148
CrimeCraft-Urald a gengsztervilágot!
-
foxxi #28 Eddig ez a kis online lövölde bejövős.. ( én hozom a formám és transzfer csajommal vagyok - ViragosKert néven ) -
#27 5-10p.
érdekes hogy bementem beállításokba megnézni mi a sima támadás, és közben is lövöldöztek még a trainingnél...sajnos ellövöldöztem a lőszert
majd ha mindenki túljutott mindened, összeszedhetnénk a gamertageket -
#26 Lehet, hogy túl sok magyar regisztrált egyszerre.:) -
#25 én is tolnám már de nem küldik a regisztrációs emailt, hogy meredjenek meg :D -
renike555 #24 Mihelyst felraktam és megcsináltam a training részt, megtaláltok majd renike555 néven :D -
DIESEL DOG #23 Ez jól néz ki! +fav :-) -
#22 3.szint után kinyílik a kapu a börtön falai közül és végre valahára játékosok rohangálnak a városban. :) -
#21 Bazz, most nézem, gameszar azt írja, hogy mmofps, erre meg tps..hátbaz+ -
#20 Mivel most kezdtem, így nem tudom. Csinálom az egyszerűbb missziókat, amiket ad, rávezet a játék a későbbi "nagy bandázásra". Alap dolgokat mutogat és alap feladatokat ad, "mentsd meg ezt, vedd fel azt" ípusúakat. A város eleinte szűknek tűnik, később egyre nagyobb lesz. Szerintem sokkal több mindenre lehetőséged lesz a játékban, ha már fejlettebb vagy, én most a harmadik szinten állok. De játszok vele, és várom, hogy találkozzak egy játékossal.(Pl: közületek hátha:) ) -
#19 Hát,én még ott vagoyk, hogy "A kurv@ anyját, de szer ez a telepítő"
Fél órája nyammog, és eljutott a "setup-2.bin" részig:C ami kb teljesen az eleje a dolognak. -
#18 Körülbelül mennyi idő míg igazán beindul a játék? Olvastam a linkelt blogon hogy 10. szint után már lehetőséged van mindenre.De én olyanokra lennék kíváncsi minthogy banda alapítás meg ezek a klub házak :D A város mekkora? Mekkora lehetőség van a karaktert kicsinosítani a későbbiekben? -
#17 sima 2.8as proci,1.5gb ram,ti hd4670 :| szóval nem fog menni szerintem :/ -
#16 Személyes tapasztalat: egy X2 550-es AMD procival, integrált HD3200-as ATI-kártyával és 2GB RAM-al elszaladgál low-on. Szerintem ha van egy "már egy fokkal jobb" karid, nem lehet gond. Unreal 3-as engine megy a játék alatt, tehát szépet is ki lehet belőle hozni, de csak jó vassal. -
#15 mekkora gépigénye van? (nagyon bejövős,de a gépem...) -
#14 Mellesleg most játszok vele egy órája, egész jó. Érdekes megoldásba müködik a játék amugy: van egy nagy "rohangálos város" és vannak azon belül ilyen "battle" lobbyk. Egyelőre nem találtam olyat, ahol más ellen kellett volna harcolnom, csak sima missziós feladatokat sikerült. De tuti, hogy valahol lehet egymás ellen is lőni, csak én még kicsit béna vagyok. :) -
#13 Örülnél hogy leszünk páran :D -
#12 Bocsi. :) -
#11 Na jóvan mostmár leállhatnátok mindenki most fedezte fel és most szedi eddig jött 3megával mostam 200k -
#10 Érdekes játéknak tűnik.Akinek már megvan az írjon véleményt vagy valamit :) -
#9 Hm ez jónak tűnik most szedem én is! -
#8 leszedjük éjjel (5-en):) -
#7 +fav
megnézzük :) -
#6 +fav már töltődik -
#5 +fav -
renike555 #4 Erről még nem is hallottam, de jó cuccnak tűnik :D
Még két óra és kiderül... -
#3 Hmmm nem hangzik rosszul! -
#2 Már jön is lefele:]
-
#1 Sziasztok!
Nemrég találtam meg ezt a játékot. Magyarországon eddig még nem nagyon terjedt el a gém, de mivel teljesen ingyenes és elméletben nem is olyan rossz, így hát ki kell próbálni. Kategóriájában egy "MMOTPS". A játék "Sunrise Cityben" játszódik, különböző bandákat lehet létrehozni, fejlődni és harcolni az utcákon. Akit érdekel, van egy-két info itt: Crimecraft
Remélem létre tudunk hozni egy "HUN" bandát. :]