6609
Dragon Age II
  • mike01010101
    Bocs, 1000%-osan igazad van!
  • gyonax
    Skyrimet nem kihagyni:) Na de mostmár abbahagyom az offot.
  • mike01010101
    Nyugodtan iktasd közbe a Two Worlds 2-t és a Fable 3-at is. Akkor kitart az ME3-ig. Én meg az AssassinsCreed:Bh-t és a (remélem) Red dead redemptions-t is be fogom szúrni. Jó év lesz ez
  • gyonax
    Hát, ME3-ig kétlem, de Witcher 2-vel együtt SW:ToR-ig biztosan:)
  • Fenrir
    Az csak jobb.

Remélem megéri a pénzét is ki fog majd tartani az ME3 vagy SW:ToR-ig.
  • TDC Geronimo
    EUba 11
  • Fenrir
    Mikor is várható a megjelenése a teljes játéknak? Március 12?
  • TDC Geronimo
    Na hivatalos most már. Demo február 22én mindhárom platformra.
  • Prince23
    a demo vszeg úgy lesz összeállítva mint a Convictionnál. semmi köze nem lesz a sztorihoz. sztem
  • SZEG007
    Én lenem szedem a demot nem akarok spoilereket, de aki leszedi az ossza már meg a harcrendszerröl, grafikárol a véleményét.
  • Prince23
    Addigra felteszik torrentre
  • MrAndree
    Ja oké. Akkor meg ki is hagyom, utána már nem sokkal jön a full úgyis.
  • TDC Geronimo
    12 nap előnyt kapnak gamestoposok. Az majdnem 2 hét!4
  • Rage47
    február 23. után lesz publikus a demo
  • MrAndree
    Esetleg 1-2 napig lesz kódos, aztán elérhetővé teszik mindenkinek, nem kell rögtön világvégét vizionálni. :)
  • wedge31
  • TDC Geronimo
    Demot kell majd warezolni, hova süllyed a világ :y
  • BEAST #1189
    Olyan amilyen nekünk nem lesz. :)

"This early demo access is being granted to Gamestop employees only. Any form of distribution, recording, posting of any elements of the Dragon Age 2 demo and any of its files is strictly prohibited until February 23, 2011 when the demo is made available to all consumers. Download Instructions: Please enter download code and click the download button to start your download."
  • robotnyk
  • Lacoka12
    milyen kod kell a demohoz ezt nem értem
  • TDC Geronimo
    Demo
  • kisokka
    Én sokszor belépni sem vagyok hajlandó oda, de valamiért mindig erőlteti valaki, hogy mégis...Nem fog meg az az oldal, játszani, meg én sem fogok ott semmivel, az biztos.
  • Evoluti0N
    Miért nem?
  • SZEG007
    1 nagy baj van vele méghozzá az hogy Facbook játék, é játékot nem vagyok hajlando Facbookon játszani.
  • TDC Geronimo
    játékod
  • BEAST #1181
  • Rage47
  • Lacoka12
    nem rossz
  • TDC Geronimo
    :s
  • Prince23
    Legends

• MrAndree
    EA játékokat be lehet regelni EA download managerbe és akkor bármikor letöltheted. Steammel továbbra is az a bajom hogy több ezer forinttal drágább egy nyamvadt adathalmaz mint egy dobozos játék ami még a polcon is jól mutat. :)
  • pxxl
    én arra várok, (már ideje lenne lassan) hogy kivonják a rohadt dvd-ket erről a piacról, és adjanak egy pendrájvot, vagy valami. az se baj, ha nem kell telepíteni, csak bedugod, autorun, kéri a kódot, aztán öröm és bódottá :)
  • Fenrir
    Én mostanában ezért erőltetem egyre inkább a digitális verziókat, ezen belül is főleg a Steam-et.

Lehet, hogy az ár egy kicsit magas, de így viszont nem kell féltenem a lemezt meg attól tartanom, hogy a kódját már elhasználta valaki.
  • wedge31
    Az is jó, hogy nincs disc check, mindig féltem a lemezt a sok használatól.
  • Kindred Blades
    Na, kérem, így kell megoldani a lemezellenőrzés nélküli esetekben a számítógépek számának limitálását.
    Nem úgy, hogy ötször teheted fel, aztán keresd az EA support-ot, akik vagy vannak, vagy nincsenek épp.
    Hanem egy huszonnégy órás intervallumon belül max öt PC-n indítható. Gond letudva.
    És nem is kell folyamatos kapcsolat a játékhoz, elég bizonyos időközönként nettel indítani, és bejelentkezni az EA-fiókba. Ismét egyszerű és hatékony.
    Vásárlóként az elmúlt három hónapban csak szívtam a másolásvédelmekkel, ez mindjárt szimpatikusabb.
  • wedge31
    Amig várunk a demora, egy kis infó a a játékra kerülő védelemröl.

Non-Steam versions (digital or retail disc) are as follows:
    - No disc check, you do not need the disc in drive to play.
    - No limit on the total number of PCs you can install and play the game on.
    - There is a limit to the number of unique/different PCs that can start/play the game within a time window [5 PCs in 24hrs].
    - Each install requires logging in to your EA account to verify game ownership and if you are a member of these forums, you have an EA account.
    - You can play offline but the game will require a login check after a select period of days.

Release Control (does not use securom)
    . It does not install anything to the PC.
    . Sole purpose is to check with a server to validate whether the game release date has passed or not.
    . It completely removes itself after the game release date has passed.
    . You will not be able to play until that date has passed.
    . Dates & times are set to the retail street date per country.
  • Lacoka12
    jól mutatnak a szobámba
  • obe
    ..játékban meg a valóságban

csak a jó szándék vezérel

• Lacoka12
    hát én is eltudnám mivel a a kardok a szenvedélyem játékba meg valoságba
  • wedge31
    Inkább összeraktak volna egy normális CE kiadást...