6609
Dragon Age II
-
#1126 Like-olod Facebook-on, meg feliratkozol a bétára. -
Evoluti0N #1125 Vagy mikor fog elindulni a végső verzió? -
Evoluti0N #1124 Ehhez a Legends-hez hogy lehet beta kulcsot szerezni? -
#1123 Bejelentették a Legends-ben feloldható DLC-ket. Szám szerint ötöt, amiből kettőt eredetileg a DA Journeys-be szántak. -
#1122 én a cd galaxisnál rendeltem meg január 11 elött -
#1121 DA2 EA downloader előrendelés 6800Ft. -
Pares #1120 Nekem speciel mind a két játékban tetszett a Blood Dragon Armor, bár a ME-be kicsit jobban nézett ki. -
MrAndree #1119 Ja baromi komolytalan lesz a játék egy olyan páncéltól amit eleve csak akkor kapsz meg ha megveszed a Dead Space 2t, de akkor se áll mögötted senki egy baseball ütővel és kényszerít, hogy hordjad. Akinek meg tetszik azt használja. Poénnak jó, mint a blood dragon armor az elsőben, azt is annyi ideig hordtam amíg megnéztem hogyan fest, aztán hajítottam ki a francba. -
#1118 Azért egy nyílpuska ami hasonlít a Dead Space plazmavágójához az is jó lenne mellé. De tényleg nem nagyon illik ebbe a játékba. -
kisokka #1117 Ha nem lenne a sisak, akkor fel nem ismernéd, hogy Dead Space-hez köze lenne :D -
hevesike #1116 Szerintem a páncél nem rossz :D A sisak az ami egy kicsit rontja az összképet... -
#1115 Lehet aki ismeri a Dead Space-eket annak tetszik. Mivel én azokat nem ismerem, nem tudom véleményezni sem, de ez a pácél egy vicc szerintem, igaz nekem a blood dragon armor sem tetszett anno az origins-ben, ME-ben meg nem használtam, mert mindig rajta volt a sisak.
Mindenesetre úgy vagyok vele, akinek kell, az így vagy úgy úgyis beszerzi, én remekül el leszek nélküle. -
phoenix99 #1114 Emberek egyszerü a megoldás nem kell használni én kifogom probálni az tuti
Igaz nekem a vérsárkány páncél sem jött be nem is használom adragon age nexuson sokkal jobbak vannak fent -
#1113 remélem a ME3-höz adnak majd Dragon Age-es íjat -
#1112 sztem komolytalanná teszik DA2-őt ezzel a szkafanderrel :S -
Pares #1111 Nagyon állat! -
#1110 Dead Space 2 páncél
Azért kitettem hírbe.
A csatolt képeken viszont jól láthatóak az első részből már jól ismert csontvázharcosok. -
#1109 belegondolni is rossz:D -
#1108 Hasonló mint a Dragon armor a DA:O és a ME2 esetében, csak itt az egyik nem Bioware termék, de ugyanolyan marketing fogás, amúgy valóban elég vicces. Az SW:Tor-ból meg majd fénykardot kapunk, vagy mi? -
#1107 ez vicces
http://www.gametrailers.com/video/ser-isaac-dragon-age-2/709597 -
#1106 ˆ phoenix99
ma 21:03 | privát | válasz erre | #15486
Sziasztok én valahol azt olvastam hogy ha befejezem az Originst meg az Eszméléseket egy ugyanazon karakterrel akkor a végsö mentést lehet importálni a DAO 2 ben igaz ez mert akkor nem törlöm az eddigi mentéseimet:
-
Pares #1105 Na jó, de a játék maga a kész. Ha elhisszük, hogy ki tudta játszani, akkor a játéknak az elejétől a végéig nagyjából kész kell lennie. Nem zárom ki, hogy kisebb finomításokat és bug-eltávolításokat alkalmaznak még. De a határidőt elnézve szerintem lassan átlépnek a marketing részére a dolognak. -
#1104 Nincs még kész. Javítgatni, finomítgatni még mindig lehet, mivel nem gold. Mjad ha az lesz, akkor kezdődhet a sokszorosítás, ami úgy nagyjából 2 héten belül be is következik. -
Pares #1103 Ezek szerint a játék már kész van. A maradék időt most gondolom a körítés, sokszorosítás meg mindenféle marketing meg logisztikai cuccok veszik át... -
#1102 Most nézem, hogy doki a barátunk:) -
MrAndree #1101 Marketing bizony. PC-n semmi baj nem volt az első résszel, konzolon ellentétben annál több így nem csoda, hogy a konzolt nyomják. Nem azért mert most a PCs lesz szar, hanem mert be akarják bizonyítani hogy ezúttal a konzolokon is jó lesz. -
#1100 Igen, mert sokkal többet akarnak eladni konzolokra. Első rész olyan lett amilyen, nem is ment el belőle sok konzolon...Ezért nyomatják most ezt. PCn nem volt és nem is lesz vele gond. -
#1099 Mert ha az gondolod majd pont a fönök fogja ezt elismerni ? ez is csak marketing nem véletlenül szerepel hogy melyik platformon játszotta végig... -
#1098 Max annyit jelent, hogy a konzolos verzió ezúttal nem lesz egy foshalmaz, ellentétben az első résszel :p -
gyonax #1097 Nem tudom hibáztatni őket... Pénzt akarnak keresni, erre az a megoldás, ha minél több platformra adják ki a játékot. Nem elítélni akarok senkit, de ha warezolunk, akkor annak ez a következménye. -
kisokka #1096 Mond el nekem is. -
#1095 Muzyka boxon tolta végig, ez mindent elmond arról merre tart a világ és benne a Bioware... -
#1094 "
Just finished a completionist playthrough of Dragon Age II on 360 last night. It was so damn good – holy crap, you can’t stop playing once you start. Loved the combat and abilities/tactics, the beautiful art, the fantastic sound and music, the amazingly compelling companion characters and the epic story. Great work by the team – I think our fans are in for a real treat come March 8th!
Source: http://www.facebook.com/ray.muzyka "
Saját játéka dehát akkor is... :d -
#1093 -
Pares #1092 Olvastam itt pár ember véleményét, hogy milyen kaki a grafika, meg hogy a táj milyen csúnya. Nektek azt üzenem, hogy nézzétek meg a concept artokat. Kirkwall és környéke, meg az egész Free Marches egy nagy mocsáros, hegyes dombos vidék, nagyon hasonlít az egész a látottak és leírtak alapján Írországra és Skóciára. Ha ezt figyelembe vesszük, akkor azok a kevés képek és videók szerintem elég jól eltalálták a hangulatot és a látványvilágot. Mellesleg az a helyszín, amit az első kiszivárgott gameplay videókon láttunk, amolyan kihalt sivatagos lávás puszta, a háttérben azt hiszem még egy füstölgő tűzhányó is látszik. Mellesleg az első rész Brecíliai rengetegjét nem nehéz fölülmúlni, vagy másképp, nem könnyű alulmúlni, szerintem... -
hevesike #1091 Egy érdekes dolgon gondolkoztam...itt van Isabella, férfi hawkera rámászik, érzelmek nélküli kapcsolatot akar...na de mi van ha a mi Hawke-unk nő? Varricot valahogy nem tudom elképzelni mellé :D Így ő kiesik...természetesen Carver szintén, Fenris esetleg...ti mit gondoltok? esetleg Sebastian? -
#1090 xd
-
#1089 kár de igy is jó lesz -
#1088 úgy néz ki a főszereplő, mint Duncan fiatal korában -
#1087 Csak ember lehetsz.