom
    Kíváncsi vagyok, hogy a főhős Morrigan gyereke lesz-e :)
  • ratgab
    Nekem dettó ugyanez jutott eszembe, hogy ez a sztoriból közétett részlet, nekem arra utal, hogy olyan lesz a játék története, mint a Mass Effect 2-é.

Mész a világban és gyűjtöd a támogatókat, amikor meg megvagy mész lenyomni a főgenyót (most így leírva az Origins-nek is ez a sztorija nagyon, de nagyon dióhéjban)

Egyébként meg nem arról volt szó, hogy a harcrendszerhez és grafikához nem nagyon nyúlnak (kisebb változások max) és a sztorira koncentrálnak?

Fix karakter indítása? Pedig az Origins egyik nagy feature-je, hogy több eredettörténetet nyomhattál le a különböző fajú karakterekkel?

REmélem nem butul le, olyan szintre ez is, mint a Mass Effect 2 az 1-hez képest (amit szeretek, de a 2-ben a loot rendszer, valamint a különösebben érdekfeszítő sztori hiánya eléggé gáz)
  • ratgab
    Ezek szerint a végigjátszási idő tíz év lesz :-D? Asszem 10 éven keresztül az SG-n a Dragon age 2 lesz a leglátogatottabb fórumtéma.
  • ratgab
    Én is veled értek egyet! Meg is mondták a fejlesztők, hogy harcrendszer adott (max új skillek, új animációk, új miegymás lesz hozzáadva szerintem), azt is mondták, hogy a grafikus motor is adott, így arra már túl sok hangsúlyt nem kell fektetni (felturbózás, grafika polírozása várható volt).

Mindezek alapján még jobban tudnak koncentrálni a történetre, a még szerteágazóbb háttér kidolgozására.
  • Jimmyke
    Gyere trollkodni Mike Hawke topicba, hatalmas.
  • wedge31
    Én se hiszem, bár amilyen szinten ezt is lebutitják még az se lehetetlen.

A több eredet storyt és több választható fajt el lehet felejteni mert csak egy nevesitett emberel lehetsz igy csak egy bevezetö lesz.

A harcrendszert ugyszintén hazavágják mivel az idiotáknak tul bonyolult volt.
    Az egész olyan mintha a ME-t akarnák átültetni ebbe az univerzumba ott is komolyabnak indult aztán shooter lett belöle.

Várható volt túl szép lett volna ha nem változtatnak rajta negativ irányban de most olyan világban élünk ahol a vizfejü hülyegyerekek diktálnak és minden játék egyre egyszerübb és egyszerübb lesz.

Azért a hivatalos forumon már kapnak tölünk rendesen a biowarés arcok de félek töle nem sok látszata lesz...
  • readswift
    Jajj, úgysem lesz cell shader nem kell fofni.

Szerintem részecskeeffektekre gyúrnak.
  • wedge31

" Az első sajtóközlemény szerint a Dragon Age 2-ben egy Hawke nevű nincstelen száműzöttet alakítunk, akiből kalandjai során a Dragon Age univerzum legjelentősebb karaktere válik. A történések ezúttal Ferelden egy teljesen más szegletében játszódnak majd, ahol természetesen minden döntésünk hatással lesz majd a továbbiakra és magára a végkifejletre. A történet a játékbeli idővel számolva egy évtizedet ölel majd át. A harcrendszer is teljes átalakításon ment keresztül, ezért a harcok minden kaszt számára (mágus, tolvaj, harcos) még dinamikusabbá válik. A Dragon Age 2 dramaturgiája egy új szintre lép majd a még jobb, filmszerű átvezetőkkel, amikre a jobb grafika és az új grafikus stílus teszi fel a koronát. A Dragon Age 2 megjelenése 2011. márciusában várható " - GS

Uj grafikus stilus vajon mit jelent, ha cellt akkor szivás...
  • Atomreaktor
    updated szerintem feltúrbózottat jelöl.
  • unusual
    08.17-e még messze van,de várom már én is! :)
  • Piszkos  Fred
    Már várom :D
  • pxxl
    ohh jeee!
  • SötétBarom
    ZOMG

NEED.
  • FSpofon
    csak nehogy rajzfilmes stílust adjanak be
  • readswift
    Hát , passz. Ha telinyomnák részecskeefektekkel a régit nekem azis nagyon tetszene.
  • wedge31
    " Discover a whole realm rendered in stunning detail with updated graphics and a new visual style." - valszeg uj, vagy erősen feljavitott engine lesz.
  • FSpofon
    nem lesz új engine