6609
Dragon Age II
-
#1006 Szépen összeállította az EA -
#1005 Hm időközben privát lett valamiért, de itt a gamespotos -
#1004 Jó lesz ez basszus :p -
#1003 Végre valami :D
Új dev diary
-
Gruffersten #1002 Sőt, álltalában csak a lincencért...:) -
Sith #1001 Nekem megvan és tényleg elég korekt darab... csak sajnos olyan hogy az első végig játszásnál nem akar bele olvasni az ember de minden esetre korektül szerkesztet igényes darab sokkal többet jelentett nekem is mint a blood dragon armor pld :) -
#1000 Egy pozitiv van ebben a hirzárlatban, hogy nem spoilereznek tele mindent:) -
#999 szerintem is, és a blood dragon armornál nagyobb ökörséget az elsé résznél sem találhattak ki, én ahogy megkaptam, megsemmisítettem (még a törtnél), sokkal nagyobb élmény, amikor kilútolod egy ládából, megveszed, találod, dobja valami, stb... és szerintem is többet ér egy kézzel fogható vizuális orgia, pl az elsőhöz járó könyvecske, ami nekem amúgy nincs meg, elég klassznak tűnt, tele conceptekkel, stb.. -
#998 Kicsit furcsa ja, ekkortájt az első részből már az 5. karakter bemutató is lement:S -
Evoluti0N #997 Valóban meglepő. Azt nézve, h az első részt mekkora hype övezte, eléggé csend honol a 2. rész körül. -
MrAndree #996 Nekem az annyira nem, így jó lesz legalább meglepődni mindenen. -
#995 A party tagokat bemutató videók nekem is hiányoznak. -
#994 Kicsit furcsa, hogy 2 hónap van megjelenésig, de nem nagyon nyomják a videókat. Első résznél hetente jött kb 2 ilyenkor már most meg láttunk egy sovány PCs combat videót azt ennyi. -
Sith #993 Attól függ kit hívsz a szobádba... én nem egy olyan embert ismerek akik szemében nem tök égő a szövet térkép vagy a figura vagy akármilyen marhaság (és nem csak elborult geekekről beszélek)
Egy igényes Collector doboz már magában jól nézhet ki amit nem suvasztok be a DVD polcra csak úgy.
vagy itt van pld
Ez...
Igaz nem szövettérkép vagy GI Joe figura de ettől még akár a szoba dísze is lehet -
MrAndree #992 Nézőpont kérdése, szerintem egy igényes szövettérkép többet ér mint egy letölthető tőr amit max 5ös szintig használsz aztán hajítod ki a fenébe... -
#991 Nem a dobozért fizetsz hanem a játékért. És a letölthetö extrák sokalta többet érnek mint egy szövettérkép amivel kitörölhetem a fenekem, vagy egy figura amit kirakhatok az asztalomra de ha valakit szobámba hivok akkor tiszta égö hogy egy ilyen vacak G.I joe játékfigura ott diszeleg. Vagy hogy néz az ki hogy egy Dragon Age poloba Collectorshoz kapott kitüzöbe mész az utcán? Kicsitse néznének hülyének az emberek:P -
#990 Rock Wraith -
#989 hát nem tudom, majd én is támogatom a készítőket, ha legalább egy féláras leértékelésben lesz : D bár az is lehet, már megjelenéskor támogatom a fejlesztőket, mivel ipp Londonban munkálkodom majd..
-
#988 ha már fizetsz a dobozért : D -
MrAndree #987 Azért a szép körítés sem elhanyagolható dolog. -
#986 A tartalom számit nem a körités. -
#985 Ha ez lesz a CE az szerintem szegénységi bizonyitvány az EA-ról.
Egy Wither 2 premium több pluszt tartalmaz mint ez a Signature Edition a CE-röl már nem is beszélve. -
Gruffersten #984 Attól még ez marad a collectors edition.
#982 Igazából, az a félő, hogy az EA zászlója alatt kiadott játékok annyiból lesznek collectors editionok, hogy lesz rajtuk egy csík meg bennük egy kód. -
MrAndree #983 Az igaz, de azért ha lenne külön collector's azt már szerintem kihirdették volna. Jó ez a signature, főleg, hogy ugyanannyiba kerül, így nyilván ezt rendeli elő az ember, de nem ártana valmi szép kis fémdobozos cucc is, mint az elsőnél. -
#982 Chris Priestly már annyiszor csinált segget a szájából a DA2 fórumon hogy egy ideje már nem olvasom a kommentjeit. -
Gruffersten #981 Chris Priestly commentje fórumon.
''Oh and:
THIS IS THE COLLECTOR's EDITION'' -
#980 #973 #974 :P -
#979 BioWare has already revealed the first downloadable content for the upcoming RPG. "The Exiled Prince" DLC will be available for free with the "Signature Edition" of Dragon Age 2 -
#978 Mert ez nem CE azt még be se mutatták vagy az is lehet hogy olyan nem is lesz. -
#977 Hát az első rész CE-hez képest elég sovány ez a verzió, igaz az ára ugyanannyi lesz mint a sima verzióé. -
Gruffersten #976 Shale anno sokkal keményebb volt, de ettől függetlenül erős karaktert lehet kihozni belőle.
Más: most, hogy láttam combat screenshotot pc változatról, kértem értesítést a signature editionre.Megjegyzem, eléggé trehány dolog, hogy csak egy OST-vel szúrják ki a szemünket, ráadásul azt is letölthető formában.(Az már teljesen más kérdés, hogy magát az OST-t is letöltöttem volna, ha meglenne lemezen) -
#975 Király, én ezt a Signature Editiont rendeltem elö. -
#974 A száműzött herceg -
#973 -
#972 akkor sorry:) -
#971 #881 -
#970 gépigény -
#969 -
#968 A napokban felvetettem egy magyar dragon age blog lehetőségét, páran jeleztétek, hogy segítenétek, aki még mindig így érzi, az küldjön pm-t, vagy emailt és megbeszéljük, a blogot elindítottam, egyenlőre elég kezdetleges. Ezen fogok dolgozni a napokban, illetve szeretném majd saját domain alá költöztetni, ha beindulni látszik a dolog.
Azonban egyelőre itt érhető el. Már kitettem egy cikket, fordítottam, nem én írtam. Esetleg arról is írhatnátok ide, vagy oda véleményt, meg a fordításról is, szerintetek milyen lett stb. -
#967 Vagy nem érted, vagy nem akarod érteni ugyhogy tényleg ejtsük a témát mert igy totál elbeszélünk egymás mellett.