6609
Dragon Age II
-
#1246 Egy évet, mint a GTA 4-re? :D -
#1245 fognak majd magyarosítani csak várni kell majd -
#1244 Most mondom, nem lesz honositva, ha ellenérzéseid vannak az angol nyelvel ez nem lesz a te játékot mivel rengeteg szöveg lesz benne és sajnos semmit sem fogsz belöle érteni.
De részemröl OK a kérésedre. -
kisokka #1243 Nem vágtam, viszont szomorúan hallom.Magyarországon vagyunk, mond magyarul, köszönöm. -
#1242 Ugye vágod, hogy a játék is angolul jön ? -
#1241 A DA: Legendsre nincs valakinek beta kulcsa? tudom h fészbúkos játék és gagyi. -
#1240 aztakurvaéletXD -
kisokka #1239 Szándékosan nem írtam névhez ezt a hsz-t, mert sok embernél láttam.Véleményem szerint ugyanúgy off egy hsz-t úgy idézni, hogy full angol.Eleget fordítok én angolt, sőt, ha beírom Google-be, hogy Dragon Age kiad nekem egymillió angol szöveget, ne kelljen már itt is azt olvasnom...Ráadásul van, aki csak németül tud.Rendben van, hogy hír, meg ilyenek, de pont azért járok ide, hogy MAGYARUL olvassam el azt a hírt, ami esetleg újdonság ebben a játékban.Amint meglátok egy angol hsz-t automatikusan átlépem, és magasról letojom, hogy mi van benne, mivel ezt én is el tudom olvasni a világhálón.
Félreértés ne essék, én senkinek nem mondom meg mit csináljon, de ha már az "sg" után ".hu" van, legyenek szívesek vagy lefordítani az adott szöveget, vagy ide sem másolni. -
#1238 te meg ne oktass ki mert nem vagy a tanárom -
#1237 Jó hogy :D -
#1236 Téged kirúgtak általános iskolából? 3x olvastam el, mire felfogtam mit is írsz. Tanulj meg fogalmazni. -
#1235 neked minden játék rossz még a Herors 6 de szerintem a harcrendszer sokkal jobb a elsőnél nekem meg inkább az számít és a grafika nem is rossz -
#1234 mage rulez :) -
#1233 -
#1232 Nem tudom nekem túl steril egy ilyen játékhoz ez a graff.
Inkább hagyták volna az első részét ahogy van az is jobb lenne ettől. -
#1231 Közbe kirakták Facebook-ra az összes megszerezhetö achievmentet Dragon Age 2-höz. -
#1230 Neee az egy Harvester a 2. képen, ha lesz vmi utalás Amgarrakra akkor naon sok olyan lesz a DA2 ben :S -
#1229 " As might be expected, the game looks better on a nice PC than on consoles. The art style, which I was extremely skeptical of after seeing the initial screenshots, is an improvement over Origins. Everything from the armor sets to the animations and environments have been improved, making for a world that looks and feels more natural. " - két hét múlva kiderül. -
-
#1227 Én is így vagyok vele, kedvenc játékaim grafikája a mai szemmel nézve finoman szólva sincsenek a topon. A DA:O se a high-tech graf miatt lett sikeres. -
#1226 és tényleg :/ -
Aspyrin #1225 Ez borzasztó, mint egy hack n slash játék... -
#1224 nekem eddig bejön a 2 -
#1223 Nem! Épp ez az, hogy visszanézve nekem sokkal jobban tetszik az első rész. Ez valamiért nagyon ronda számomra. Majd kiderül futás közben, de a képek tényleg eszméletlen gagyira sikerültek... -
#1222 Első rész is ronda volt neked? Nem tudom mi a probléma ezzel. Tőlem jöhetne baldurs gates grafikával is... -
#1221 Ez valami hihetetlen ronda még mindig... Remélem játékmenet ellensúlyozza, mert ez nagyon böki a szemem. -
#1220 A régiek közül tudtam volna mondani két-három érdekesebb karit Anders helyett. -
#1219 Anders reveal egy videóval együtt. -
Jimmyke #1218 Hm, valamiért eltűnt a kép. -
Jimmyke #1217 Pár beszkennelt kép és Game Informer hírmorzsa alapján még valószínűbb Anders visszatérése, mint csapattag.
+ a Grey Wardenek világító szeme is visszatért. :) -
#1216 Lehet, hogy ez az is csak éppen a 2-é. -
mike01010101 #1215 Ha nem tudnám melyik játék simán azt hinném, hogy a dragon age 1 korai bétája (vagy inkább alpha-ja). Komolyan. -
#1214 nem rossz, de kicsit olyan műanyag beütése van mindennek -
#1213 Players can also initiate brief cutscene sequences in which couples (male-female or same-sex) are shown kissing and embracing one another in a bedroom as the screen fades to black. In one cutscene, a woman kneels in front of a male character and appears to perform fellatio—there is no depiction of the sex act
:D -
#1212 A játék megkapta a várható mature besorolást.
Az indokláson jót lehet röhögni, föleg a vitorlázós meg a térdelös nagy poén.
Forrás. -
#1211 sztem olyan, mintha béta lenne:D -
#1210 Szerintem nagyon gagyi, először is az ellenfelek, úgy néznek ki mint ha vmi meséből jöttek volna elő, DAO ben jól néztek ki a darkspawnok, itt olyan furák, mintha 5 éves gyerekeknek készült volna, h ne ijedjenek meg.
A részletességgel és kidolgozottsággal semmi bajom, az tényleg fejlődött.
Ahogy néztem a harcok inkább dinamikuska lesznek, nem fognak percekig eltartani szerintem, videoban kb 2 perc volt egy halom ellenfél.
Varázslatok, nekem nem volt bajom a DAO beliekkel, igaz azok kicsit régi effektek voltak :D de legalább nem világított, meg fénylett az egész képernyő egy spell után.
A quickbar úgy néz ki mint a win7 tálcája :D de komolyan.
De úgyis ha a történet hasonlóan színes lesz akkor eladva :) -
#1209 Eddig jó, csak a tartalom is legyen olyan jó mint a DA:O-é. -
#1208 Fények kifejezetten szépek. -
#1207 Azért nem néz ki olyan rosszul még ez a sivár környezet se.