24
-
Intensify #24 Két fiktív lehetőség van:
-Pukk(aki a Szentiván éji álomban megkabarta a dolgokat)rossz helyre hintette azt a bizonyos port és most itt a földieknek adta fel a leckét vagy
-Az Álommanó fásult be és éber álmot szórt a szemünkbe port hintve
És igen én sem vagyok komplett, de egy ekkora volumenű kutatástól azt várná az ember , hogy ha már ennyi tömérdek pénzt öltek bele legalább a japók jól átnézik hisz alapos hírükben állnak,habár ők is lassan mindent kínában gyártatnak és lehet nem is kéne csodálkoznunk.... -
philcsy #23 Senki se él örökké / semmi nem tart örökké. -
#22 ez a srác azt sugallja, hogy a rendszer előbb vagy utóbb kidobja a 1. butákat, 2. bűnözőket.
A rendszer egyiket sem dobja ki, még az olyan úm. trollokat sem, mint, amilyen néha én vagyok.
Az idő önmagában nem old meg semmit, sőt, még rosszabb is lehet. -
philcsy #21 "istenem, ez a fiatalkori optimizmus, beh szép is volt."
Miért a múlt idő? Az optimizumusuk mellett van a legerősebb hatalom az idő! Az így vagy úgy de megold minden problémát csak jó budhista módjára ki kell várni.
Ha jól figyelsz hallhatod te is: tic-tac -
#20 istenem, ez a fiatalkori optimizmus, beh szép is volt. -
DontKillMe #19 +1. De nem gond, mert a szemetet a rendszer előbb, vagy utóbb úgy is kidobja. -
#18 "miert is nem melozol a nasa-nal?"
Ha a naszánál melóznék, nem lennének ilyen hírek. Uncsi lenne nektek. -
WinG #17 hagyd, ne etesd a trollt. az ilyennel úgysem lehet vitázni. -
eto demerzel #16 mert te aztan tudnal olyan szerkezetet alkotni ami nem sul be. tokeletes. miert is nem melozol a nasa-nal? vagy az esa-nal? fel tudol egyaltalan valamit mutatni azok kozul a tokeletes targyak kozul amiket oszedobtal? nem. -
#15 ne okoskodj. Én mindent tudok.
3 példát hoztam: japcsi, amcsi, ruszki, de van több is: indiai, é-koreai, francia. csomó elbaltázott fellövés, küldetés, kísérlet meg teszt.
A legjobban az bánt, hogy olyan szerencsétlen adófizetők pénzét szórják nyolc kézzel (sívák), mint amilyen te is vagy.
Pedig én folyton ajánlkozom mindenütt, hogy bízzák rám a miriádokat, és tutira megspórolok nekik min. 6%-ot, ráadásul sikeres küldetések lennének, de ők nem, és nem.
Erőszakkal nem lehet senkin segíteni. -
Kheller #14 Dehogynem nézted be. Nem kicsit, nagyon -
#13 "úgy tervezték, hogy egy acélgolyó kilövésével kőzetdarabokat szakítson ki "
Olyan volt ez is, mint a macska vacsorája: vagy összejön, vagy nem.
Úgy rúgnám ülepen ezt a sok idiótát, hogy porzana még a bőrük is. Ilyen milliárdos küldetéseknél biztosra kell menni, nem lottózni. -
#12 nem néztem be. -
who am I 7 #11 tudtamén, h tele van a zűr is pormacskával -
wsvap #10 nádá -
#9 -
Kheller #8 Az ISS vécéjét is benézted, mert az meg orosz gyártmány nem amerikai... -
WinG #7 te most azokra a "besülő" roverekre gondolsz, amelyek a tervezett 90 marsi napos küldetés helyett már több mint 2300 napja dolgoznak súlyosabb meghibásodás nélkül? -
#6 Valami van, de nem az igazi. -
#5 "A rendszer azonban meghibásodott. "
A japók is?
Eddig azt hittem, hogy csak az amcsik. => besülő Mars-roverek.
(Megsúgom: az ISS-en a vécé nem müxik. Magukra csinálnak.) -
#4 "A Hayabusát, illetve a mintavételezését úgy tervezték, hogy egy acélgolyó kilövésével kőzetdarabokat szakítson ki a krumpli alakú objektum felszínéből, amiket egy tölcséren keresztül beszippant a mintagyűjtő kamrájába, miközben érinti a szonda a felszínt, majd elrugaszkodva azonnal fel is emelkedik."
Ejnyebejnye, és ki adott engedélyt, hogy krumplikra lövöldözzenek? Meg amúgy is. Ilyenkor hol van a WWF, hogy megvédje a bolygóközi élőlényeket. -
Alfa Of NS #3 Lehet hogy megtalálták a kilövéskor eltünt technikust -
Szocsi88 #2 "-Józsi, ugye nem hamuztál bele a mintagyűjtőbe?
-Mintagyűjtőőőbeeee? Az nem hamutartó volt?
-*facepalm*"
:D -
djw #1 annyir a csak nem lúzerek, hogy egy mintagyűjtő tartályt már eleve porral együtt lőnek fel :)