148
CrimeCraft-Urald a gengsztervilágot!
-
szapor #68 Köszi szépen :P -
#67 Avval biztos... :) -
#66 Mellesleg valószínű csinálni fogok egy FAQ-t, letöltési problémák meg miegymás miatt...talán avval lehet segíteni egy-két embernek. -
#65 Mert azok régi játékok és nem dolgoztatják meg annyira a videokártyádat.
Ennél viszont már felpörögne a GPU és vele együtt a fogyasztás is.
(Már ha valóban a táp gyenge, mert lehet még VGA hiba is) -
#64 www.crimecraft.com-ról szedd le, nekem 1 óra alatt lent volt.
-
#63 Ó köszi, pont még a hozzászólás olvasása elött sikerült megtalálni.. Csak annyit láttam, hogy kiirja hogy közel a kulcs, meg ? a térképen. -
#62 na megvan az agyfasz, gyenge a tápom és ez a játék meg kihajtja a VGA-t szal no signal detected és reset, de ezt nem értem, mw2 megy, moh megy, gears of war megy, de ez meg a bc2 nem, kajak nem értem... -
szapor #61 hali, én is letöltöm elég jól hangzik :D csak nem tom honnan mert torrentről elég lassan jön :) -
#60 úgy is lehet, de ha írsz ide, beteszik neked a modik -
#59 Ne menj a sport centerbe, hanem ami mögötte van, egy hatalmas kocka alakú szobor (ez a cubic izé). Ott fogod találni őket, és írni fogja a játék, hogy hány lépésre vannak a kulcsok. Járkáld körbe az egész teret. -
#58 Van egy küldi, ahol egy kulcsot kéne találni, az a kulcs hol van? A házban már vagy 5ször körbefutottam, de nem találom... valami cubic izénél van a leirás szerint -
#57 Na megjelentem bent MortalMilka vagyok jólmenő atlétikatikóban :D -
Thaddeus #56 Jó játék, tetszik, kicsi APB szerű, mégis más, egyszerűbb. Tegnap este szedtem le, most vagyok lvl 12. Kell hozzá fps skill rendesen, szóval nem csak kijelölöd bal gombbal és megnyomsz egy gombot. -
#55 Hello!
Milyen a játék?Lehet benne egy embernek több karaktere?
Én most patchelek nagyon lassú. -
foxxi #54 Jóra sikeredett! Szép munka :) -
#53 Ezt csak később lehet berakni a bannerba, miután megvan az 500.hozzászólás és valakinek van házigazda joga, ugye? -
#52 Végül is leszedheted gondolom onnét is, csak döglassú lesz szerintem :S. -
#51 ha innen letöltöm az okés? max nagyobb patcheket szed le gondolom... -
#50 Faxa
Aki akar együtt "bandázni" annak a nick nevem: Fegye3nc -
#49 bánnernak ha esetleg kő'
-
#48 Na én most írok ide először, amikor nyílt a topic meg is tetszett, letöltöttem, most van egy lvl 5ös karakterem, Fynda a neve ha esetleg valaki látna. Amúgy jópofa a játék. -
#47 na akkor úgynézki holnap reggelre marad a próba -
haxoror #46 +fav jól néz ki -
#45 igen nekem is feltelepül, na mondom végre kipróbálom erre offline méghozzá 11:59 ig úgyláttam, nem figyeltem, csak végigfutottam a számokon, de gondoltam mi pont benne leszünk és igazam lett ... -
#44 Nekem ez csak most jelent meg pár perce.MIutánn írtam az előző postom. -
#43 We are currently experiencing some difficulties with our servers. We are currently working to remedy the situation -
#42 Behalok ezen a játékon.Még el se kezdtem, de már most felb@ssza az agyam.
Telepítés 2 óra volt, első indítás 8 perc, mire a fegyverektől eljutottam az intro ig, belépni elsőre nemtudtam, mert kiírta, hogy még nem aktiváltam az accomat:C pedíg de. most meg azt írja, hogy "game is oddline.try again later":C -
#41 na most kezem telepíteni remélem még bent találkozunk mielőtt elalszom a gép előtt :D -
#40 Na, király, feltette magát,fel is keltem a délutánni alvásból, már csak patchel.: D -
#39 na, engem 5 perce kidobott... viszont eddig jó, és igen, a patch automatikus :)
nem tudom a nagyobb szintűeknek milyen lehetőség van, nekik lehet már bandát csinálni, vagy ilyenek? -
#38 Nekem elején a "launcherbe" csinálta! -
#37 tetszik, de nincs hozzá elég gépem. -
#36 1 nagy város van, ez Sunrise City. A városon belül többfelé lehet harcolni, vagy épp belépni 1-1 helyszínre és ott harcolni. Ezért egyelőre (miután megnyílik előtted a kapu), látni fogod a játékosokat és ott egymást megkerehetjük és segíthetünk egymásnak, mint 1 jó banda. :) dienesoft néven találtok meg a játékban. -
#35 az is van ?? azt külön kell szedni vagy magától szedi ? -
#34 Amúgy érdekesség hogy 3.6GB-os szinte gyorsan leszedte de az a 3-400MB-os patchet vagy patcheket elég sokáig szedte /rakta fel. -
#33 hmm az oldalon azt írták, hogy több van, de akkor nem szóltam :D -
foxxi #32 Egy van... szal nem lesz nehéz megtalálni a Bandát -
#31 Ez gond lehet, egységesen kéne egy szerverre mennünk. -
#30 Na ebből elég volt, hogy rohadjon meg az egész kóceráj!
Leszedtem, erre "a telepítő nem találja a setup.exe nevű fáljt". Kiléptem a letöltőből, hogy kézileg indítsam el, erre az a szar törölte az összes letöltött cumót a kilépéskor... Megöl ez a fos! -
#29 már végre szedem, bár az email még mindig nem jött meg, de majd MortalMilka néven leszek a játékban, viszont kérdés, gondolom több szerver van, melyiken vagytok?