6609
Dragon Age II
-
Slashice #926 Hmmm, de asszem erről már mindenki tud, tekintve, hogy már egy jó ideje közölték ezt :)
Amúgy esetleg van egy csapat, aki tervezi a játék lokalizálását? Ha arról van szó, szívesen segédkezem benne. -
Slashice #925 Akit érdekel, és/vagy érint: Megerősítették (játék hivatalos FB oldala), hogy a játék nem lesz lokalizálva. -
Pares #924 A ME1 tapasztalataim szerint ugyan olyan nehéz, vagy másképp, ugyan olyan könnyű volt mint a ME2. Nem éreztem semmi könnyedséget, amikor a legnehezebb szinten próbáltam kijátszani a ME2-t. Detto ME1.
A DA:O az teljesen más tészta. Jól ki volt egyensúlyozva, volt benne nagyon könnyű meg baromi nehéz fokozat. A baromi nehezet, bevallom, nem sokáig játszottam, mert azzal a karakterrel, amivel nyomtam, nem volt valami nagy élvezet folyamatosan meghalni, vagy majdnem meghalni.
Én személy szerint azt szeretem, amikor valami nem túl könnyű, de nem is túl nehéz. Az arany közép a legjobb. Fő, hogy élvezzem. És mind a három játékban volt olyan fokozat, amit élveztem. -
Pares #923 Szerintem eleve azért "ugrál" annyit Hawke, mert egy rouge. Asszem azoknak lesz is olyan képessége, hogy az ellenfél háta mögé tud ugrani. -
Pares #922 Hobbitok a fanyalgás... A videót elnézve a második játékmód tökre olyan mint a DA:O-ban, csak szebb animációkkal, színesebb játékmenettel, és szebb környezettel. Igazán nem értem, mi a bajotok. Az UI egy kicsit gyenge, majd meglátjuk, hogy abból mit hoznak ki. Az olyan apróság, hogy semeddig se tart lecserélni. Egyre jobban várom, kár, hogy mikor kijön, nem nagyon leszek otthon, és nem fogom tudni kipróbálni.
Uniel: teljesen egyetértek. De rossz topikba jöttél. Amint írtad, ezek egy Excel táblázatnak örülnének legjobban még egy crpg-ben is.
A Bioware eddig nem okozott csalódást, és nekem most se tűnik úgy, hogy a DA2-vel vagy ME3-al azt fog okozni. -
raepa #921 A gameplayjel mi a baj, uaz, mint az elozo reszben. Az ugralos resze kicsit ize, de nem ugy szandekozom jatszani; bar be kell valljam anno a jade empiret is el tudtam viselni. (Masodjara.) -
#920 ja Bioware forumon emberek tulnyomo többségének nagyon tetszik ez a gameplay, engem viszont elszomorit kicsit UI szarabb mint elözö részben, környezet gagyibban néz ki mint elözö részben, és amit a rugo müvel ezekkel a mozdulatokkal az elmegy egy japán anime játékba, de nem egy dark fantasy-ba:( -
#919 Akkor gondolom neked az hogy meséltek egymásnak minden tét nélkül, akkor inkább járj szinész szakkörbe mert kb az az amire gondolsz. -
raepa #918 "kockadobások és egy kari statjai, skilljei, perkjei, stb az alfája és omegája egy asztali rpg-nek"
Verpisitikeknek esetleg. -
raepa #917 Ezzel az uival nem az a gaz, hogy letezik, hanem hogy komolyan gondoljak, vegleges, es tetszik a nepeknek. Az animaciok se tokeletesek, de soksok elderscrollozasnak hala erre mar immunis vagyok. -
#916 " Én rengeteg időt játszottam régi papíros-dobókockás rpgvel, és ott is csak jelképes értékű volt a karakterlap. " - ebböl a mondatodból látszik hogy nem játszottál / legalábis AD&D, Vampire vagy CoC-al ami abszolut skill based rpg / mert a kockadobások és egy kari statjai, skilljei, perkjei, stb az alfája és omegája egy asztali rpg-nek.
Ha az nincs csak pár ember összeül és az egyikük mesél a többi meg bologat vagy a fejét csóválja.
A crpg meg az rpg fogalma meg itt már jópárszor ki lett tárgyalva egészen mást jelent egy casual gamernek és egy hc játékosnak igy aztán végtelenségig lehet vitatkozni róla.
-
Uniel #915 Végig olvasva ezt és a mass effectes topicokat, arra a meggyőződésre kellett rájönnöm, hogy a mai játékos társadalom, nagyon keveri a szezont a fazonnal rpg terén, sokan azt hiányolján a DA2 ill. M3ból, hogy nem lesz benne több száz oldalas excel táblázat a statokról, v. az irányítást szídják.
Egy rpg-ben teljesen másodlagosak ezek a dolgok, az rpg lényege a történet és a karakterek. Én rengeteg időt játszottam régi papíros-dobókockás rpgvel, és ott is csak jelképes értékű volt a karakterlap. A bioware munkáiban pedig eddig a történet és a karakterek mindig is nagyon ott voltak.
Tehát én ezt várom a DA2-töl, legyenek benne Ogren-hez hasonló színes karakterek, a történet legyen érdekes, na és persze a biowarerra jellemző morbid humor, szituációk. Végszónak annyit, hogy megjelenés előtt temetni vagy véleményezni egy játékot teljesen felesleges, majd ha megjelent utána újonghatunk vagy épp köpködhetünk minőségétől függően.
A bioware eddig nem adott ki olyan játékot ami rpg terén ne lett volna jó, és csak abban bízom, hogy a nagy számban elszaporodott vérpistikék nyomására nem csinálnak az rpg műfajból 0 IQ-t igénylő akciójátékot, mert akkor végleg leáldozz eme műfaj jövöje, hisz nem túl sok fejlesztő csapat van akik jó minőséget tudnak ebben a műfajban alkotni. -
MrAndree #914 Nemtom, szerintem ME 2 nehezebb, meg persze ezerszer élvezetesebb is insanityn, mint az első. Normalon mindkét ME vérgyenge, másodiknak már alapból hardcore-on álltam neki, úgy legalább kicsit volt benne kihívás.
DA-t tényleg jól lőtték be. Ami azt jelentette hogy noobok százai panaszkodtak mindenhol hogy túl nehéz és mivel ők vannak többen így ők nyertek. Már a DA első patch-ében volt ilyen, hogy könnyebb lett az easy és a normal. Szóval amíg van 1000 HC gamer meg 3 millió casual addig ne legyünk meglepődve, hogy könnyűek a játékok. Nem csak a DA de mindegyik. Konzolos nehézséget leszarom, PC-n meg gondolom benne hagyják a magasabb szinteket azoknak akik szeretik a kihívást. -
#913 a spoilerből kimaradt még a képességek aktív használata... -
#912 Mass Effect 1 még mindig sokkal nehezebb mint me2.
Most az utolsó előtti szinten tolom me2-őt, de eddig elég könnyű, persze ha ésszel jácunk :)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fedezék, gyors reagálás. ezen múlik
Átlagos szinten meg vérgyenge, mintha very easyn toltam volna, anno amikor megjelent. Ja és régen a nehézségi szintet sokkal jobban belőtték, nem mint most. Ma még a hard is könnyűnek fele meg, pl SCC esetében. DA-t jól lőtték be, de van egy tippem vagy megérzésem, hogy a második rész már ilyen casual gémereknek találták ki. Mit sem számít a nehézségi szint. Főlega konzolos verzió biztos ráfog játszani erre
-
#911 Ez Kb. úgy néz fest mint az átlag 15 dolláros letölthető kis játékok.. -
#910 na ez az.
vagy ott a prince of persia is :) -
#909 Hát kb -
#908 ez olyan gagyinak tűnik, amit le se töltenék
és nem a régi nézet kivágása miatt, hogy néz már ki, meg mennyire bohóc a combat
ha ilyet akarok bayonettázok amiben még jól is néz ki :D -
MrAndree #907 Igazából én se értem miért szedték ki, engem nem zavart, hogy ott van csak nem használtam így nyilván nekem nem is hiányzik. De megértem, hogy sokaknak igen. -
MrAndree #906 God módban? Miféle god módban? Próbáld már meg a Mass Effect 2-t insanityn légyszi (ha már a pörgős játékokat említed, szerintem az elég pörgős), és majd nézel amikor két lövéstől elhunysz. VAgy a Jade Empire ami szintén elég szivatós Jade Master nehézségen. Szóval azért mert valamiben lehet "darálni" az nem jelenti hogy automatikusan könnyű is. Megjegyzem a DA is röhejesen könnyű normalon, erre amikor megjelent a fele fórum azzal volt tele, hogy "ez a játék easyn is kurva nehéz". Ezért találták ki a nehézségi fokozatot, azért általában ott mindenki megtalálja a hozzá illőt. Szerintem DA 2ben ez a hack and slash szarság maximum easyn vagy normalon lesz használható (amin ugye a casual gamerek játszanak), de kétlem hogy nightmare-en sok esélyed lenne vele. -
#905 Nyilván a DA 2-ben ennek függvényében főhősünk god módban lesz, kevésszer fog sebződni (így akár TPS módban is darálhatunk sokszor vele), hála a pörgős játékmenetnek is :(
szerintem. de ez van, pörög a világ is, sok casual gamer van. biztos ezért. nincs idő már lacafacázni :S -
#904 Nekem nagyon fog hiányozni, szeretem megtervezni a nagyobb csatákat. -
MrAndree #903 Ha, hát ez mondjuk nyilván ízlés kérdése. Engem idegesített hogy 3 centis emberkéket kell bámulnom így inkább nem zoomoltam ki. :) -
#902 Én az esetek 90%-ban használtam, jobban átjött a csatatér, és átláthatóbb is volt. kevesebb veszteségekkel.
azért a szerencsevadász befigyel a gyors mozgásával... -
MrAndree #901 Jól fest. A taktikus része legalábbis (nyilván a hack and slash változatot szóra sem érdemes méltatni). Nem igazán látok különbséget az elsőhöz képest, ugyanúgy autoattackolgatnak magukban amíg nem adsz nekik parancsot, ugyanúgy lövöldözöt a skilleket, ott a pause is meg minden. A mozgás meg jobban fest mint az elsőben, látványosabbak a támadások. Ami szintén pozitívum. Izometrikus nézet nincs, de mivel az első részben is kb. egyszer használtam így nem fog hiányozni. Taktikázni bőven lehet nélküle is. A HUD kinézete tényleg vérciki, azok az ikonok baromira igénytelenek. De ezen még változtathatnak. -
#900 Nem lesz taktikázás... -
mike01010101 #899 Hááát... nem szeretnék fanyalogni de ez elég gyengécske... 3-4 éve se lett volna elég. -
#898 Már nincs három hónap a megjelenésig nagy változások már valszeg nem lesznek ha csak nem egy többhónapos anyag került fel a netre. -
#897 Hát nem tudom mit mondjak erre. HUD nagyon remélem hogy nem a végleges mert valami iszonyat béna, mozgások egyáltalán nem jönnek be ráadásul ha már PCn demozzák végre, nyomhatták volna nagyobb felbontásba mert recés is volt meg a tooltip is akkora, mintha 800x600ba nyomta volna. DA1 PCn isten volt, konzolon egy kalap szar. Második résznél az eddigiek alapján a PCs lesz olyan, mint a konzolos és nem fordítva :(
Nagyon vártam egy PCs videót, hogy megnyugtassam magam a konzolos leakek után, hogy na majd PCre más lesz, de ezután elég csalódott vagyok :( -
#896 Erre vártunk végre egy pc-és gameplay, ugytünik az izometrikus nézetnek annyi, de ennek ellenére nem tünik rossznak a taktikusabb harci bemutató. -
#895 Elvileg új trailer, a harcról.
-
#894 Remélem majd lesznek videok is a karikról abból több minden kiderül. -
Jimmyke #893 Új karakter bemutató
Érdekesen hangzik, remélem valami igazi battlemage lesz. -
Jimmyke #892 Abban az esetben is érdekes kifogás, mert a felirat pártucat mega max (DA:O tlk az spec 10 mega).
Azzal aztán sok helyet spóroltak :D -
#891 Majd valaki felvilágositja, hogy drabális hülyeségeket beszél, ez a Dragon Age II forumon sajnos nem egyedi eset.. -
MrAndree #890 Cseh és magyar, na. -
MrAndree #889 Nem hinném hogy a cseh és angol szinkronra gondolt volna amikor azt írta hogy 2vel kevesebb nyelv lesz rajta. Mivel kétlem hogy az amcsi változaton rajta lett volna a magyar szinkron, akár van akár nincs... -
Jimmyke #888 #883 is Chris Priestlytől jött, és ott azt állítja, hogy többek között azért is foglal kevesebb helyet DA2 DA:Onál, mert most nem csináltak cseh és magyar szinkront (Voice Over). -
Szinkront kérdezted, az nem volt, magyar felirat az volt, ha erre gondolsz.