6609
Dragon Age II
-
#1046 Xboxos verzió ez. Így is ezerszer szebb, mint az origins volt. -
#1045 Első kép, ezmegmiez kategória. Mintha valami 3-4 éves játékot látnék. Az a táj, meg a fák... Esküszöm visszafejlődés grafikailag az első rész után. Sőt az még tetszett is, de ez katasztrófa :( -
#1044 Itt mintha picit szebb lenne a játék. A Princes rész eléggé gyatra volt -
-
#1042 IGN preview
Egy biztos, a konzolos verzió jóval jobban néz ki, mint az első rész. -
Gruffersten #1041 off:Ha továbbra is ezek a színek bennem azt a gondolatot ültetik el, hogy mesékre, rajzfilmekre, animekre, képregényekre(nem manga) hajaz, akkor nyugodt szívvel fogom kiemelni ezek közül valamelyket, random választással a fentiekből.Most kapaszkodj meg:kardodba is dőlhetsz,írhatsz még pár kommentet '' GRUFFERSTEN, HOGY MERTED MEGSZENTSÉGTELENÍTENI A KEDVENC FILMJEIMET, TE ÁTKOZOTT TROLL'' témával, de nem fogom visszatartani.
#1030: ezt írták,ha időközben nem basztak át mindenkit, akkor te is megkapod, de a pénzt nyugodt szívvel költhetted volna magyar korrepetálásra is. -
gyonax #1040 A vér így pillanatképen elég gagyin néz ki, de mozgóképen szerintem nem volt ennyire gáz... -
#1039 -
-
#1037 #1024 inkább :) -
#1036 #1003 -
#1035 Dev diary 2 -
#1034 Apai ágon vulcani... -
#1033 Ha a Signature Editiont rendelted akkor igen. -
Evoluti0N #1032 Észrevettétek, h az alap Hawke-nak milyen fura füle van. o.O -
#1031 amugy szerintem grafikailag jobb lesz a elsőnél vegyük pl:a karakterek arca az egyben olyan baba arcuk volt mig a kettőbe már nem az a táj is szerintem jobb lesz élethüb. -
#1030 még január 11 elött elö rendeltem a DA2-t meg kapom majd a bonuszokat? -
kisokka #1029 Akkor itt az ideje, hogy megnézz egy animét :D Egyáltalán nem hasonlít rá... -
mike01010101 #1028 Lehet hogy jobb lesz mint az első rész, talán változatosabb is, de ez a videó alapján a grafika nem lesz szebb.
Érdekes, ma megnéztem a cdgalaxist és az előrendelhető játékok közt nincs ott a DA2. A múlt héten még ott volt. -
Gruffersten #1027 Az új, animeket idéző design velejárója. -
#1026 Többen is mondják hogy az arc kidolgozottsága PS2 feelinget idéz elő :D
amivel egyet is értek -
#1025 Basszus, ez rondább mint az első rész, vagy csak a szemem rossz...?! -
#1024 Story Dev Diary HD
na végre HD -
#1023 Akit érdekel a Signature Edition még ma éjfélig elörendelheti, utána már csak a sima verzió lesz. -
#1022 az jó, mert végeztem (megint) az ME1-2-vel :) -
kisokka #1021 A 49 másodpercet betudtam líriumfőzet kotyvasztásba ;) -
Evoluti0N #1020 Ebbe belefoglaltatik a fősztorihoz kapcsolódó 3 DLC is. -
Evoluti0N #1019 7x alatt természetesen 70+ órát értek. Pontosan: 70 óra 41 perc 49 másodperc :) -
kisokka #1018 Gyanús...Viszont, ha 70 óra, akkor legyen neki igaza, hogy ennyit kitesz legalább a második rész :) -
#1017 A 7x gondolom 70+ akart lenni mert 7 óra alatt lehetetlen végigjátszani normálisan. -
kisokka #1016 7 óra?Azt egy kicsit keveslem... -
#1015 Január 28 a CDG szerint. -
Evoluti0N #1014 Dragon Age első részét 7x óra alatt játszottam végig. Sztem ez a rész is lesz legalább olyan hosszú. -
kisokka #1013 Most január végén?Annak örülök, mert akkor nagyon keverem valamivel, bocs:))Viszont Alice határozottan csúszós, kb annyit látni belőle hónapok óta, mint amennyi a videóban van:D -
Evoluti0N #1012 Dead Space kettő január végén fog megjelenni :) -
kisokka #1011 Dead Space 2 nem csak 2012-től lesz?Alice-ről ugyanezt olvastam nemrég :D
Hát az elég komoly lenne, ha ezt ki is dobnák idén mindet...Mondjuk sanda gyanúm, hogy a szokásos mai hibába esnek és a játékidő rovására megy a grafika.Ugyanis én pl nehezen tudnék a olyat mondani, ami mostanában került ki és meg is ütötte a hosszabb játékidőt.ME, DA, Fallout, ezekkel el lehetett bíbelődni, akár 80-100 órát is, de nyújtani fog -e egy Dragon Age II akár 50 órát is?Nekem inkább ez a gondom... -
kisokka #1010 Ejnye, 2:46-tól 2:50-ig azért elég szembetűnő egy kis háttérhiba :D Az remélem csak egy része lehet az éppen folyó történetnek és nem általánosságban lesz ez fellelhető...
Egyébként én nehezen hiszem el, hogy kiszedték volna az izometrikus nézetet.Miután kitekertem az első részt, néztem youtube-on videókat, hogy vajon más hogyan csinálhatta olyan karakterrel, amivel én még nem voltam(na meg ha esetleg teljesen elakadtam valahol :P).Hát meg kell mondjam, rengetegen használják az izometrikus nézetet, van aki csak azt használja.Azért ha többen körbevettek, közeli nézetből néha beláthatatlan volt számomra a helyzet, ezért húztam feljebb sokszor a kamerát.Szerintem igen ostoba lépés lenne egy olyan nézetet mellőzni, amit rengetegen használtak az előző részben :D -
Evoluti0N #1009 Nem hittem, h ezt fogom mondani, de ez a Sims: Medieval elég érdekesnek néz ki :D -
Evoluti0N #1008 Elég meggyőző :). Nem mintha győzködni kéne engem ha Bioware játékról van szó :) -
#1007 De hosszú lesz ez a két hónap...