6609
Dragon Age II
  • SZEG007
    Na én nem vagyok Ultimate kiadás, meg játékbaba rajongo, de egy ilyet eltudnék képzelni a szobámban, ha uszkálnék a pénzben:)
  • Evoluti0N
    Rajongóknak
  • gyonax
    Vagy csak elindul élesben a DA:Legends
  • TDC Geronimo
    Írt a demos topikba biowares, de nem cáfolták meg és be se zárták a topikot úgyhogy nagy valószínűséggel igaz lesz.
  • MrAndree
    Azért mert még a JE előtt elkezdték fejleszteni.
  • robotnyk
    ehhez képest az első résznél a PC volt az elsődleges platform.
  • Lacoka12
    de jó pc-t is gyárt
  • wedge31
    A Bioware a JE óta elsösorban konzol és nem pc-és fejlesztö.
  • Rage47
    az EA parancsol nekik
  • TDC Geronimo
    Ha lesz demo, akkor az lesz PCre is. Bioware még mindig PCs fejlesztő csapat elsősorban. DA1-nél karakterszerkesztő volt, az is csak PCre.
  • JethroHUN
    PC-re úgysem lesz. Nem lenne nehéz rpghez se demot csinálni, vmi semleges helyszín, mint DAO be "utazás" betöltése közben egy váratlan támadás, és annyi, legalább a harcrendszert megismerhetnénk.
  • SZEG007
    RPG-böl ugyse jo demot játszani, nem lehet ugy kiválaszatani demo pályát hogy ne löjenekl le valami poént a storry-bol.
  • wedge31
    Valszeg pc-vel megint szopó ágon vagyunk és nem láttunk belöle semmit...
  • TDC Geronimo
    Nem biztos ez még bár a fórumon már 6. oldalnál tart ennek a topikja és biowares még nem tagadta, csak moderátor moderált ki pár spam jellegű hszt, így még igaz is lehet. Régen a DA kieges dobozba volt egy február elsejei dátum, lehet akkor kapjuk meg demot. Mondjuk bioware sose a demokról volt híres, lehet ezúttal kivételt tesznek. Sok gameplay se jött még új részről, pedig elsőnél ilyenkor már csapból is az folyt. Lehet ez az oka fene tudja :)
  • Lacoka12
    végre demo
  • TDC Geronimo
    Hmm, Bár biowarere nem jellemző, de elvileg február elsejére mondtak valamit. Meg ezt találtam : "This morning i got a newsletter from EA saying on a banner that a Dragon Age 2 demo is now available. So i started up my xbox to see, but nothing was there. I've not seen anything on the Xbox's live Major Nelson site, neither on other websites, so what is this? I'll see if i can edit a picture of it soon.

It's on norwegian, but here's what it says; "Dragon age 2 Demo out now! Preorder now and get Fadeshear and the lion of Orlais."
  • Lacoka12
    én kijátszotam mindegyikel ekeztem új karikal de csak emberel
  • Láma!
    én most vagyok törpöknél újra, minden mást megcsináltam. sajnos első végigvitel során már a mélyutakban voltam rendesen, amikor a gépem a mentéssel együtt bemondta az unalmast...

nemrég szántam rá magam hogy akkor rendesen végigviszem, mielőtt a 2 kijön, és most nem sajnálom az időt semelyik mellékküldetésre sem, kiélvezem minden lehetőségét:)
  • Pares
  • gyonax
    Vagyis helyesbítenék, ezekkel nem játszottam: Shattered Steel, Mass Effect Galaxy, Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood :P
  • BEAST #1146
    :DDD
  • gyonax
    Ezzel egyetértek. BioWare játékban még én sem csalódtam(sőt, messze a legjobb játékok, amelyekkel valaha játszottam), pedig játszottam mindegyikkel.
  • pxxl
    "nem is emlékszem rá, hogy melyik játék volt az amit ennyiszer játszottam végig"

Nálam HL1 és a kiegészítők, azokat rengetegszer végig játszottam.
    A 2. részt nem is toltam végig.
  • TDC Geronimo
    Biowarebe szerintem játékos még nem csalódott. Nevük egyenlő a minőséggel. Én nem félek DA2től se, bár kicsit furcsa 1hez képest. Swtor se lesz bukta, ha csak nem az a cél megint, hogy "na majd most letaszítjuk a wowot a trónról!!4"
  • Fenrir
    Az a helyzet, hogy napjaink egyik (ha nem) a legjobb fejlesztője lett a Bioware azért mert minőségi játékokat csinálnak.

103 percnyi videóbevágás eléggé állatul hangzik, én most játszok pl a Mass Effect 1-gyel és az a játék még mindig brutálisan jó (kivéve a Mako-t).

Ha minden jobb lesz benne mint volt anno a DA:O-ban akkor egyáltalán nem bánom meg, hogy előrendeltem. Ez a játék a ME sorozattal mérce lett napjainkban, nem is emlékszem rá, hogy melyik játék volt az amit ennyiszer játszottam végig.

Utolsó talán a Jagged Alliance 2 volt.

Drukkolok, hogy az SW:ToR is sikeres legyen és ne bukjon mint a WHO, STO és AoC.
  • TDC Geronimo

"BioWare fantasy role-playing game Dragon Age 2 has a whopping 103 minutes of cutscenes.The impressive figure was revealed by the BBFC, which has given the game its expected 18-rating certificate for "strong bloody violence".Dragon Age 2's 103 minutes of cutscenes eclipses Killzone 3's 70 minutes worth, revealed by the BBFC earlier this month.Dragon Age 2 was cleared for release with no cuts made.Its age rating comes as no surprise. Dragon Age was a particularly gory role-player. After combat blood would remain on armour and clothing – which made for some hilarious cutscenes.With Dragon Age 2, developer BioWare's love of blood continues. Christian Donlan went hands-on for Eurogamer in November."
    Sounds pretty impressive to me!
  • pxxl
    minap megint felraktam az első részt, de megint csak addig jutottam, hogy megcsináltam a nemes rugó csajt :D nyilazni akarnék, de valahol elmegyek a kedvem ha belegondolok mennyi mindent kell csinálni xD főleg a törpös rész az ami halál unalmas...pedig jó lenne megint végigtolni :)
  • Láma!
    én nem fordítottam soha ilyen játékot, de kiindulva az első részből, egy 20 fős csapatnak se telne kevés időbe rendesen lefordítani, mert gondolom ök nem föállású játékfordítók+tesztelők, hanem csak melo után nyomják.
  • Sith
    Minden esetre ha a kellően sokan vagyunk akkor elég gyorsan meglehet a dolog és így egy emberre nem is jut olyan nagy anyag.
  • MrAndree
    Mit látunk meg? Hivatalos fordítás elvileg nem készül (legalábbis eddig nem közölték, pedig ilyenkor már illene tudni), nem hivatalos fordítást meg akkor lehet elkezdeni amikor kijött a játék mert kétlem hogy az EA küldene a hobbifordítóknak szövegkönyvet a játékból.
  • Evoluti0N
    Az rpg ugyanaz, mint a szerepjáték. Role-playing game
  • Lacoka12
    nem rpg hanem szerepjáték meg fantasy
  • Fenrir
    Rohadt nagy meló lenne előröl kezdeni, főleg egy ilyen terjedelmű rpg-nél.

Ha valaki el is kezdi az minimum 6+ hónap. Én egyszer segédkeztem a Neverwinter Nights fordításában és az is több hónap volt pedig ott elég sokan csinálták.
  • Lacoka12
    majd meglátjuk
  • MrAndree
    Azt erősen kétlem, tekintve, hogy még meg sem jelent.
  • Lacoka12
    de már valakik elkezték magyarosítani
  • wedge31
    Egyenlöre ugy néz ki, hogy nem lesz honositva.
  • COD Black Ops
    Hali!
    Magyarul fog megjelenni?
  • Lacoka12
    engem emlékesztett a TimShift páncéljához
  • wedge31
    Ez a lényeg nem kötelezö hordani, modjuk én fogom...