6609
Dragon Age II
-
mike01010101 #1206 Bocs, 1000%-osan igazad van! -
gyonax #1205 Skyrimet nem kihagyni:) Na de mostmár abbahagyom az offot. -
mike01010101 #1204 Nyugodtan iktasd közbe a Two Worlds 2-t és a Fable 3-at is. Akkor kitart az ME3-ig. Én meg az AssassinsCreed:Bh-t és a (remélem) Red dead redemptions-t is be fogom szúrni. Jó év lesz ez -
gyonax #1203 Hát, ME3-ig kétlem, de Witcher 2-vel együtt SW:ToR-ig biztosan:) -
#1202 Az csak jobb.
Remélem megéri a pénzét is ki fog majd tartani az ME3 vagy SW:ToR-ig. -
#1201 EUba 11 -
#1200 Mikor is várható a megjelenése a teljes játéknak? Március 12? -
#1199 Na hivatalos most már. Demo február 22én mindhárom platformra. -
#1198 a demo vszeg úgy lesz összeállítva mint a Convictionnál. semmi köze nem lesz a sztorihoz. sztem -
#1197 Én lenem szedem a demot nem akarok spoilereket, de aki leszedi az ossza már meg a harcrendszerröl, grafikárol a véleményét. -
#1196 Addigra felteszik torrentre -
MrAndree #1195 Ja oké. Akkor meg ki is hagyom, utána már nem sokkal jön a full úgyis. -
#1194 12 nap előnyt kapnak gamestoposok. Az majdnem 2 hét!4 -
#1193 február 23. után lesz publikus a demo -
MrAndree #1192 Esetleg 1-2 napig lesz kódos, aztán elérhetővé teszik mindenkinek, nem kell rögtön világvégét vizionálni. :) -
#1191 -
#1190 Demot kell majd warezolni, hova süllyed a világ :y -
#1189 Olyan amilyen nekünk nem lesz. :)
"This early demo access is being granted to Gamestop employees only. Any form of distribution, recording, posting of any elements of the Dragon Age 2 demo and any of its files is strictly prohibited until February 23, 2011 when the demo is made available to all consumers. Download Instructions: Please enter download code and click the download button to start your download." -
#1188 -
#1187 milyen kod kell a demohoz ezt nem értem -
#1186 Demo -
kisokka #1185 Én sokszor belépni sem vagyok hajlandó oda, de valamiért mindig erőlteti valaki, hogy mégis...Nem fog meg az az oldal, játszani, meg én sem fogok ott semmivel, az biztos. -
Evoluti0N #1184 Miért nem? -
#1183 1 nagy baj van vele méghozzá az hogy Facbook játék, é játékot nem vagyok hajlando Facbookon játszani. -
#1182 játékod -
#1181 -
#1180 -
#1179 nem rossz -
#1178 :s -
#1177 Legends
-
MrAndree #1176 EA játékokat be lehet regelni EA download managerbe és akkor bármikor letöltheted. Steammel továbbra is az a bajom hogy több ezer forinttal drágább egy nyamvadt adathalmaz mint egy dobozos játék ami még a polcon is jól mutat. :) -
#1175 én arra várok, (már ideje lenne lassan) hogy kivonják a rohadt dvd-ket erről a piacról, és adjanak egy pendrájvot, vagy valami. az se baj, ha nem kell telepíteni, csak bedugod, autorun, kéri a kódot, aztán öröm és bódottá :) -
#1174 Én mostanában ezért erőltetem egyre inkább a digitális verziókat, ezen belül is főleg a Steam-et.
Lehet, hogy az ár egy kicsit magas, de így viszont nem kell féltenem a lemezt meg attól tartanom, hogy a kódját már elhasználta valaki. -
#1173 Az is jó, hogy nincs disc check, mindig féltem a lemezt a sok használatól. -
Kindred Blades #1172 Na, kérem, így kell megoldani a lemezellenőrzés nélküli esetekben a számítógépek számának limitálását.
Nem úgy, hogy ötször teheted fel, aztán keresd az EA support-ot, akik vagy vannak, vagy nincsenek épp.
Hanem egy huszonnégy órás intervallumon belül max öt PC-n indítható. Gond letudva.
És nem is kell folyamatos kapcsolat a játékhoz, elég bizonyos időközönként nettel indítani, és bejelentkezni az EA-fiókba. Ismét egyszerű és hatékony.
Vásárlóként az elmúlt három hónapban csak szívtam a másolásvédelmekkel, ez mindjárt szimpatikusabb. -
#1171 Amig várunk a demora, egy kis infó a a játékra kerülő védelemröl.
Non-Steam versions (digital or retail disc) are as follows:
- No disc check, you do not need the disc in drive to play.
- No limit on the total number of PCs you can install and play the game on.
- There is a limit to the number of unique/different PCs that can start/play the game within a time window [5 PCs in 24hrs].
- Each install requires logging in to your EA account to verify game ownership and if you are a member of these forums, you have an EA account.
- You can play offline but the game will require a login check after a select period of days.
Release Control (does not use securom)
. It does not install anything to the PC.
. Sole purpose is to check with a server to validate whether the game release date has passed or not.
. It completely removes itself after the game release date has passed.
. You will not be able to play until that date has passed.
. Dates & times are set to the retail street date per country. -
#1170 jól mutatnak a szobámba -
obe #1169 ..játékban meg a valóságban
csak a jó szándék vezérel
-
#1168 hát én is eltudnám mivel a a kardok a szenvedélyem játékba meg valoságba -
#1167 Inkább összeraktak volna egy normális CE kiadást...